- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
Ailesini Tanımadan Nasıl böyle bir ayrılığa adım attın anlamış değilim...! Burda arkadaşlar yazmış arkadaşın gelir karışır şu gelir böyle der yazmışlar ne kadar fesat insanlarsınız hemen tanımadınız insan hakkında konuşuyorsunuz ? Ben kayınvalidem de 4 ay kaldım kaçarak evlendim çokta rahat ettim ve ailesiinii fazla tanımıyordum. ordan çevrede edindim arkadaşlarımda oldu kısları eve topladım hiç kimse hiç bişi demedi. arkadaşlarıma karışmadı misafirlerimide hoş görü içinde karşıladı... Her gittiğimde kızları toplarım eve sohbet eder eğleniriz kayınvalidem bişi demez gülüşmeler çığlık atmalar şımarmalar mevcuttur gayette hoşuna gider...! Ailesini Tanımadan böyle yapman Bencillik olmuş.... Bence 1 şans verip ailesinle tanışmayı dene. Zaman Geçir Belkide Ön yargılarının ne kadar anlamsız olduğunu görüceksin
Kayınvalidem den Allah Razı olsun Pek birbirimizi tanımadımız halde bana yardımcı oldu kendi annemden daha yakın oldu.. Ameliyat oldum yanımda kayınvalidem kaldı annem dururken.... 3 Gün uyumadan başımda bekledi evimi temizledi yemeğimi yaptı. Aramız Çok iyi Bence tanımadan hemen ayrılma derimmm...! Annesini Tanı ondan sonra karar verrrgerçekten böyle aileler var mı ? ben anneyi asla atmak istemiyorum ki sevgilimde annem asla bize ya da karışmaz diyor.durumumuz düzeldiğinde maddiyatımız iyi olduğunda ister yazlık alır ister ev alırız diyor. çevremde ve buradaki okuduklarımdan okadar çok korktum ki kafam çok karıştı
Kayınvalidem den Allah Razı olsun Pek birbirimizi tanımadımız halde bana yardımcı oldu kendi annemden daha yakın oldu.. Ameliyat oldum yanımda kayınvalidem kaldı annem dururken.... 3 Gün uyumadan başımda bekledi evimi temizledi yemeğimi yaptı. Aramız Çok iyi Bence tanımadan hemen ayrılma derimmm...! Annesini Tanı ondan sonra karar verrr
Amin Sağolasın..! Ama Sevgilinden Özür Dile Bence Tanımadan ayrılmayı Secmişsin yazık çok üzülmüştür kahrolmuştur...ben türkiyede tek çocugum bir abim var oda yurtdısında yasıyor.benım annem babam ve ben yasıyoruz yani. allah korusun birinden birine bişey olsa ben tekim mecburum onlara bakıcam. kendim kendi ailem için bunu düşünüyorum sevgilimin bir annesi var babası yok bende erkek olsam böyle yapardım haklısınız görmeden tanımadan karar vermek allah katındada günah dedim ya çevremden çok etkilendim çok korktum sevgilimde zaten sen 26 yasında insansın çocuk değilsin diyor annem senin cahil olmadıgnı biliyor diyor. bu akşam konuşucam.çok teşekkür ederim içimi ferahlattın. allah bozmasın huzurunuzu.
şu ne olacak bir anneye bakmak zor mu diye diretenleri anlamıyorum bu kızın annesi yok mu o da gelsin o zaman anneyse bu kızın annesi de anne değilmi fedakarlığı neden kadın yapıyor erkekler ne yapıyor anca yatıp hizmet beklesinler.. erkekleri böyle diye diye şımartıyorsunuz eşek gibi ayrı ev açmak zorunda erkek medeni kanunda bile var bu. ben mecbur değilim anasına bakmaya.
Üzgünüm ,yaralıyım gerçekten sevdim ama çok arada kaldım çok yoruldum.Sevgilimin sadece annesi var babası yok ablası var oda evli. sevgilim annesi ile yaşıyor,kendi evleri tanıştıgımızda ben durumun böyle oldugunu bilmiyordum sonra öğrendim ona evlendiğinde annenle mi yaşıcaksın diye sordugumda evet dedi.
Ozamandan bu zamana hep konuştuk ben yapamam dedim o bende ayrı hane açamam dedim,etrafım herkes arkadaslarım bir oturulmaz aynı evde yaşanmaz dediyüksekokul mezunuyum iş arıyorum çalışmama giyimime kuşamıma hiçbişeyime karışmıyor ve inanılmaz anlaşıyoruz çok seviyoruz onun gibisini bulamıcamı biliyorum ama korkuyorum çevrem ailem arkadaslarım herkez böyle dediği için korkuyorum dün akşam sonkez sordu bana ben buyum benım durumumda bu benım zaten bir evim var,ayrı hane açamam dedi.ya bana tamam dersin basımın tacı olursun ya da severek ayrılırız dedi
seni çok seviyorum ama yapamıcam dedimçok sevdim gerçekten çok iyi çok güzel ama kimse dört dörtlük olmuyor derler ya işte ben bunu yaşadım umarım pişman olmam,oda ağladı bende ağladım ağlaya ağlaya ayrıldık
arkadaşlar, ben şunu anlamıyorum. Sadece bir annesi var, tamam onuda muhtaç yalnız bırakmak istemiyor, fakat bırakın kadında kendine gelsin, sık sık ziyaretine giderseniz zaten.
Varsayalım ki, kadın yalnız yaşayamaz, peki niçin oğlunun evinde kalmak istesin??? Niçin kızında oturmak istemiyor?
Sonuçta birşey olur, anne kendi öz kızıyla daha iyi anlaşmazmı?? tamam yeri geliyor anne kız atışabiliyorlar, fakat onlar huyunu suyunu bildikleri için, birbirlerine ağır gelmez, hemen unutabilirler.
Fakat gelinle kayınvalide atıştığında ortada adam kalmıyormu??
Ben çok saçma buluyorum açıkcası. Kos koca kadınsın, çocuklarına bir höt dedimmi, mecburen onlarda birşey yapamaz.
Bence sevdiğiniz adama, ya ablası ya başka birileri, annene sen bakman lazım falan demiştir.
Yaa anlamıyorum inanın, bakıma muhtaç olsa dediğiniz doğru, ama eli ayağı tutuyorsa gerçekten niye onunla yaşansın.
sizin ilerde misafiriniz veya kız arkadaşların gelse, ona bile karışabilir. Ben misafir istemiyorum falan filan. ya ne gereği var.
Binevi siz evlendikten sonra, kayınvalidene taşınacaksınız gibi birşey olacak. Birşey olduğu zamanda eşininle annesinden dolayı aran açılacak ve ilişkiniz belkide noktalanacaktır! bu tür şeyleri çok görüyoruz ve kk da okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?