- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi wegageldikgidicez
-
Ben Eskişehir de oturuyorum.Evet
Başka illere bakıyorum memur musun diyolar kefil istiyolar işim yok henüz birikimim.var güvenmiyorlar eee o ile gitmeden işe nasıl.gircem ki diyorum esiniz yoksa olmaz tek kadına ev veremeyiz kbkma diyolar kafayı yiyorum
Babasından nafaka alamıyorum ben anlamiyorum hayatlarımızı yıkıyolar çocukları biz biyerdenmi satın alıp getirdik el insaftırya avukat maaşından icrayoluyla nafakayı baglatcaz yanına aldığında haber verdedi okullar tatile gircek ayrıev okul iş bulmam lazımİstanbul’u eleyin zaten ama diğer illerde nasıl iş bulunur bilemiyorum. İstanbul gibi büyükşehirlerde kiralar uçmuş durumda. Daha eski yapıları kiralayabilirsiniz ama. Çocuğun bütün yükünü sırtlanmayın altından kalkmanız zor olur.
Allahım yardımcımız olsun hayat gitgide zorlaştı tamam dilleri yanmıs olabilirde kimseden faydayok evsizmi kalayım çok zalimce bigüven protokol yap gerekirse senetli şekilde sorun yaşattığı ilk ay çıksın diye cıkar razıyım yeterki güvenselerEv sahipleri çok insan seçiyor. Ee ev onların olunca düdüğü istedikleri gibi öttürüyorlar. Şu an ev olayı herkesin sorunu herkes bir çıkmazda.
Merkeze yakın ev bulamıyorum okul iş açısından merkez olması şart , vesaitle gitgel yap, işe git, okula bırak, okuldan al, evi hallet, mafolcam bari biraz yakin olsa, ev iş okul beni biraz rahatlatır. önerileriniz için tesekkurederim ❤Ben Eskişehir de oturuyorum.
Burası öğrenci şehri olduğu için çok fazla detay istemiyorlar 1+1 evler için.
Birde size önerim sosyal medyadan iş ilanlara bakın.
Orada eleman arayan oluyor telefonla görüşün en azından belki işinize yarar.
Bizim burada da 1+1 evler 1000 TL'den başlıyor.
Aklınızda bulunsun.
Kütahyaya da baktim ilanlara fakat teksin olmaz kadınsın olmaz aile degilsin olmaz memurdegilsen olmaz diyolar dediginiz yer merkeze yakınmı yani okul işim evime gitgel i düşünmek zorundayım tektabanca olcam oglumada kendimede sahip olmam lazım anne neolur artık yanına al burda duramıyorum diyor kalbim sökülüyo sanki hasrettenKütahya ya taşınır misin? Ailem Dumlupınar üniversitesine yakın germiyan residence diye bir apartman oturuyor öğrenci memur vs var kira yakıt 11oo tl seneye 2000 bin olacak sanırım ama hem eşyalı hem yakıt ne gelecek korkusu yok orada şok a101 girersiniz
Param var iyikötü esya alcak abonelik depozito ilkkira diger ayın kirasi kadar fakat , esiniz yok ise olmaz aile degilsiniz diyolar daha bidunya sebep sayıp kiralamıyolar ,ev iş okul arasinda yorulcam zaten ama herseye değer yavruma hasretligim bitmeli görüyorum yanima getiriyorum ,geziyoruz ,bize getiriyorum arama mesaj ile nekadar olcak ,yanimda degil cok zor seneler gecirdim çok yiprandimSizin için şu aşamada ayrı eve çıkmak çok zor olur.Henuz işiniz yok iş buluncada hemen cikamazsiniz çünkü birikim şart. Kira fiyatları çok arttı.Emlakci parasi,depozito,abone parası,ilk ay kirası derken bir süru
para gidiyor.Esyali evlerin kirası daha da yüksek boş evlerden.
Önce iş bulun birikim yapın biraz 1 sene kadar sonra ayrı eve çıkın yoksa çok zorlanirsiniz.
Sizde basit bir hesap yapmışsınızdır.kira+faturalar zaten maasin yarışı gider.kışın yakacak parası.cocuk hasta olur para.cocuga kim bakacak?bu parayla geçinemezsiniz.madem çalışmak istiyorsunuz ise girin, kızınızı kreşe verin.en azından babası kreş parasını versin.cocuk bütün gün kreşte olunca aileniz biraz daha anlayışlı olur herhalde
Kiralar öyle bir seviyeye geldiki aşırı derecede zor Allah herkese yardım etsin
Sitede yeniyim boşluk biŕakmadan, karışık anlatmışım, kusurabakmayın , konuyu bile açmayı burdan bir arkadaş yardım etti sağolsun❤ link bırakti anlattı .Pardon ben kızınız küçük sandım.o yüzden kreşe verin demistim.9 yaşındaymış.yukarida da söylediğim gibi ise girip ,ev bütçesine katkı sağlarsanız belki aileniz size karşı daha anlayışlı olur.
Niye almiyosun diye baskı bile yapıyolar konustum ,eskiesim cok pısırık sakin biri annesi yüzünden boşandım sorun cıkarmıyolar , herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum ,cok eziliyorum nereye gitsem hep inanıyorum herkese,iyiniyetten cok kaybediyorum sağolvarolÇok üzüldüm canım allah yar ve yardımcın olsun. Nasıl temiz yüreklisin yazılarından belli. Umarım hayatını düzene sokarsın. Peki bisey soracağım sana. Başka şehire gidip yerleşmene eski eşin ikna olur mu ? Yani çocuğunu göremeyecek sonuçta sorun çıkarır mı ?
Çocuğum 4e geçcek 9yaşına gircek 3ay sonra .evet kiralar çok yükseldi amin cok teşekkürederim güzel mesajlarınız fikirleriniz nasıl ilham oluyo anlatamam .Ben hep diyorum ya. Kiralari artik öyle abartiyorlar ki insanlarin calissalar bile kendilerine kücük yer bulma sanslari olmuyorAllah kolaylik versin. Arkadas dedigi gibi cocugunuzu krese verip calisin. Biraz para biriktirmeye calisin ayri eve gecebilmek icin
Sitede yeniyim boşluk bırakılıyormuş paragraf başına bilmiyordum ,evet karışık olmuş yazım kusuruma bakmayın lütfenSiz dul değil bekarsınız. Önce bunu siz kabul edin ki çevre de kabul etsin. Asıl korkunuz iş konusunda olsun bence. Çocuğunuz küçük değil zaten tüm gün okulsa durur ama nereye giderseniz gidin asgari ücret ile kira, faturalar, gıda hepsini ödemek imkansız. Çokta karışık yazmışsınız noktalama işareti kullanmadığınız için hepsi birbirine girmiş. Çocuğunuz şu an sizde mi babada mı anlamadım.
Siz dul değil bekarsınız. Önce bunu siz kabul edin ki çevre de kabul etsin. Asıl korkunuz iş konusunda olsun bence. Çocuğunuz küçük değil zaten tüm gün okulsa durur ama nereye giderseniz gidin asgari ücret ile kira, faturalar, gıda hepsini ödemek imkansız. Çokta karışık yazmışsınız noktalama işareti kullanmadığınız için hepsi birbirine girmiş. Çocuğunuz şu an sizde mi babada mı anlamadım.
umudunuzu kirmak istemem ancak Istanbul' da sifir birikimle tek maas kiralik bir ev bulmak, gecinmek mumkun degil saniyorum.
Önce birikim yapin, sonra adim atin derim. Belki yakin sehirlerde bir is imkani bulursunuz, ona yakin ev-okul ayarlanir.
cocuklar icin nafaka o bu derken bir sekilde kendi yaginizda kavrulursunuz.
edit: ayrica oyle dul vs gibi tanimlamayin kendinizi, yuzuk takip evli gibi gostermek falan pek benlik degil. bekar anneyim diyor yeni nesiller cok hos bi tanimlama. sinek kadar kocam olsun, o da basimda dursun bundan 50 sene oncesinin yasantisinda manaliydi.
İstanbulda oturmucam başka illere odaklandım,istanbul gibi yerde 4bin ile çok imkansız ,sapıklık yapıyolar özellikle patronlar dul olarak bakıyorlar ,sahipsizmiş gibi kocası yok oo bu bana olur der gibi ,dogru bekarım ama ah bunu toplumuza gelde anlatumudunuzu kirmak istemem ancak Istanbul' da sifir birikimle tek maas kiralik bir ev bulmak, gecinmek mumkun degil saniyorum.
Önce birikim yapin, sonra adim atin derim. Belki yakin sehirlerde bir is imkani bulursunuz, ona yakin ev-okul ayarlanir.
cocuklar icin nafaka o bu derken bir sekilde kendi yaginizda kavrulursunuz.
edit: ayrica oyle dul vs gibi tanimlamayin kendinizi, yuzuk takip evli gibi gostermek falan pek benlik degil. bekar anneyim diyor yeni nesiller cok hos bi tanimlama. sinek kadar kocam olsun, o da basimda dursun bundan 50 sene oncesinin yasantisinda manaliydi.
Ablacığım aynı ülkedemi yaşıyoruz anladım kiKütahyaya da baktim ilanlara fakat teksin olmaz kadınsın olmaz aile degilsin olmaz memurdegilsen olmaz diyolar dediginiz yer merkeze yakınmı yani okul işim evime gitgel i düşünmek zorundayım tektabanca olcam oglumada kendimede sahip olmam lazım anne neolur artık yanına al burda duramıyorum diyor kalbim sökülüyo sanki hasretten
Ayriysanız oglunuzdan bir muddet calisip birikim yapabilirsiniz. Biz orta buyuklukte bir ildeyiz. Kardeşim askari ucret aliyor 1+1 ev esyasız olunca daha uygun giyat. 1100 kira veriyor. Geri kalan da kit kanaat de olsa yeter bence size ve oglunuza. Maksat huzur olsun. Kardesimin yan daire de 1+1. Baba kiz kaliyormus kiz 5 yasında. Onlar yapiyorsa siz de yaparsınız.Bakmadığım il kalmadı kiralar yuksek, geciniyor ve kenara atıyor ,maşallah maaşımi yüksek, nasıl beceriyor ,istanbulda mümkün ü yok yetmez ,diger iller bile atespahası oldu. oglum anne yanına al beni neolur seni çok özlüyorum diyor o orda ağlıyor ben annemlerde kalbime bıçak batıyo sanki yanıma getiriyorum ama temelli yi istemiyorlar, gitmem gerekiyor artık yeter ezildigimiz hasret kaldıgımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?