Kreşin de servisi yok.nasil olacak bolmiuorume tamam o zaman
kreşe ayrı bir para verilmeyecekse tabi ki kreşe gitsin
zaten kreşler çocuk gelişimi için daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kreşin de servisi yok.nasil olacak bolmiuorume tamam o zaman
kreşe ayrı bir para verilmeyecekse tabi ki kreşe gitsin
zaten kreşler çocuk gelişimi için daha iyi.
Ev arama zamanları bir de uvey babadan yeyip içermediği.m için dışarı kacmistim hep.haftasonlari evdeduramiuprsumistanbulda çocuk için uygun bir ev ve 1.250 kira bence çok iyi
eşyalar çok daha pahalı en ufak bir şey alsanız 2bin lira
ucuza malederim deseniz demonte olur kime monte ettireceksiniz.
hep dışarda yedim diyorsunuz demek ki yemek yapacak zaman olmamış, soba kuracak nasıl zamanınız olacak?
o soba bir kere yakıldı mı hiç sönmüyor da değil, çocuğunuz ufak.
maaşınız da fazla değil ama yeterli gelecektir bir süre.
kararınız doğru, eğer annenize yakınsa şimdi tuttuğunuz ev çocuğu işe giderken bırakıp dönerken alabilirsiniz.
üvey babayla da muhatap olmamış olursunuz
Cacacim.borca batmakta çok korkuyorum.ama bu eve çıkmakla hayatta daha farklı şeyleri keşfettim.hic ev gecindirmemistim.mesela.neyse buay böyle gitsin de öteki ay Allah kerim.Ben 2.500 maaş alıyorum 1.150 kira ödüyorum 2 tane evladımla geçiniyorum hamd olsun lüksten kaçınırsanız geçinirsiniz
Ben aslında hiç ayrı ev tutmak istemedim.allah sonumu hayra getireBen 2.500 maaş alıyorum 1.150 kira ödüyorum 2 tane evladımla geçiniyorum hamd olsun lüksten kaçınırsanız geçinirsiniz
Ev çok lukse Degil ama çok rahatım.cevre çok güzel.tekrar eşya doldur taşı vs.benim bu ev sahibi ile anlasmam gerek.anlasamazsam da yeni bir eşyalı ev tutucam
Yavrum ayrı eve çıkmadan nasıl boşanmayı düşünüyorsun peki? Sonuçta bir evin kirasını sen odeyecektin!! Ben hala oğlana kim bakıyor sen işteyken anlamadım ?Ben aslında hiç ayrı ev tutmak istemedim.allah sonumu hayra getire
Şu an izinliyim beş gün.krese gidecek.dun görüştüm kresleYavrum ayrı eve çıkmadan nasıl boşanmayı düşünüyorsun peki? Sonuçta bir evin kirasını sen odeyecektin!! Ben hala oğlana kim bakıyor sen işteyken anlamadım ?
Ayrı ev tuttum ama bu benim tercihim değildi.ailemle yaşamak istemiştim o da olmadiYavrum ayrı eve çıkmadan nasıl boşanmayı düşünüyorsun peki? Sonuçta bir evin kirasını sen odeyecektin!! Ben hala oğlana kim bakıyor sen işteyken anlamadım ?
Allah yardımcınız olsun, inşallah ummadığınız yerlerden para gelir, bereketiniz bol olsun. Kıyamam size ben.Ben 2.500 maaş alıyorum 1.150 kira ödüyorum 2 tane evladımla geçiniyorum hamd olsun lüksten kaçınırsanız geçinirsiniz
Ama babanla bir evde yapamadiginiz bu kadar ortadayken nasıl olacaktı ki o? İnsanların anne /babası bu kadar torunlarına düşkün olmayabiliyor ,veya zaten vefat etmiş olabiliyorlar. İnan kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar yinede .Sen de üstesinden geleceksin ama çok hesap kitap yapıyorsun ,sürekli zihninde rakamlar...bırak bunları bir kenara .Çocuğunun tek ihtiyacı olan dengeli sağlıklı ebeveynler ve koşulsuz sevildiğini bilmek.Sen oglun her gün protein alsin,yediği köy tavuğu olsun ,sütü organik olsun peşindesin ama ruhsal sağlığını kaybetmek üzeresin... Lütfen bir psikiyatriste basvur ve ilaçlarını da kullan.Sen iyi ol herşey yoluna girer meraketmeAyrı ev tuttum ama bu benim tercihim değildi.ailemle yaşamak istemiştim o da olmadi
amin inşallahhh cümlemizin inşallahhAllah yardımcınız olsun, inşallah ummadığınız yerlerden para gelir, bereketiniz bol olsun. Kıyamam size ben.
Artık çok takıntılı değilim ama ilk kez ayrı evdeyim.endiselerimi doğal benceAma babanla bir evde yapamadiginiz bu kadar ortadayken nasıl olacaktı ki o? İnsanların anne /babası bu kadar torunlarına düşkün olmayabiliyor ,veya zaten vefat etmiş olabiliyorlar. İnan kendi ayakları üzerinde durabiliyorlar yinede .Sen de üstesinden geleceksin ama çok hesap kitap yapıyorsun ,sürekli zihninde rakamlar...bırak bunları bir kenara .Çocuğunun tek ihtiyacı olan dengeli sağlıklı ebeveynler ve koşulsuz sevildiğini bilmek.Sen oglun her gün protein alsin,yediği köy tavuğu olsun ,sütü organik olsun peşindesin ama ruhsal sağlığını kaybetmek üzeresin... Lütfen bir psikiyatriste basvur ve ilaçlarını da kullan.Sen iyi ol herşey yoluna girer meraketme
Sanmıyorum birikiminden harcasın ....kendini güvende hissetmekle ilgili sorunları var arkadaşın .Ha birikiminden harcamış ha vücudunda bir organını kaybetmiş aynı tepkileri verecektir.Ustelik o şehirden gidecekse minimum eşya onun için daha iyi çünkü bir yıllık kira farkı (eşyalı ile esyasiz ev arasındaki) üç dört bin TL iken tayin görüp giderse nakliye masrafi bile bu farktan daha fazla olur .Gitmeyi düşünüyorsa gittiği yerde döşesin evini.