- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi wegageldikgidicez
-
Kütahya ya taşınır misin? Ailem Dumlupınar üniversitesine yakın germiyan residence diye bir apartman oturuyor öğrenci memur vs var kira yakıt 11oo tl seneye 2000 bin olacak sanırım ama hem eşyalı hem yakıt ne gelecek korkusu yok orada şok a101 girersinizMutfak esyalarım full sekilde var bir kilim bikac perde yastık yorgan batraniye kıyafetler var koltuktakimi halı masa beyazesya vsm yok 4bin tl ile şuan kiralar çok yüksek olduğu için çok eniseliyim yetmezse diye .okula nasıl götürcem getircem işimi.bu duruma gore nasil ayarlayabilirim
Kızlar mesajlarınızı tek tek okuyacağım simdiden teşekkürediyorum, dertlesmek, fikirleşmek nasıl güzel birsey anlatamam .Mutfak esyalarım full sekilde var bir kilim bikac perde yastık yorgan batraniye kıyafetler var koltuktakimi halı masa beyazesya vsm yok 4bin tl ile şuan kiralar çok yüksek olduğu için çok eniseliyim yetmezse diye .okula nasıl götürcem getircem işimi.bu duruma gore nasil ayarlayabilirim
Bakmadığım il kalmadı kiralar yuksek, geciniyor ve kenara atıyor ,maşallah maaşımi yüksek, nasıl beceriyor ,istanbulda mümkün ü yok yetmez ,diger iller bile atespahası oldu. oglum anne yanına al beni neolur seni çok özlüyorum diyor o orda ağlıyor ben annemlerde kalbime bıçak batıyo sanki yanıma getiriyorum ama temelli yi istemiyorlar, gitmem gerekiyor artık yeter ezildigimiz hasret kaldıgımızKardesim bekar, asgari ucretle 1+1 ev tuttugayet gecibiyor kenara da atiyor. Siz de gecjnirsiniz. Istanbul olmaz ama daha kucuk bir yerde olabilir kialar daha uygun yaşam daha uygun olan nisbeten. Kurtulun ordan siz o kadar ezilmis hissediyorsaniz oglunuz daha cok hissediyordur ustelik kendini bildi bileli bunu hissetmiş
Başka illere bakıyorum memur musun diyolar kefil istiyolar işim yok henüz birikimim.var güvenmiyorlar eee o ile gitmeden işe nasıl.gircem ki diyorum esiniz yoksa olmaz tek kadına ev veremeyiz kbkma diyolar kafayı yiyorumİstanbul’u eleyin zaten ama diğer illerde nasıl iş bulunur bilemiyorum. İstanbul gibi büyükşehirlerde kiralar uçmuş durumda. Daha eski yapıları kiralayabilirsiniz ama. Çocuğun bütün yükünü sırtlanmayın altından kalkmanız zor olur.
Allah kolaylık versin.İç Anadolu nispeten daha uygun sanki kirada. Eşyalı dairemiz var kiraya verdiğimiz. 1+0 ,mutfağı ayrı. 1000 lira ,su da dahil. En fazla 2.000 e veriyorlar sanırım. Ama ailenize yakın olmanız bir sıkıntı olduğunda ulasma konusunda fayda sağlar si
Ev sahipleri çok insan seçiyor. Ee ev onların olunca düdüğü istedikleri gibi öttürüyorlar. Şu an ev olayı herkesin sorunu herkes bir çıkmazda.Evet
Başka illere bakıyorum memur musun diyolar kefil istiyolar işim yok henüz birikimim.var güvenmiyorlar eee o ile gitmeden işe nasıl.gircem ki diyorum esiniz yoksa olmaz tek kadına ev veremeyiz kbkma diyolar kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?