Ayrı ev ve masraflar

İşinin yanındaki evler 850900 .550 600 sobalı evler var.vasat evler.yapaboloriyim bilmiuorum
O zaman işin tam yanında olmasın ev lirası cok büyük bir kalem .
Belki yeni yalnız yaşamaya başladığınız için farkında degilsiznin ama olabildiğince düşük tutmak gerekiyor.

Sanmıyorum birikiminden harcasın ....kendini güvende hissetmekle ilgili sorunları var arkadaşın .Ha birikiminden harcamış ha vücudunda bir organını kaybetmiş aynı tepkileri verecektir.Ustelik o şehirden gidecekse minimum eşya onun için daha iyi çünkü bir yıllık kira farkı (eşyalı ile esyasiz ev arasındaki) üç dört bin TL iken tayin görüp giderse nakliye masrafi bile bu farktan daha fazla olur .Gitmeyi düşünüyorsa gittiği yerde döşesin evini.

Son düzenleme:
Kizlar bir deli cesareti çıktım ben bu eve.ama bana yapılan zulumdu.hep tartışma hep tartışma...dayanamadım.sonumubilmiyorum ama geri dönüş yok

Tabi ki birikimden gidiyor.arti bu ay ki maaşın yarıdan fazlası da tükenmiş durumda

Sen beni anlamışsın.parayi tutmak istemem parayı sevmekle değil de güvende hissetme duygusu ile birebir ilgili.sobali evde yapabilir.miyim

eşyalı ev çok iyi olmuş. Hele komşular iyiyse güvenliyse. Bence 10000 lira fln ihtiyaç krdisi çekip, onu destek yapmalısın her ay. Bu yılı çıjarırsan seneye oğlan 5,5 olcak herşry daha kolay olur.

3300+300 nafaka+200 mesai o da arada
Burda dediğin gibi boş evler 850.acaba şimdiki ev sahibiyle konusunun indirim mi istesem?şehrin merkezinde 450 liraya bir ev var oda sobalı.bilemedim.termosifon gerek.soba yakmak gerek vs.
Eğer anlayışlı biriyse neden olmasın? Soba yakmayı biliyor musun? Kömür ve odun da pahali . Bilsen bile oglunla soğuk eve gelip sobanın ısınmasını bekleyeceksiniz. Sana uygunsa ev klima taktırmak da çözüm olabilir. Biraz elektrik faturası yüksek gelir.

Ben de beraber yaşadığım boşanmış çocuksuz ablamdan nefret ediyorum... geldiği günden beri 6 yıldır çok yıprattı beni.. her gün ayrı ev bakıyorum ama ayrı eve çıkacak gibi bi bütçem şu an yok maalesef.. bazen gözümü karartıp ayrılayım allah yardım eder diyorum.. çünkü gerçekten o kadar yoruldum ki.. aile bağı denen şey zaten benim ailede yok.. herkes birbirine gıcık.. sürekli bi şikayet, kavga, gürültü,agresyon, bağrış çağrış....

eşyalı ev çok iyi olmuş. Hele komşular iyiyse güvenliyse. Bence 10000 lira fln ihtiyaç krdisi çekip, onu destek yapmalısın her ay. Bu yılı çıjarırsan seneye oğlan 5,5 olcak herşry daha kolay olur.
Uzun süre dayanamam.sbelki iki ay daha.esya insan her halükarda lazim

Otele gidecektim bir aylık masraf 5000 lirayı geciuoe

Sen beni anlamışsın.parayi tutmak istemem parayı sevmekle değil de güvende hissetme duygusu ile birebir ilgili.sobali evde yapabilir.miyim
Zorda kalırsan tabi ki yapabilirsin ama çocuğun usutup hasta olursa hem işine gidemeyeceksin, hem doktor ilaç masrafı odeyeceksin,hem hasta çocuğunu görüp senin yüreğin aciyacak.Tayin isteyeceksen de esya senin icin bosa masraf su an.Biraz kafanı toplamak için birkac ay hicbirsey yapma .Cunku bu konulara çok takılınca paniğe kapılıp ani ve tutarsız adımlar atıyorsun. İşin gel git ,çocuğunu gezdir. Yemekleri artık evde yapıp yiyeceğin için masrafın azalır. Oglana kim bakıyor annen mi?

Onları İstanbul'a gönderdim.artik gorusmey3ecgim.oldu kabul ediyorum onları.cocuk krese gidecek.babasi karşılayacak.seneye gitmeyi dusunuyorum burdan.ote yandan babasının burda olması iyi bir şey.bir dayanak.cunku kimsem yok acil durumda çocuğu emanet edebilwcegim

Madem bir yıl sonra gitmeniz söz konusu bence idare edilebilir, uygun fiyatlı bir kreş bakın, evde ekonomi yapın, dışarıdan yemeyin. Ev kurmaya kalksanız şu an daha büyük masraf ama doğru yoldasınız, hayatınızı kurmaya bir yerden başlamanız lazımdı. Allah yardımcınız olsun

istanbulda çocuk için uygun bir ev ve 1.250 kira bence çok iyi
eşyalar çok daha pahalı en ufak bir şey alsanız 2bin lira
ucuza malederim deseniz demonte olur kime monte ettireceksiniz.
hep dışarda yedim diyorsunuz demek ki yemek yapacak zaman olmamış, soba kuracak nasıl zamanınız olacak?
o soba bir kere yakıldı mı hiç sönmüyor da değil, çocuğunuz ufak.
maaşınız da fazla değil ama yeterli gelecektir bir süre.
kararınız doğru, eğer annenize yakınsa şimdi tuttuğunuz ev çocuğu işe giderken bırakıp dönerken alabilirsiniz.
üvey babayla da muhatap olmamış olursunuz

Gidicem ben buradan.o Babalık sahip çıkar diye 6000 liralık yatak almıştım.iki dekanepem var.o o evde kaldı.ivir zivirlara çok para gidecek gibi.ben en iyisi ev sahibi ile konuşayım.bana bir indirim yapiversin.sehir merkezine gitsem ev kiraları 800 sen aşağı da degil.

Annemi de istemiyorum.krese gidecek.esimin kurumu karsiliyor

Ben 2.500 maaş alıyorum 1.150 kira ödüyorum 2 tane evladımla geçiniyorum hamd olsun lüksten kaçınırsanız geçinirsiniz
Ev çok lukse Degil ama çok rahatım.cevre çok güzel.tekrar eşya doldur taşı vs.benim bu ev sahibi ile anlasmam gerek.anlasamazsam da yeni bir eşyalı ev tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…