Ayrı ev ve bahane sorunu

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Bilenler bilir ailesel sorunlarımı. Kısaca bahsedeceğim abimle beraber yaşıyorum normalde başka şehirden iş bulacaktım ama nasılsa Mart ayında kesin atanmış olacağım 3-4 ay için kira vermeyeyim para biriktireyim burada çalışayım demiştim ama öğretmen atamalarından hala ses yok.
Hem abimin tavırlarından yoruldugum hem de iş yerine 1.5 saat yol ve 3 aktarma olduğu için ayrı eve geçmek istiyorum. Fakat kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl halledeceğim aileme karşı pasif ve ezigim maalesef kendi paramı kazandığım maddi destek almadigim halde hala kavga olur bir şey derler diye korkuyorum illaki tartışma olacak fakat en sorunsuz ne diyebilirim ? Burada kira vermiyorsun gecinemezsin rhaat batıyor sana vs.. diyecekler simdi

Bilenler bilir ailesel sorunlarımı. Kısaca bahsedeceğim abimle beraber yaşıyorum normalde başka şehirden iş bulacaktım ama nasılsa Mart ayında kesin atanmış olacağım 3-4 ay için kira vermeyeyim para biriktireyim burada çalışayım demiştim ama öğretmen atamalarından hala ses yok.
Hem abimin tavırlarından yoruldugum hem de iş yerine 1.5 saat yol ve 3 aktarma olduğu için ayrı eve geçmek istiyorum. Fakat kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl halledeceğim aileme karşı pasif ve ezigim maalesef kendi paramı kazandığım maddi destek almadigim halde hala kavga olur bir şey derler diye korkuyorum illaki tartışma olacak fakat en sorunsuz ne diyebilirim ? Burada kira vermiyorsun gecinemezsin rhaat batıyor sana vs.. diyecekler simdi
Herşeyi hallet en son söyle:emir_bebek::rapci:

Yetişkin bi insansın kend hayatını kurmak senin hakkın sen düzgünce söyle tepki gösteriyorlarsa da onların ayıbı olur abiyle ne kadar yaşıcaksın eziyet gibi 3 vesait yol bide işe gitmek için

Evet atanana kadar çalışma diyorlar 🤷çalışıyorsam da tek yasamami istemiyorlar

iş yeriniz civarında apart vs varsa oraya geçin tek yaşamıyorum dersiniz

yani ev tutup geçinmek zor ama yolda geçen süre de çok fazla

sonuçta öğretmenseniz okullar açık mı yani sizin okul online eğitimi okuldan mı veriyor

oğlumun okulunda her branş sadece bir gün okula gidiyor, diğer günlerde evdeler zaten

bu durumda yolda çok zaman geçiyor makul gerekçe olmaz gibi geldi

ama bir gerekçeye bence gerek yok, alın çantanızı gidin yeni evinize, abinizin de umurunda olacağını düşünmüyorum, aileniz de sorarlarsa söylersiniz

iş yeriniz civarında apart vs varsa oraya geçin tek yaşamıyorum dersiniz

yani ev tutup geçinmek zor ama yolda geçen süre de çok fazla

sonuçta öğretmenseniz okullar açık mı yani sizin okul online eğitimi okuldan mı veriyor

oğlumun okulunda her branş sadece bir gün okula gidiyor, diğer günlerde evdeler zaten

bu durumda yolda çok zaman geçiyor makul gerekçe olmaz gibi geldi

ama bir gerekçeye bence gerek yok, alın çantanızı gidin yeni evinize, abinizin de umurunda olacağını düşünmüyorum, aileniz de sorarlarsa söylersiniz
Özel eğitim öğretmeniyim bizim kurumlar açık maddi olarak zorlayacak elbet ama ev arkadasl durumları falan var

Açıkça söyleyin ev iş arası çok yoruluyorum ömrüm yollarda geçiyor diye. Abiniz evli mi
Bekar
Kavgasız çözülmez bu durum o zaman kararlı durup sinirlenme den sakince anlatacaksınız isteklerinizi
Yetişkin bi insansın kend hayatını kurmak senin hakkın sen düzgünce söyle tepki gösteriyorlarsa da onların ayıbı olur abiyle ne kadar yaşıcaksın eziyet gibi 3 vesait yol bide işe gitmek için
Ay siz biyle söyleyince gaza geldim bı cesaret geldi hanımlar 😍

Özel eğitim öğretmeniyim bizim kurumlar açık maddi olarak zorlayacak elbet ama ev arkadasl durumları falan var

o zaman sorun yok

hatta abiye virüs taşımayayım moduna da girebilirsin

lakin ben mi yanlış hatırladım bilemedim ama sen ailesinin olduğu şehirden başka şehre gelip ev arkadaşı arayan üye değil miydin

köpeğin vardı aparta almıyorlar demiştin

Yaş kaç bir birey olduğunuzu unutmayın kimseyle yaşamak zorunda değilsiniz zorla.hayat sizin hayatınız tekrarı yok.
25 yaşındayım ya evet ben de kendime öyle diyorum ama söz konusu aile olunca nedense hep panik hep endişeliyim öyle bir psikoloji var
o zaman sorun yok

hatta abiye virüs taşımayayım moduna da girebilirsin

lakin ben mi yanlış hatırladım bilemedim ama sen ailesinin olduğu şehirden başka şehre gelip ev arkadaşı arayan üye değil miydin

köpeğin vardı aparta almıyorlar demiştin
Ya abimle yaşıyordum sınava girdim çıktım üniversite okuduğum şehire gittim bir süre çeşitli yerlerde çalıştım ama atanma durumum olduğu için küçük şehir olmasından dolayı kendi meslek dalımda calisabilevegim kurum bulamadım k9pegimi emanet edip buraya geri geldim mecbur

Bekar

Ay siz biyle söyleyince gaza geldim bı cesaret geldi hanımlar 😍
Yaşta 25miş ben daha ufak sandım. Sular önce dalgalanır sonra durulur merak etmeyin. Bi arkadaşımda iş için yurtdısına gidecekti 2 abisi de ayaklandı en son annesini aradı şu oğullarını üstümden çek anne bu benim kariyerim için çok önemli gideceğim dedi ve gitti 4 ay sonra geldi abisi küsmüş başta suratına bakmamış fln arkadasım bir şey demedi hiç bir şey olmamış gibi davrandı normale döndü ..

Back
X