- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi wegageldikgidicez
-
Peki İş olmadan nasıl düzen kuracaksın kuzum? Ev sahipleri işin olmadığı için ev vermeyecekler zaten.Oturduğum yerden gidicem ilimi değiştircem ,il değişikliginde evden önce düzen olmadan işe nasıl girerim
Bastan depozito 1kira mesela ya emlak değil genelde evsahibinin kendi koydukları ilanlara bakiyorum ,gerekirse başta 3 4 kira verebilirim.Peki İş olmadan nasıl düzen kuracaksın kuzum? Ev sahipleri işin olmadığı için ev vermeyecekler zaten.
Evi gidip görcem iki tarafta güvenince tutuyoruz dedinildimi prosüdürlere göre işlemler başlar .o zaman toplu kirada veririm sorundeğil. henüz okadar bi ciddiyet olmadı gitcek kadar ,Bastan depozito 1kira mesela ya emlak değil genelde evsahibinin kendi koydukları ilanlara bakiyorum ,gerekirse başta 3 4 kira verebilirim.
.ortakarar hazırlandım taşınmada neler oluyor araştırdım, nakliye ,abonikler ,gitmek için otobüs bileti, temizlik için malzemeler ,kira peşin ,depozito, eşyalı ev bakcam belki yada zamanla alcam esyaları
Dımbızlak olana kimse vermez ev zaten,ben de olsam da vermem . Yok eğer ev tutmadan işe giriliyosa nasıl giriliyo ögreneyim enazından . Oteldemi kalcam eşyalarım neolcak . Ev bakıp tekrar dönüp tekrar gelip mi getircem
En azından gitmeyi düşündüğün illerde sana iş ve ev bulma konularında yardımcı olabilecek uzaktan bir akraba aile dostu filan araştır. Önce onlarla iletişim kurup fikir al , lütfen öyle çıkıp gitme bilmediğin yerlereBastan depozito 1kira mesela ya emlak değil genelde evsahibinin kendi koydukları ilanlara bakiyorum ,gerekirse başta 3 4 kira verebilirim.
.ortakarar hazırlandım taşınmada neler oluyor araştırdım, nakliye ,abonikler ,gitmek için otobüs bileti, temizlik için malzemeler ,kira peşin ,depozito, eşyalı ev bakcam belki yada zamanla alcam esyaları
Dımbızlak olana kimse vermez ev zaten,ben de olsam da vermem . Yok eğer ev tutmadan işe giriliyosa nasıl giriliyo ögreneyim enazından . Oteldemi kalcam eşyalarım neolcak . Ev bakıp tekrar dönüp tekrar gelip mi getircem
Valla yokki arkadaşlarıma sordum varsa tanıdığınız aracı olun diye . Ben nasıl giderimi dert etmiyorum . Sonrası önemli okulu işimi saatler denk gelcekmi tek yaşamak nasıldır .bunları fikirlere ihtiyacım vardı ve varEn azından gitmeyi düşündüğün illerde sana iş ve ev bulma konularında yardımcı olabilecek uzaktan bir akraba aile dostu filan araştır. Önce onlarla iletişim kurup fikir al , lütfen öyle çıkıp gitme bilmediğin yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?