- 24 Eylül 2010
- 6.166
- 20.171
- 548
Yeni üye değil mi? Nereden biliyorsunuz bunları?Haklısın valla ha böbreğini satmış ha birikimden harcamış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üye değil mi? Nereden biliyorsunuz bunları?Haklısın valla ha böbreğini satmış ha birikimden harcamış..
Değil.Yeni üye değil mi? Nereden biliyorsunuz bunları?
Yavrum kırk yıllık sarimanolya mi tanimadin miYeni üye değil mi? Nereden biliyorsunuz bunları?
Kendisi hep öyle bilmiyor musunuz? Bir şey yazıyor, on farklı çözüm geliyor hepsine bahanesi var.Sen kesinlikle ilkbahari bekleyen üyesin. Yazdikların neredeyse aynı.sadece baban üvey baba olmuş.
Paranın harcamaktan korkma. Bugünlerde harcamicaksan ne zaman harcicaksin? Her öneriyi onu yapamam bunu şey edemem diye reddediyosun. O zman fikir isteme insanı da yorma. Eve çıktım rahatladım diyosun ya, bence senden ayrılanlar sukrediyordur.
Sadece çocuğuna üzülüyorum..keşke dedesigilde kalsaydı.
Kızın aklına kötü kötü şeyler düşürme !!Haklısın valla ha böbreğini satmış ha birikimden harcamış..
Kendisi hep öyle bilmiyor musunuz? Bir şey yazıyor, on farklı çözüm geliyor hepsine bahanesi var.
Ben ayrı eve çıkabilmesine bile şaşırdım açıkçası.
Kira+ulaşımı düştükten sonra 2.150 TL kalıyor. Çocuğun kreşine ödeme yapmayacakmış.Evet hep aynı, sürekli yakınıyor , babasını dovmus kocası hala kocam da kocam..... evlerden ırak.
Birsürü parası var, maaşı var hala aglaniyor.
Üvey baba değil öz baba.Öncelikle üvey babana neden karşı çıkmadı ki annen. Kocası mı daha öncelikli.
Acilen bi ev bulmuşsun ama daha ucuz daha küçük bir ev bulmalısın. Ve mümkün mertebe iş yerine yakın bi ev tutup yol giderini yok etmelisin.
Seni istemeyenler çocuğuna da bakmaz haliyle uygun ücretlerde kreş bakmalısın.
Aa hatırladım şimdi. İlkbaharı bekleyen, manolya kafam döndüYavrum kırk yıllık sarimanolya mi tanimadin mi![]()
Kira+ulaşımı düştükten sonra 2.150 TL kalıyor. Çocuğun kreşine ödeme yapmayacakmış.
Millet asgari maaşla çocuk okutuyor. Evet bu parayla anne+çocuk geçinmesi hayat standartlarını düşürerek olur ama olur. Üstelik geçici süre. O kadar dramatize ediyor ki her şeyi.
30.000-40.000 TL de birikmişi vardı konu sahibinin.
O istiyor ki hiç zora düşmesin, hiç masraf yapmasın, parası gitmesin ama hayat bayram olsun.
Üç çocuğuyla temizliğe gidip üç kuruş parayla yaşayan ne kadınlar var. İnsan istedikten sonra her şeyi yapıyor.İşte çok sıkıntılı. Paran var işin var. Kreş de ödenecek. Okurken ben daralıyorum yani bahanelerinden.
Sanırsın ki 3 çocuğuyla yersiz yurtsuz gurbette kaldı.
Şükür bilmek lazım .
Ben de çocuğa üzülüyorum. Keşke ananesigilde kalsaydı.Üç çocuğuyla temizliğe gidip üç kuruş parayla yaşayan ne kadınlar var. İnsan istedikten sonra her şeyi yapıyor.
Konu sahibi sadece zorlanıyor olsa, nasıl yapacağını bilmiyor olsa anlayacağım ama resmen yapmak için kendine engel oluyor, bahaneler buluyor. Yazık ben sadece o çocuğa üzülüyorum, oradan oraya sürükleniyor.
Neyse en azından hala barışmamış eşiyle, bu da iyi bence.
O zaman niye konu da üvey baba üzerime yürüyor demiş?Üvey baba değil öz baba.
Konu sahibinin çocuğuna bakmak için yaşadıkları şehirden taşınıp, şehir değiştirip konu sahibinin olduğu şehre geldiler.
Çünkü insanlar önceki konularında genelde babası için üzüldü, o da son iki seferde üvey babam diyerek hafifletiyor.O zaman niye konu da üvey baba üzerime yürüyor demiş?
Pess valla. Diyecek lafım yok buna.Çünkü insanlar önceki konularında genelde babası için üzüldü, o da son iki seferde üvey babam diyerek hafifletiyor.
Babasıyla kavga tabii ki ediyordur. Ama o adam başından beri kızının ayrılmasına destek oluyor, istiyor, torununa bakmak için düzen bozup şehir değiştirdi üstelik babası konu sahibinin kocasından sokak ortasında dayak yedi. Yine bir seferinde küfür dayak yüzünden babasının evine gitti konu sahibi çocuğuyla, bir süre sonra "koca evi de başka oluyor" diye babasını bırakıp gitti barıştı eşiyle mesela.
40 bin TL cik neye yeter kiiiiii üstelik 3.600 de maaş var çok zor yaBurda bir üye vardı, kenarda birikmişi var ama o pahalı şu pHalı ayrılmış fln o üyeye benzettim.... Sizin kenarda birikmişi iz varmı.