• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayr m yaayaym sizce kzlar ?:(

var bise ama ne, elbet cikar kokusu,fazla sürmezCADIARZU
telefon filan gizliyormu, karistirdinmi hic telefonunu

ama canim sende olaylari oldugu gibi anlat abartmadanki bizde ona göre yorum yapalim:sinifsinif:
canim bide su yazini biraz daha büyük yazsan daha kolay okuruz:gitme:

ama canim sende olaylari oldugu gibi anlat abartmadanki bizde ona göre yorum yapalim:sinifsinif:

aynen..

konu sahibi arkadaş sabahlara kadar gelmiyor yazdı. bende yorumumu yaptım. şimdide her zaman değil bir iki defa oldu diyor.. eee anlamadım ben bu işi:uhm:

ya cnm doqrusun ama qece qezmesi sabah kadar qelmediqi 2 kez yaptı qec qelmesi de 11 qibi oldu eskiden hiç böyle bir durum yapmadı oyüzden tuhaf oldum endiseye kapandm ewet yanlıs bir erkek eve qelmesi süphedir ama esim herqün yapmadı kii...:umursamaz:

hergün değilse 1,2 defa olduysa o zaman ortada bir sorun yokki arkadaşım..

yok ya telefon falan qizlemez telefon orta da baksamda karıstırsam birsey demez

hanqi yazıyı kücük yazdım cnm

aynen..

konu sahibi arkadaş sabahlara kadar gelmiyor yazdı. bende yorumumu yaptım. şimdide her zaman değil bir iki defa oldu diyor.. eee anlamadım ben bu işi:uhm:

nasılmı cnm söyle biqece qelmezse sabahlara kadar olmuoyrmu cnm ben herqün yapıyor diye yazı yazmadım qec qelmeye basladı qece yarısı yada sabaha qelmediqi oldu bunların hepsi ban süphe oldu adam birden bire nede deqistiki dedim dikkatinize yorumunuz içinde tsk edrim ayrıca

yok ya telefon falan qizlemez telefon orta da baksamda karıstırsam birsey demez

hanqi yazıyı kücük yazdım cnm

su yazin ve diger hepsi, yazi stilinden olmali galiba cok kücük görünüyor zor okuyorum
yazi tipini ve rengini degistirmeden dene bide

valla canim bilmiyorum ama ben daha ilk sabah eve geldiginde koyardim tepkimi, olurmu canim ama evli barkli adam sabaha kadar ayda birde olsa olmaz...valla antalya turistik yerler turistler filan bilmiyomda baya hosuna gitmis kocanin galiba, biri dur demesi lazim:mymeka:

ben kapiyi kitler, nerede sabahladiysan orda kal derdim:olmaz: bakalim bidaha yapabiliyomu, baktim yine ayni hadi yolun acik olsun:gitme:

işte simdiye kadar hiç böyle olmadıki 1,2 ayın içinde oldu ne olabilirki askaerlik tir insalhh

canim malesef kendini kandirma askerlik filan, simdi kocana sorsan oda derki vay iyi kilif he karicim askere gidicem ya ondan bunalimdayim kendimi gece hayatina vurdumzemuszemus

antalyaya tasinali böyle oldu diyorsun, bariz ortada iste hosuna gitti antalyanin gece hayati bar club eyleniyor iste, önünü almassan dahada iflah olmazbenneyaptımki

su yazin ve diger hepsi, yazi stilinden olmali galiba cok kücük görünüyor zor okuyorum
yazi tipini ve rengini degistirmeden dene bide

valla canim bilmiyorum ama ben daha ilk sabah eve geldiginde koyardim tepkimi, olurmu canim ama evli barkli adam sabaha kadar ayda birde olsa olmaz...valla antalya turistik yerler turistler filan bilmiyomda baya hosuna gitmis kocanin galiba, biri dur demesi lazim:mymeka:

ben kapiyi kitler, nerede sabahladiysan orda kal derdim:olmaz: bakalim bidaha yapabiliyomu, baktim yine ayni hadi yolun acik olsun:gitme:

yazıyıbüyük yazıyorum nasıl oluyor anlamdım neyse renk katmadan yazıyorum bu sefer

tabiki tepki verdim kızdım ewet antalya turistlik yer ama esimin ilk görevide muqlaydı muqlada turistik hiç böyle birsey yapmadı askerden qelince belli olur insalllh deqisir ne diyim

askerlik psikolojisidr arkadaşım..

askere gidince kapalı cezaevine gitmiş gibi görüyor erkekler kendilerini..

gönlünce geziyor eşiniz..

dert etmeyin..

bestecim erkekleri basibos birakmaya gelmez canim, alismis kudurmusdan beter

o evli bir erkek sorumluluklari var gezemez öyle gece sabahlara kadar bekar gibi
kadin yapiyomu yok evde kocasini bekliyo

böyle taviz vermeyin kocalara sonra kendilerini bisi saniyolar, söz dinletemiyorsunuz

benimki yapsa : yemisim senin asker gitme psikolosini, sanki bi sen gidiyonkötükedihüso

üffffffff evlilikte böyle şeyler yapılması hiç hoş değil
antalyaya taşındıktan sonra böyle oldu diyosun
acaba birimi girdi hayatına demekten başka bişey gelmiyor aklıma
ama düşünmeye kalksan çok ihtimaller var tabi
senin yapacağın en mantıklı şey ne olursa olsun eşinle ciddi bi şekilde konuşmak

Back
X