Doğuma Hazırlık Ayperi ismi sizce Nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz çocukken Cino vardı, Hamdi Alkan oynardı hani, onu hatırlattı bana. Ayperi, Gülperi gibi isimler vardı :) Ama kötü bir isim de değil :)

Herkeste olmayan isimleri ben de severim ama bunu görünce ay ben gülerim dedim kendi kendime. Çocuklar sürekli 'Ay Peri!' geyiği yaparlar, zaten bilindik ismi olmayan çocuklar hep zorluk çeker o çağlarda bu ekstra bir zor. Bence tekrar düşünün...

Ayperi yerine aybike yi dusunmez misiniz?

şu sıralar isimde buna taktım kızlar. Kızıma özellikle bir Türkçe Kökenli isim arıyordum.

Sizce kulağa hoş geliyor mu Ayperi ismi?
Bence de güzel değil canm daha güzel isimler var mesele kiz olursa ben eylül , ada, hira , sare gibi isimler düşünüyorum ayliz ve asel de çok moda son zamanlarsa

kızlar ahsen hira nasıl sizce esim ahsen var ya sen diye dalga geçerler diyor sizce nasıl uyumlu mu

En cok hosuma giden isimler ikra. Hira. Buğlem. Erk ismi yekta. Kizim olirsa ikra nuray olucak erkek olursa yekta. :)

kızlar ileride cocuklarınızla dalga geçmesinler bende sevmem dalgaya açık isimleri hira, yekta, buğlem bence güzel

kızlar ileride cocuklarınızla dalga geçmesinler bende sevmem dalgaya açık isimleri hira, yekta, buğlem bence güzel
Ayperiye gelene kadar bence ikra buğlem gibi isimler dalga geçmeye çok daha açık. Bi yapmayın Allah aşkına murat ismi de fena dalgaya açık bi isim ama çok yaygın değil mi toplumda? Kendine özgüveni olan mantıklı çocuklar yetiştirirseniz böyle saçma sapan korkularınız da kalmaz.

Dalga gecmeye bakılırsa şimdi herseyle dalga gecer bir toplum olduk ayperi hoş bir isim ama bence aybike kulaģa daha hoş geliyor

Almila,almıla
Iki şekilde de kullanıliyor.Türkçe isim ariyorsan harika bence Almıla.:KK45:

Herkeste olmayan isimleri ben de severim ama bunu görünce ay ben gülerim dedim kendi kendime. Çocuklar sürekli 'Ay Peri!' geyiği yaparlar, zaten bilindik ismi olmayan çocuklar hep zorluk çeker o çağlarda bu ekstra bir zor. Bence tekrar düşünün...
Eşimde aynı tepkiyi verdi zaten vazgeçtim bu isimden arkadaşlar :)))

Back
X