merhaba arkadaşlarrr ben bir bucuk yıllık evlıyım ve eşımın ailesiyle yaşıyorum ve kayınvalidem aşırı korumacı ve herşeye müdahale ediyor ben eşimle konusurken konuya dalıyor...atıyorum biz pcden bişeylere bakıyoruz neye bakıyosunuz diye gelip aramıza giriyo..hatta bi örnek veriyim biz eşimle sahilde yürüyorduk oda eşiyle arkamızdan geliyordu ben eşime şakayla karışık seninde gözlerin durmuyo kızlarımı kesiyorsun dedim güldüm oda pat atladı kimseye bakmaz benim oğlum dedi öptü...yazlıktayken bi kaç kerede sabah pat diye odaya daldı...
Geliyo çocuk gibi eşimle ilgileniyo...bi kere ayağı yara olmuştu dedim ben krem sürcem benden önce gitmiş krem sürüyo...ben bi elbise alıyor aynısını alıyo....

kısacası oğlunu paylaşamıyoruz...
Banyo desen oda sorun oluyor benim ailem bu konuda çok hassastır ama bunlar önemsemiyo çocugun banyo yapması gerekirmi diye bile sormadan biz uyanınca hemen ablanı getir bu gün bize gelcek vs...bişeyler buluyolar..banyo yaparken banyonun önünde dolaşıp duruyolar bana bunlar bile batıyor artık çünki düşüncesizler...
görümcemin bebeği var ne zaman eve gelse yatak odasının kapısındalar dayısııı bak kim geldi ...dayısının tek aşkı geldi vs..Kayınpederim iyi bir insan ama onada bazen sinir oluyorum mesela 9dan sonra banyo yapmayın suyu fazla açmayın elektiriği kapatın vs vs ....
Eşimin haftada bir günlük izni var ve hep beraber geçiriyorz akraba ziyaretleri bitmiyor onlar planı yapıyo biz uyğuluyoruz...eşim çok sayğılı ve ailesine çok düşkün itiraz etmiyor çok önemli işi yoksa...neyse bende haliyle ayrı ev istiyorum fakat eşim nakit paramız olmalı ben özel sektördeyim o yükün altına gıremem yarın beni çıkarmayacakları belli değil diyor okadar borç üstümüze kalır diyor...kiraya çıkalım diyorum geçinemeyiz diyor biraz sabret diyor...teyzesi bize söz verdi evini satınca bize yardım edicek onu bekliyelim diyor...şimdi 1 aydır eşim babasına araba almaya karar verdi bana rahat etmek istemiyormusun onlarında arabası olsun biz rahat takılalım diyor....kızlar ne yapmalıyım sizce araba konusunda destek oldum ona hatta araba pazarına galarilere bile gittim onunla ama borcada girmesini istemiyorum evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yok...bi taraftanda diyorum bunların altında araba olmazsa biz ayrılsak bile eşimi rahat bırakmazlar=( ne yapmalıyım sizce bi akıl verin