Burayı geçici olarak düşündum.bir aylık tuttum burayı.ev geçindirmek ev düzeni bir öğreniyim.ondan sonra yine ev Arıcam.mart ayında 800 evardi.kacirdim orayı.ama otelden iyi.otele gidecektim dusunÖncelikle üvey babana neden karşı çıkmadı ki annen. Kocası mı daha öncelikli.
Acilen bi ev bulmuşsun ama daha ucuz daha küçük bir ev bulmalısın. Ve mümkün mertebe iş yerine yakın bi ev tutup yol giderini yok etmelisin.
Seni istemeyenler çocuğuna da bakmaz haliyle uygun ücretlerde kreş bakmalısın.
300 lira alıyorum.o da icra yoluyla.dava bitince nafaka belli olacak.hakim artırmadi sosyal araştırmadan sonraboşanma aşamasında olduğunuz eşten tedbir nafakası talep etseniz?
Kasım ayında 550 liraya ev vardı.elektrik şu sahil ama çocukla yaşanacak gibi değildi.1+1.850 ye bulabilirsem iyi.Öncelikle üvey babana neden karşı çıkmadı ki annen. Kocası mı daha öncelikli.
Acilen bi ev bulmuşsun ama daha ucuz daha küçük bir ev bulmalısın. Ve mümkün mertebe iş yerine yakın bi ev tutup yol giderini yok etmelisin.
Son anda yeter dedi annem.hep beni suçlu bulurdu oysa.bu sefer tavır koydu ona.seni boşaldım vs dedi ona.anlayabiliyorum annemi.o kadar da kizamiyorum artikÖncelikle üvey babana neden karşı çıkmadı ki annen. Kocası mı daha öncelikli.
Kasım ayında 550 liraya ev vardı.elektrik şu sahil ama çocukla yaşanacak gibi değildi.1+1.850 ye bulabilirsem iyi.
Bu fiyat eşyalı fiyat.normal bir ev burası.haziran son haftası belli olacak ama burda ev kursam mi bilemiyorum.cok masraf olucak.bu hafta izinliyim.dun bir kreş buldum.oraya götürecek çocuğu.1 ay tatile girecek öbür ay kreş.tadilat için.o da ayrı bir soruneşyalı mı bu fiyat?
eşya için ciddi bir harcamanız da olacak ama gözünüzde buyumesin. yavaş yavaş yaparsınız her şeyi.
bir yandan şimdi uyguna ev bakmaya başlayın.
tayin yeriniz ne zaman belli olacak?
siz işe giderken çocuğunuza kim bakacak?
Kizlar tayin olmak.istemiyorum.o manyiksizdi.gidecegim yerde özel kresyoktu.ilkokila kadar burada kalmam lazım.4 kreş artı iki Özel anaokulu var burda.sistemden tayini iptal ettim ama dilekçe göndermedim.cikma ihtimali var.ama kalacak yerim var ayın onuna kadar önemli değil.Sarimanolya ayri eve cikmana çok sevindim.Bence bu senin için çok büyük bir adım.Evin eşyalarının tam olması ve muhiti kirani etkiler diye düşünüyorum.Bu rada senin psikolojik destek alman gerektiğini sen bunu duymayı sevmesen ve her seferinde zaten gittim ,bir işe yaramadı mealinde aciklamalarda bulunsan da yineleyecegim. Haziran ayındayiz tayin işi ne oldu? Var mı bir umut?
3300+300 nafaka+200 mesai o da aradaNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama boş daireler en az 1000 tl. Sana fazla geliyor lakin normal. Kendini toplayana kadar idare etmelisin. Bu belirsizlikle eşya almak seni daha zorlayacak. Bu arada ne iş yapıyorsun maaş kaç tl?
Arkadaş şehir merkezinde d.gazli ev 750 ye bile bilinmez.800 850 1200 boş evler.o da herkese verilmiyor.sobali ev mantıklı olur.mu bilmiuorumSoğukçay sen eşinle olan birikimine el koymuştun o paranın bi kısmıyla ev kursan. Daha düşük bütçeli kiralık bi ev tutsan. Zaten birikimler böyle günler içindir. Düzen oturduktan sonra da artık gelen maaşla evi döndürmeye başlaman gerekir.
İşinin yanındaki evler 850900 .550 600 sobalı evler var.vasat evler.yapaboloriyim bilmiuorumKeşke aile evinde yaşadığınız dönemde para birikimi yapsaydınız .
Bence küçük bir meblağ ihtiyaç kredisi çekin.
Isınızın yanına bir eşyasız bir ev tutun. Ve doseyin.
Başka türlü kalan 2 bin lira bile değilken o ev dönmez . Sizin 550 650 civarı bi ev tutmanız lazım en fazla .
Şimdi 300 verilmiş davadan sonrada çok verebileceğini sanmıyorum. 5 yıldır yalnız yaşıyorum ben ve market alışverişi faturalar son bir kaç ayda resmen 2 katına çıktı. Çocuğunuz var iyi beslenmesi gerekiyor . Evin güzelliği önceliğiniz olmamalı.
Bu arada ısınma vs dahil mi 1250 ye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?