Ayrı eve çıkmak zormu ?

wegageldikgidicez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
166
83
48
31
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim

Peki İş olmadan nasıl düzen kuracaksın kuzum? Ev sahipleri işin olmadığı için ev vermeyecekler zaten.
Bastan depozito 1kira mesela ya emlak değil genelde evsahibinin kendi koydukları ilanlara bakiyorum ,gerekirse başta 3 4 kira verebilirim.

.ortakarar hazırlandım taşınmada neler oluyor araştırdım, nakliye ,abonikler ,gitmek için otobüs bileti, temizlik için malzemeler ,kira peşin ,depozito, eşyalı ev bakcam belki yada zamanla alcam esyaları

Dımbızlak olana kimse vermez ev zaten,ben de olsam da vermem . Yok eğer ev tutmadan işe giriliyosa nasıl giriliyo ögreneyim enazından . Oteldemi kalcam eşyalarım neolcak . Ev bakıp tekrar dönüp tekrar gelip mi getircem

Evi gidip görcem iki tarafta güvenince tutuyoruz dedinildimi prosüdürlere göre işlemler başlar .o zaman toplu kirada veririm sorundeğil. henüz okadar bi ciddiyet olmadı gitcek kadar ,

Şimdi olabildigince enyakın vakitte artık yetti yeteceği kadar yaşadıklarım ,

Gitmesemde bi gözüm hep ilanlardaydı aradım ettigim kişilerden 2 teyze evsahibi olurdedi gel bak tut diye il olarak sonra uymadı.

Uzaklaşmamam lazım çokfazla okul tatilleri gitgeller olcak .getirgötürler zor olmamalı

En azından gitmeyi düşündüğün illerde sana iş ve ev bulma konularında yardımcı olabilecek uzaktan bir akraba aile dostu filan araştır. Önce onlarla iletişim kurup fikir al , lütfen öyle çıkıp gitme bilmediğin yerlere

Valla yokki arkadaşlarıma sordum varsa tanıdığınız aracı olun diye . Ben nasıl giderimi dert etmiyorum . Sonrası önemli okulu işimi saatler denk gelcekmi tek yaşamak nasıldır .bunları fikirlere ihtiyacım vardı ve var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…