• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı sorunu yaşayan var mı?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaşlar benim kafama çok taktığım bir problemim var. Bundan birkaç ay önceye kadar regl tarihlerim çok düzenliydi. Otuz günde bir hep aynı gün olurdu, miktarı falan da hep benzerdi. Fakat bi süredir regl tarihlerim birbirini pek tutmamaya başladı. Hormon testinde de bi problem çıkmadı. Tam düzeldi dedim son iki ay, bu ay da sözde regl oldum ama hem 10 gün gecikti hem de böyle sadece bulaşacak tarzda bir kanamam var. Sizce ne sebep olmuş olabilir buna? Erken menapozdan falan korkmaya başladım valla:(

Merhaba arkadaşlar benim kafama çok taktığım bir problemim var. Bundan birkaç ay önceye kadar regl tarihlerim çok düzenliydi. Otuz günde bir hep aynı gün olurdu, miktarı falan da hep benzerdi. Fakat bi süredir regl tarihlerim birbirini pek tutmamaya başladı. Hormon testinde de bi problem çıkmadı. Tam düzeldi dedim son iki ay, bu ay da sözde regl oldum ama hem 10 gün gecikti hem de böyle sadece bulaşacak tarzda bir kanamam var. Sizce ne sebep olmuş olabilir buna? Erken menapozdan falan korkmaya başladım valla:(
Bütün tahlillerin yapıldı mı peki,tiroitlerine baktılar mı,kist,miyom falan çıktı mı,eğer erken menapoz olsaydı yapılan kontrollerde çıkardı,bir tanıdıgım da 32 yaşında erken menapoza girdi tedavi oldu şuan iyi durumda,hatta menapoz tedevisi görürken hamile kaldı.Doktor senin çocugun olmaz demiş 15 yıl sonra kendiliginden hamile kaldı.

Bütün tahlillerin yapıldı mı peki,tiroitlerine baktılar mı,kist,miyom falan çıktı mı,eğer erken menapoz olsaydı yapılan kontrollerde çıkardı,bir tanıdıgım da 32 yaşında erken menapoza girdi tedavi oldu şuan iyi durumda,hatta menapoz tedevisi görürken hamile kaldı.Doktor senin çocugun olmaz demiş 15 yıl sonra kendiliginden hamile kaldı.

Hormon testimdeki tüm değerler normal değerler arasında çıktı. Bilemiyorum, endişeliyim yine de:/

mevsimden kaynaklı olabiliyor bazen.belki ondandır.önümüzdeki ay düzenli gelir.
kış,yaz,ilkbahar,sonbaharın başlangıçlarında böyle düzensizlikler oluyor.tecrübeye sabittir.:1:
eğer gelecek ay yine gecikmeler devam ederse başka doktora gidersin.:34:

horman testınde bısı cıkmadıysa korkma

cıvan percemı macunu al aktardan
bıde cıvan percemı cayı

hesapla adetıne bır hafta kala tok sabah aksam macunu ye
cayını bır kere
ıc soker korkma

duzensız adet olabılır gecıkme ara kanama vs korkma

adetlıyken ada cayı ıc rahatlatır

Öyle bi sorunun olsa hormon testlerinde çıkardı..
mevsimsel veya sıkıntın varsa ondan dolayı olabilir

horman testınde bısı cıkmadıysa korkma

cıvan percemı macunu al aktardan
bıde cıvan percemı cayı

hesapla adetıne bır hafta kala tok sabah aksam macunu ye
cayını bır kere
ıc soker korkma

duzensız adet olabılır gecıkme ara kanama vs korkma

adetlıyken ada cayı ıc rahatlatır

Bugün düzeldi normale döndü kanamam. Cıvan perçemini duymuştum ya alayım hemen. Acaba mevsimsel mi diye düşünüyorum, havalar da çok değişken:/

Öyle bi sorunun olsa hormon testlerinde çıkardı..
mevsimsel veya sıkıntın varsa ondan dolayı olabilir

Bugün düzeldi, ben de mevsimsel diye düşünmeye başladım. bi de stresim de var birkaç aydır. ondan herhalde

Bugün düzeldi normale döndü kanamam. Cıvan perçemini duymuştum ya alayım hemen. Acaba mevsimsel mi diye düşünüyorum, havalar da çok değişken:/

ıste mevsımsel,fızıkı,sosyal şartlar etlıyor
kanaman 38 gune kadar gecıkmesı normal korkma sakın

cıvan percemı dogal sokturucudur o yuzden onerdım 6 ay kadar kullanırsan rahatlarsın duzene gırer

ıste mevsımsel,fızıkı,sosyal şartlar etlıyor
kanaman 38 gune kadar gecıkmesı normal korkma sakın

cıvan percemı dogal sokturucudur o yuzden onerdım 6 ay kadar kullanırsan rahatlarsın duzene gırer

Ben de internette bir sürü şey okudum, bi hafta gecikince hemen endişelenmeye başlıyorum artık, bi de bi komşumuzun başına geldi bu erken menopoz. İyice paranoyak oldum, insanın psikolojisi bozulur öyle bi durumda...En iyisi cıvan perçemini uygulayayım, eski düzenine dönsün. Bundan 3 ay önce kendi kafama göre eczaneden adet söktürücü aldım kullandım. dört gün gecikmişken. sanırım o da düzenimi bozdu. çok pişmanım valla ders olsun herkese, kimse ilaç kullanmasın doktor tavsiyesi olmadan.

Ben de internette bir sürü şey okudum, bi hafta gecikince hemen endişelenmeye başlıyorum artık, bi de bi komşumuzun başına geldi bu erken menopoz. İyice paranoyak oldum, insanın psikolojisi bozulur öyle bi durumda...En iyisi cıvan perçemini uygulayayım, eski düzenine dönsün. Bundan 3 ay önce kendi kafama göre eczaneden adet söktürücü aldım kullandım. dört gün gecikmişken. sanırım o da düzenimi bozdu. çok pişmanım valla ders olsun herkese, kimse ilaç kullanmasın doktor tavsiyesi olmadan.

38 gun gecıkırse sonrası yanı
doktor hormon testıne sokar

kıst olur
bısı olur beze vs ya da hıc bısey doktor ılk sokturucu verıyor

sonra dogum kontrol hapı verıyor 6 ay kadar

duzenene gırıyor ama saglıklı cok degıl dogum kotnrol hapı cunku yumurtalıgına hormon verıyorlar ıste ole dusun

tarlusal uc ay adetını duzensız yaparsa korkma

38 gun gecıkırse sonrası yanı
doktor hormon testıne sokar

kıst olur
bısı olur beze vs ya da hıc bısey doktor ılk sokturucu verıyor

sonra dogum kontrol hapı verıyor 6 ay kadar

duzenene gırıyor ama saglıklı cok degıl dogum kotnrol hapı cunku yumurtalıgına hormon verıyorlar ıste ole dusun

tarlusal uc ay adetını duzensız yaparsa korkma

Tarlusal kullanmıştım ben de:/ Arkadaşım kullanıyordu ama onda polikistik over var doktor vermişti ilacı. Ben de kafama göre aldım...Çok sağolun rahatladım en azından:)

Tarlusal kullanmıştım ben de:/ Arkadaşım kullanıyordu ama onda polikistik over var doktor vermişti ilacı. Ben de kafama göre aldım...Çok sağolun rahatladım en azından:)

rica ederım onumzdekı ay kanaman parca parca gelebılır korkma :)))) sorun olursa yazabılırısın ozelden veya dbu konunun uzerınden alıntı yap bye bye

tatlım biliyomusun erken menapoza kadar o kadar sorun varki, bi an önce doktora git ilaçla düzelirsin
ama bunun yanında civanperçemi mutlaka ve mutlaka aktardan alıp iç
kadınlar için mucize bii ot
hiç erteleme, geçmiş olsun

tatlım biliyomusun erken menapoza kadar o kadar sorun varki, bi an önce doktora git ilaçla düzelirsin
ama bunun yanında civanperçemi mutlaka ve mutlaka aktardan alıp iç
kadınlar için mucize bii ot
hiç erteleme, geçmiş olsun

Bugün düzeldi neyse ki, geçen ay doktora gittim tüm değerlerim normal çıktı hiçbir problem yok:/ Ama işte hep düzenliydi, şimdi bi gün bile aksasa bi problem mi var diye düşünmeden edemiyorum...

Back
X