ayrı ev istiyorum artık.... yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlarrr ben bir bucuk yıllık evlıyım ve eşımın ailesiyle yaşıyorum ve kayınvalidem aşırı korumacı ve herşeye müdahale ediyor ben eşimle konusurken konuya dalıyor...atıyorum biz pcden bişeylere bakıyoruz neye bakıyosunuz diye gelip aramıza giriyo..hatta bi örnek veriyim biz eşimle sahilde yürüyorduk oda eşiyle arkamızdan geliyordu ben eşime şakayla karışık seninde gözlerin durmuyo kızlarımı kesiyorsun dedim güldüm oda pat atladı kimseye bakmaz benim oğlum dedi öptü...yazlıktayken bi kaç kerede sabah pat diye odaya daldı...
Geliyo çocuk gibi eşimle ilgileniyo...bi kere ayağı yara olmuştu dedim ben krem sürcem benden önce gitmiş krem sürüyo...ben bi elbise alıyor aynısını alıyo....:KK53:kısacası oğlunu paylaşamıyoruz...
Banyo desen oda sorun oluyor benim ailem bu konuda çok hassastır ama bunlar önemsemiyo çocugun banyo yapması gerekirmi diye bile sormadan biz uyanınca hemen ablanı getir bu gün bize gelcek vs...bişeyler buluyolar..banyo yaparken banyonun önünde dolaşıp duruyolar bana bunlar bile batıyor artık çünki düşüncesizler...

görümcemin bebeği var ne zaman eve gelse yatak odasının kapısındalar dayısııı bak kim geldi ...dayısının tek aşkı geldi vs..Kayınpederim iyi bir insan ama onada bazen sinir oluyorum mesela 9dan sonra banyo yapmayın suyu fazla açmayın elektiriği kapatın vs vs ....

Eşimin haftada bir günlük izni var ve hep beraber geçiriyorz akraba ziyaretleri bitmiyor onlar planı yapıyo biz uyğuluyoruz...eşim çok sayğılı ve ailesine çok düşkün itiraz etmiyor çok önemli işi yoksa...neyse bende haliyle ayrı ev istiyorum fakat eşim nakit paramız olmalı ben özel sektördeyim o yükün altına gıremem yarın beni çıkarmayacakları belli değil diyor okadar borç üstümüze kalır diyor...kiraya çıkalım diyorum geçinemeyiz diyor biraz sabret diyor...teyzesi bize söz verdi evini satınca bize yardım edicek onu bekliyelim diyor...şimdi 1 aydır eşim babasına araba almaya karar verdi bana rahat etmek istemiyormusun onlarında arabası olsun biz rahat takılalım diyor....kızlar ne yapmalıyım sizce araba konusunda destek oldum ona hatta araba pazarına galarilere bile gittim onunla ama borcada girmesini istemiyorum evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yok...bi taraftanda diyorum bunların altında araba olmazsa biz ayrılsak bile eşimi rahat bırakmazlar=( ne yapmalıyım sizce bi akıl verin:KK43:
Sizde o yokmus gibi gicikligina rahat davranin. Baska caresi yok.

Aynisini bende yasiyorum tpkisini araba aldilar esim diyor bende yardim ederim alin lan herif demiyorki araba alacaqiniza biraz daha biriktirip ev alalim allah islah etsin yardimcimiz olsun rabbim sabirla yarinlar

Sevdim ama baya bi konustuk sonra evledik durum bu bi evlendim ki bir suru mahkemeleri var bi ev parasi mahkemelere verdik.cocuk istemiyorm bende ama zorluyo baqirip caqiriyor kavqa cikartiyor herkese herseyi anlatiyor bende dddim madem herseyi anlatiyorsun bi kamera odaya takta ne yaptiqimizi izlesinler anlatmakla olmaz kiziyor oyle diyonce ne

Yahu kaç diyorum ayrıl boşan diyorum düzelmez diyorum hala ne anlatıyorsun. Başka çaren yok. Herkes aynı şeyi diyecek sana. Sihirli bir sözcük arıyorsun herşeyi deüzeltecek ama yok. Ya boşanacaksın yada bu hayata katlanacaksın. Bu kadar net!

Nasil bosanicam anlasmali kabul etmiyo seni öldurum diyor kac kere giyindim gidicektim beni tuttu dovdu daha evliliqimin ilk bi haftasinda qidip anneannesine benim pantolonumu utulememis diyor ben daha utunun yerini bile bilmiyorm ailenin duzunini daha nilmiyorm beni sikayet ediyor

Merhaba arkadaslar
Ben 8 aylik evliyim.esim biz evlenmeden once bana cok iyidi ve cok seviyordu.ben onunla evlenmek istmediqimi soyledim ama o hep israr etti evlenelim diye neden istemiyorsun dediqindede ben ayri sehirlerdeyiz ailem vermez olmaz diyerekten qecistirdim ailesiyle istemeye qeldiler yok dedim ama esim evlenelim istediqin yerde otururz dedi tamam dedim.ve evlendik aileyle birlikte oturuyorz ailesi bana iyi davraniyo ama hatalarimi hemen yuzume vuruyorlar buda benim moralimi bozuyor sonucta ayni kulturden deqiliz.neyse esime ne anlatsam odamizda ne yasarsak herseyi cinsellikde dahi nasil hareket edersek herseyi ailesine anlatiyo hic derdimi anlatamiyorm ona cunku ne anlatsam adan zeye herseyi anlatiyor ayri eve cikalim diyor annesi oglum gecim yapamaz diyor surekli basini belaya sokuyor mahkemeler subu derken evlilikten cok sıkıldim mutsuzum gunden gune zayifliyorm buna ragmen esim cocuk istiyor ama ben istemiyorm neden diyincede cevapliyamiyorm sen boylesin boyle davraniyorsun diyemiyorum cunku hemen kavqa cikartiyor herkes herseyi duyuyor aramizda hicbisi sir olarak kalmiyor derdimi kimseye anlatamiyorm annemler cik qel diyor olmaz sana oyle koca diyorlar ama ben ailemi dunuyorm onlara laf qelsin istemiyorm.allah rizasi icin bana yardim edin ne ypicam nasil davranicam kocam nasil duzelicek bosanmak istedim ama hepinizi oldururum diyor kendimi oldururum diyor buna ragmen duzelmiyor 20 yasindayim esim 27 yasinda ama hala cocuk qibi davraniyor evi ayirsak bile sadece benim ceyizim var baska hicbirseyimz yok kaynanmda ayirmiyo bizi benim bi oglum var diyor yapamaz o daha cocuk diyor ne yapcam ben yardim edin
Ayri konu ac arkadasim
Burada baskasinin konusuna yaziyorsun insanlar kime cevap veriyor belli degil

Back
X