Sadece 1 evin dolu olduğu siteye taşınmak mantıklı mı?

Kayapa asla merkeze 15 dakika degil. Merkezi neresi alirsaniz alin :)

Cok populer oralar. Cabuk dolar. Ama ben olsam online calisirken internetsiz eve tasinmam. Hele ki kayinvalidenin evinden calismak alternatifine asla sicak bakmam.

Kayapa asla merkeze 15 dakika degil. Merkezi neresi alirsaniz alin :)

Cok populer oralar. Cabuk dolar. Ama ben olsam online calisirken internetsiz eve tasinmam. Hele ki kayinvalidenin evinden calismak alternatifine asla sicak bakmam.
Evet evet haritalardan baktım şimdi asla değilmiş ben uydurmuşum. ☺️

Taşındığımızda sitede çok az insan vardı. Depreme dayanıklı diye 99 depremi sonrası bir anda doldu.
Minik işletmeler vardı ama yetersizdi. İhtiyaçlar için merkeze gidiyorduk. Zor oluyor haliyle.

Sonra yeni site ve villalar yapıldı etraf doldu ona rağmen gelişmesi 10 seneyi buldu. Gerçi düşünüyorum, gıda hariç alışverişimizi hala merkezden yapıyoruz.
Bölgenin potansiyelini de araştırın.
2-3 senedir biraz daha sâkini olması gerekirdi.

Yıllarca oturduk hala çok seviyorum. Ama aynı şartlarda olsam iki kere düşünürdüm.

sorunları geçtim de korkunç değil mi ya
Yaz ayında bir şekilde tolere edilir de,düşünsene kışın hava çok erken kararıyor koca sitede 3-5 ışık ,senin oturduğun yerde sadece sen,gelip gırtlağına çökseler kimse yok Gerçekten korku filmi gibi.Hayat zaten zor ,karmaşık bu durum üstüne tüy diker artık.....

Yaz ayında bir şekilde tolere edilir de,düşünsene kışın hava çok erken kararıyor koca sitede 3-5 ışık ,senin oturduğun yerde sadece sen,gelip gırtlağına çökseler kimse yok Gerçekten korku filmi gibi.Hayat zaten zor ,karmaşık bu durum üstüne tüy diker artık.....
ayyy korkunç

Yeni teslim edilmiş olsa tamam ama 2-3 sene olmuş site tamamlanalı,hala insanlar oturmadıysa orada bir problem olması çok olası. Belki iskanı yoktur su ,elektrik santiye olarak geçiyordur.
Birde kalabalık iyidir yani hırsız bile çekinir çok insanın yaşadığı yerde bir eve girmeye,boş binalar bu anlamda da riskli.
Isınma anlamında da zorlar sizi(bursa soğuk olur mu bilmiyorum kışın)ısı kaybı fazla olacak bina boş olduğu için.
Bilemedim,ben olsam başka alternatif bakardım bütçemi çok zorlamayacaksa şayet. Mecbur değilsem taşınmazdım oraya.

Bursayı bilmiyorum ama işim gereğiyle Bursa’ya benzer bir şehirde çalışıyorum ve zamanım kısıtlı olduğu için şehir merkezine uzak yaşayanı az yeni yapılmış bir siteden ev tutmak mecburiyetinde kaldım. Taşınalı bir sene oluyor bir senedir sadece internet işim düzgün gitti ondan yana bir sıkıntınız olmasın alt yapı bir kişi bile olsa oluyor evde yoksa da bir iki günde hallediyorlar yaşadığınız çevrenin yoğunluğuna göre :) ama geri kalan her şeyi sorundu sıcak su ısınma vs. Ben iş yerinde çalıştığım için sabah çıkıp akşam geliyorum çok sorun değil benim için demiştim ama bir senenin sonunda şehir merkezindeki evler gözüme büyüleyici gelmeye başladı😅 siz evden çalışıyorsanız daha yorucu olabilir vaktiniz varsa en azından çevreyi bir değerlendirmenizi öneririm

Merhaba,

Bursa'ya taşınmayı düşünüyoruz ve biraz şehir dışında bir bölgesinde kiralık bir daire tutmayı planlıyoruz. Evler yeni, maksimum 2 3 senelik olduğu için dairelerin çoğu boş. Bizim düşündüğümüz binada tek dairede İnternet bağlantısı görünüyor ve diğer dairelerde altyapı bile görünmüyor. Bunun, daha önce diğer dairelere hiç ikamet kaydı yapılmadığı için olduğunu söylediler. Yani muhtemelen sitede tek aile oturuyor. Böyle bir yere taşınmak mantıklı mı, eşim de ben de uzaktan çalışıyoruz internet gerçekten hızlıca gelir mi yoksa hiç mi yoktur? Boş bir sitede oturmak saçmalık mı? Fikirlerinizi almak istedim. İyi akşamlar dilerim.
:)) bu konuya niye girdim biliyor musunuz? Tam da bu sorduğunuz sorunun aynısını yaşayan ve Bursa'ya taşınan öğretmen komşumuz vardı. Ama bir farkınız var. Onlar böyle bir yerden ev almışlardı. Site bomboştu. Yolları bile yoktu. Hatta ziyaretimde ben gördüm.
Şu an oturdukları yer en lüks mekanlardan biri. Dört dörtlük bir site olmuş. Yani bence çok takılmamak lazım. O şehir dışı dediğiniz zamanla şehir merkezine döner.

Back
X