ayrı bir eve taşınmak

gila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
237
7
38
35
Gaziantep
kızlar size bir sorum olacak.eşinizin ailesiyle aynı binadan ayrı bir eve taşınan var mı aranızda?taşındıktan sonra hayatınızda neler değişti?evliliğinizin gidişatı nasıl oldu?lütfen fikirlerinizi paylaşın.

kızlar size bir sorum olacak.eşinizin ailesiyle aynı binadan ayrı bir eve taşınan var mı aranızda?taşındıktan sonra hayatınızda neler değişti?evliliğinizin gidişatı nasıl oldu?lütfen fikirlerinizi paylaşın.

ben değil ama bi arkadaşım yaşamıştı seneler önce, ayrılma noktasına geldi bi kere evi terk etti iki küçük çocukla falan... her gün kavga gürültü sonra bayağı uzak bi yere taşındılar ve araları çok düzeldi, o zamandan beri de ayrılık konusu gündeme gelmedi bi daha

ben değil ama bi arkadaşım yaşamıştı seneler önce, ayrılma noktasına geldi bi kere evi terk etti iki küçük çocukla falan... her gün kavga gürültü sonra bayağı uzak bi yere taşındılar ve araları çok düzeldi, o zamandan beri de ayrılık konusu gündeme gelmedi bi daha

teşekkür ederim paylaştığın için.başka fikri olan yok mu?

İnsanın başına ne geleceği nerde oturmak zorunda kalacağı belli olmaz ama biz de eşimin akrabaları ile aynı binada oturacaktık, daha o aşamada tartışmalarımız başladı ayrılmıştık nişanlıyken... Sonra neyse ki ayrı bir ev kiraladık. Tartışmalar bitti...

İnsanın başına ne geleceği nerde oturmak zorunda kalacağı belli olmaz ama biz de eşimin akrabaları ile aynı binada oturacaktık, daha o aşamada tartışmalarımız başladı ayrılmıştık nişanlıyken... Sonra neyse ki ayrı bir ev kiraladık. Tartışmalar bitti...
sağol mormelodi.başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen

Mumkunse vazgecin cnm . malesef iyi olmuyo bu tarz yasamlar:KK43::KK43:
Kisiye gore degisir ama coookkkk nadir iyi anlasan .
Kac yillim evlisiniz cocum var mi calisiyomusunuz esinizin ailesi nasil insanlar ?

ayrı eve taşınmakdan mı vazgeçin dedin? ben çalışıyorum,1 çocuğum var.3 yıllık evliyim.bazı sorunlar yaşamış olsam da ailesi iyi insanlar.eşim arada köprü olamıyorum.böyle aynı binadayken n e olsa onlara yansıtıyor.

aynı binayı bırak aynı mahalle bile kötü oluyor
bizim aramızda bir bina var
ben gitmedigim zaman gelmeye başladı kv
yok markete gidiyorum bişey istiyormusun şu bu
yeni evliyim arkadaş
baktım olmuyor kapıyı açmadım
duştaydım uyuyordum
agda yapıyordum vs diyerek geçiştirdim
şimdi aramadan gelemez kendisi

Biz degil kynvalidmler tasindi ama gittiklerine pisman ettiler beni ..

Back
X