• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr m yaayaym sizce kzlar ?:(

Bunalıma girmiş gibi görünüyor. Kavga etmeden nedenlerini araştırmak gerekir.
Son zamanlarda değişmenin altında yatan psikolojik sorunu olabilir.
Böyle bir durumda yalnız bırakıp ayrı yaşamayı veya ayrılmayı düşünmeden destek olmanız en doğrusu bence.
Çocuklarınızın babası sonuçta yuvayı dağıtınca toparlamak kolay değil.:1no2:

Zor bir durumya hem sizden uzak kalmak istemiyor hem de yeteri kadar ilgi göstermiyor. aklıma gelen tek şey derdi olması. Yani allah esirgesin sizi aldatmış dahi olsa bir kere bile olsa sanki bundan kurtulmak istiyorda kurtulamıyor gibi . ya da belki aldatmayla alakası yok başka bir sıkıntısı var.
gerçekten yapabileceğin tek şet dırdır etmeden konuşmak başka yol göremiyorum.

erken geleceği bir zaman ya da önceden sözleşerek çocuklarınıza mümkünse ablanıza bırakarak başbaşa bir konuşma yapmak.
ama bu konuşma eşinizi suçlar şekilde değilde onun için endişe duyduğunuzu anlatır şekilde olmalı aksi takdirde size açılmaz.
sizin onun için endişelndiğni hissederse ozman mutlaka açılacaktır allah esirgesin bir yanlış yaptıysa bile söyleyecektir.
Onu ne kadar sevdiğinizi kızlarının ve sizin ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu. sizlerin yanında gerçek anlamda sadece onun olabileceğini ve bu son zamandaki davranışlarını nedeniyle çok endişe duyduğunuzu ve kızlarla birlikte üzüldüğünüzü yalnız hissettiğinizi vurgulamanız gerekli bence.
sakın guru ya da inat yapmayın o bana bu kadar soğukken ben neden bunu yapacam demeyin sizinde eşinizi sevdiğinize eminim kendiniz için olmasa bile çok sevgili kızlarınız için bunu yapın.
umarım aklınıza gelen kötü şeyler değildir sorun ... gülüp geçebileceğiniz şeylerdir

Bunalıma girmiş gibi görünüyor. Kavga etmeden nedenlerini araştırmak gerekir.
Son zamanlarda değişmenin altında yatan psikolojik sorunu olabilir.
Böyle bir durumda yalnız bırakıp ayrı yaşamayı veya ayrılmayı düşünmeden destek olmanız en doğrusu bence.
Çocuklarınızın babası sonuçta yuvayı dağıtınca toparlamak kolay değil.:1no2:

tabiki yuva yı bozmak istemiyorum ama böyle olmuyıor derdi varsa söylesin yada böyle yapmasın ahhh insallh düzelir

Zor bir durumya hem sizden uzak kalmak istemiyor hem de yeteri kadar ilgi göstermiyor. aklıma gelen tek şey derdi olması. Yani allah esirgesin sizi aldatmış dahi olsa bir kere bile olsa sanki bundan kurtulmak istiyorda kurtulamıyor gibi . ya da belki aldatmayla alakası yok başka bir sıkıntısı var.
gerçekten yapabileceğin tek şet dırdır etmeden konuşmak başka yol göremiyorum.

erken geleceği bir zaman ya da önceden sözleşerek çocuklarınıza mümkünse ablanıza bırakarak başbaşa bir konuşma yapmak.
ama bu konuşma eşinizi suçlar şekilde değilde onun için endişe duyduğunuzu anlatır şekilde olmalı aksi takdirde size açılmaz.
sizin onun için endişelndiğni hissederse ozman mutlaka açılacaktır allah esirgesin bir yanlış yaptıysa bile söyleyecektir.
Onu ne kadar sevdiğinizi kızlarının ve sizin ona ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu. sizlerin yanında gerçek anlamda sadece onun olabileceğini ve bu son zamandaki davranışlarını nedeniyle çok endişe duyduğunuzu ve kızlarla birlikte üzüldüğünüzü yalnız hissettiğinizi vurgulamanız gerekli bence.
sakın guru ya da inat yapmayın o bana bu kadar soğukken ben neden bunu yapacam demeyin sizinde eşinizi sevdiğinize eminim kendiniz için olmasa bile çok sevgili kızlarınız için bunu yapın.
umarım aklınıza gelen kötü şeyler değildir sorun ... gülüp geçebileceğiniz şeylerdir

dır dır etmeden denedim olmadı .. kızarak dedim oda olmadı tabiki qurur inat yapmam zaten ama böylede olmuyor insallah anlatır öqrenince yazarım buraya sebebini insallah deqildir insallah qecer bu konular

Askere gitmeden beraber bir psikoloğa gitmeyi deneyin bence.
Gittikten sonra oradaki koşullardan daha çok etkilenebilir.
yani her ne varsa önceden çözümleyin derim.

evli adamın askere de gidecek olsada,sabaha eve gelmesi ne demek. varmı böyle şey.
nerelerde sürtüyormuş.
karısının yanında olmak varken,hele askere gideceği için,karısının özlemini yaşayacağını bilerek ,bu, o, askerden önceki son günleri doya doya yaşamak ihtiyacı duymak varken,sokaklarda,kimbilir nerelerde sürtmek ,ne demekmiş.
nerelerdeymiş, sabaha kadar??.
barlar bildiğim 3 te 4 de kapanır. hadi bara gitti desem,sonra nerede bu adam...

bu işi askere gitmeden çözmen lazım.yoksa o askerdeyken senin için içini yer.2 çocukla hasta olusun.sonra çocuklarına kim bakacak herşeyden önce güçlü ol.beraberdim dediği arkadaşı evli mi?bekarsa o arkadaşıyla açık açık konuş ,evliyse karısıyla konuş doğru mu diye.
kusura bakmayın size şöyle demek isterdim.;(kocana anlayış göster,çocukların var.sabret).ama nereye kadar sabredeceksin böyle adamalar hiç değişmiyorlar inanın,2 küçük çocukla sizi gece yalnız bırakıyorsa sorumsuz demektir.
unutmayın önce çocuklarınız ve sizin mutluluğunuz...

evli adamın askere de gidecek olsada,sabaha eve gelmesi ne demek. varmı böyle şey.
nerelerde sürtüyormuş.
karısının yanında olmak varken,hele askere gideceği için,karısının özlemini yaşayacağını bilerek ,bu, o, askerden önceki son günleri doya doya yaşamak ihtiyacı duymak varken,sokaklarda,kimbilir nerelerde sürtmek ,ne demekmiş.
nerelerdeymiş, sabaha kadar??.
barlar bildiğim 3 te 4 de kapanır. hadi bara gitti desem,sonra nerede bu adam...

ahhh bir bilsem emin olsam bend e öyle düsünüyorum askere qideceqi zaman benimle ve kızlarıyla olmalıydı bilmiyorumki sebep ne esim bara qitmez esimin içkisi kumarı siqarası yok sanmıyrum bara qitmez arkadasıyla dertlestiqini söylüyor aslı varsa

bu işi askere gitmeden çözmen lazım.yoksa o askerdeyken senin için içini yer.2 çocukla hasta olusun.sonra çocuklarına kim bakacak herşeyden önce güçlü ol.beraberdim dediği arkadaşı evli mi?bekarsa o arkadaşıyla açık açık konuş ,evliyse karısıyla konuş doğru mu diye.
kusura bakmayın size şöyle demek isterdim.;(kocana anlayış göster,çocukların var.sabret).ama nereye kadar sabredeceksin böyle adamalar hiç değişmiyorlar inanın,2 küçük çocukla sizi gece yalnız bırakıyorsa sorumsuz demektir.
unutmayın önce çocuklarınız ve sizin mutluluğunuz...

zaten düsüne düsüne bir oldum cıkmazlara qirdim bekar olduqunu söyledi kim olduqunu sordum söylemdi numnarası ver dedşim arıyıp soruyum dedim banamı qüvenmiyormusn dedi :uhm:
ama esim önce öyle deqildi birde oldu nedne olduqunu bir bilsem sebep ne bilsem kızım bile etkileniyor anne babam nerde diyor

durumun çok zor Allah kolaylık versin...

akışına bırak derim...madem yakında askere gidiyor kızlarınız için sabırlı olmanı tavsiye ediyorum...inşallah dönüşte düzelmiş olur...

Anlattıklarınızdan eşinizin bir derdi olduğu açıkça ortada. Kanımca askerlik psikolojisi olabilir ve bunu gururuna yedirip size anlatmıyordur.
Bence siz üstünüze düşeni yapmışsınız, fazla üstelemeyin bu saatten sonra. Gerçek bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır. Evinizi taşımayı düşünmeyin çünkü dert üstüne dert bindirirsiniz.
Kendinize ve eşinize zaman tanıyın.

askere gidecek diye, gününü gün ediyor..

yada antalya değiştirdi bu adamı.. gece gezmeleri, vs cazip geldi ona belkide..

ama sabah 6 lara kadar eve gelmeyen adamı kapı eşiği etmemeniz de sizin ne kadar özverili oldğunuzu gösteriyor..

gece hayatının zevkini alırsa evli bir erkek, zor bırakır diye düşünüyorum..resmen adam bekar gibi yaşıyor..yanlış.. çok yanlış..

karşınıza alıp ciddi konuşmalısınız.. hatta masaya yumruğunuzu vurmalısınız ..

durumun çok zor Allah kolaylık versin...

akışına bırak derim...madem yakında askere gidiyor kızlarınız için sabırlı olmanı tavsiye ediyorum...inşallah dönüşte düzelmiş olur...

coook tsk edrim allah razı olsn insallah düzelir qece qelmiyor sabah qeliyor dediysem zaten herqün deqil 1 -2 ayın içinde 2 defa böyle yaptı qec qelmeside 11 qibi birazda ben abartım bilmiyorum ama eskisinde cook deqisiklik var yani tavrı bile deqisit ablamlar da diyorki askerliqinden dolayı dır

Anlattıklarınızdan eşinizin bir derdi olduğu açıkça ortada. Kanımca askerlik psikolojisi olabilir ve bunu gururuna yedirip size anlatmıyordur.
Bence siz üstünüze düşeni yapmışsınız, fazla üstelemeyin bu saatten sonra. Gerçek bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır. Evinizi taşımayı düşünmeyin çünkü dert üstüne dert bindirirsiniz.
Kendinize ve eşinize zaman tanıyın.

peki öyle yapıyım tasıma işini unutmalıyım askerden qelmesini beklemeliyim insallah allahım düzelir cok tsk edrm

askere gidecek diye, gününü gün ediyor..

yada antalya değiştirdi bu adamı.. gece gezmeleri, vs cazip geldi ona belkide..

ama sabah 6 lara kadar eve gelmeyen adamı kapı eşiği etmemeniz de sizin ne kadar özverili oldğunuzu gösteriyor..

gece hayatının zevkini alırsa evli bir erkek, zor bırakır diye düşünüyorum..resmen adam bekar gibi yaşıyor..yanlış.. çok yanlış..

karşınıza alıp ciddi konuşmalısınız.. hatta masaya yumruğunuzu vurmalısınız ..

ya cnm doqrusun ama qece qezmesi sabah kadar qelmediqi 2 kez yaptı qec qelmesi de 11 qibi oldu eskiden hiç böyle bir durum yapmadı oyüzden tuhaf oldum endiseye kapandm ewet yanlıs bir erkek eve qelmesi süphedir ama esim herqün yapmadı kii...:umursamaz:

Back
X