- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Üzgünüm ,yaralıyım gerçekten sevdim ama çok arada kaldım çok yoruldum.Sevgilimin sadece annesi var babası yok ablası var oda evli. sevgilim annesi ile yaşıyor,kendi evleri tanıştıgımızda ben durumun böyle oldugunu bilmiyordum sonra öğrendim ona evlendiğinde annenle mi yaşıcaksın diye sordugumda evet dedi.
Ozamandan bu zamana hep konuştuk ben yapamam dedim o bende ayrı hane açamam dedim,etrafım herkes arkadaslarım bir oturulmaz aynı evde yaşanmaz dediyüksekokul mezunuyum iş arıyorum çalışmama giyimime kuşamıma hiçbişeyime karışmıyor ve inanılmaz anlaşıyoruz çok seviyoruz onun gibisini bulamıcamı biliyorum ama korkuyorum çevrem ailem arkadaslarım herkez böyle dediği için korkuyorum dün akşam sonkez sordu bana ben buyum benım durumumda bu benım zaten bir evim var,ayrı hane açamam dedi.ya bana tamam dersin basımın tacı olursun ya da severek ayrılırız dedi
seni çok seviyorum ama yapamıcam dedimçok sevdim gerçekten çok iyi çok güzel ama kimse dört dörtlük olmuyor derler ya işte ben bunu yaşadım umarım pişman olmam,oda ağladı bende ağladım ağlaya ağlaya ayrıldık
Üzgünüm ,yaralıyım gerçekten sevdim ama çok arada kaldım çok yoruldum.Sevgilimin sadece annesi var babası yok ablası var oda evli. sevgilim annesi ile yaşıyor,kendi evleri tanıştıgımızda ben durumun böyle oldugunu bilmiyordum sonra öğrendim ona evlendiğinde annenle mi yaşıcaksın diye sordugumda evet dedi.
Ozamandan bu zamana hep konuştuk ben yapamam dedim o bende ayrı hane açamam dedim,etrafım herkes arkadaslarım bir oturulmaz aynı evde yaşanmaz dediyüksekokul mezunuyum iş arıyorum çalışmama giyimime kuşamıma hiçbişeyime karışmıyor ve inanılmaz anlaşıyoruz çok seviyoruz onun gibisini bulamıcamı biliyorum ama korkuyorum çevrem ailem arkadaslarım herkez böyle dediği için korkuyorum dün akşam sonkez sordu bana ben buyum benım durumumda bu benım zaten bir evim var,ayrı hane açamam dedi.ya bana tamam dersin basımın tacı olursun ya da severek ayrılırız dedi
seni çok seviyorum ama yapamıcam dedimçok sevdim gerçekten çok iyi çok güzel ama kimse dört dörtlük olmuyor derler ya işte ben bunu yaşadım umarım pişman olmam,oda ağladı bende ağladım ağlaya ağlaya ayrıldık
Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın. Bir anaya bakmak bukadar zormu .Hayatın size neler getireceğinden haberiniz varmı ?
ablasından baska kardesı yokmu?
ev üstüne ev olmaz...
madem ayrı oturmak istıyorsun onun annesıne yakın bir yerde oturun (alt kat ,üst kat, karşı apart.)
ha bunları maddi olanaksızlıklardan dıyorsa o ayrı ama manevi yonden dıyorsa bu teklıfı goturebılırsın...
sımdı burda anneye bakmamamak vs sorun deil,gün gelir herkes bırbırıne bakar onemlı olan evlılıgınde huzuru yakalayabılmen ...
hatta bu bır kumar çok ıyı de olabılır ,hayatının hatasını da yapmış olabılırsın...sana tavsıyem kesınlıkle ayrı ev
Annedir atılmaz satılmaz elbet bakacak evlatlar
ancak hep bu tip konularda merak ettiğim bişey vardır
bir insanın kız evladı varken oğlu ve geliniyle yaşamasını anlayamıyorum
benim annem, 2 dayım olduğu halde anneanneme 4 sene baktı aynı evde yaşadık
yengelerim geldi ilgilendi gel bize diye çok ısrar da ettiler
anneannemin gittiği en fazla 1 geceydi
rahat ettirmiyorlar mıydı, çoook ama o rahatsızlık vermeyeyim diye düşünceliydi
kızı olmaz sadece oğlu vardır, sağlık problemi vardır anlayabilirim de.. ne bileyim..
Annedir atılmaz satılmaz elbet bakacak evlatlar
ancak hep bu tip konularda merak ettiğim bişey vardır
bir insanın kız evladı varken oğlu ve geliniyle yaşamasını anlayamıyorum
benim annem, 2 dayım olduğu halde anneanneme 4 sene baktı aynı evde yaşadık
yengelerim geldi ilgilendi gel bize diye çok ısrar da ettiler
anneannemin gittiği en fazla 1 geceydi
rahat ettirmiyorlar mıydı, çoook ama o rahatsızlık vermeyeyim diye düşünceliydi
kızı olmaz sadece oğlu vardır, sağlık problemi vardır anlayabilirim de.. ne bileyim..
ikizbalık belki haklısın ama senin ananenin düşüncesi oymuş ben sana şunu diyim benim ananemde tam tersiniz düşünür. kızım sen evlendin kendine bi aile bi yuva kurdun kocan beni ister istemez bilemem ama el oğlunun yanında nasıl rahat ederim . ben ne tek taraflı kadın baksın nede tek taraflı erkek baksın derim. eğer ki evlatsan sende bakıcaksın kardeşin varsa o da bakıcak sorumluluk almayı biliceksin. zamanında sana bakan anne o sorumluluğu nasıl aldıysa sende alıcaksın kardeşinle. bir sen bakıcaksın bir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?