Ayrı eve çıkmak zormu ?

wegageldikgidicez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
166
83
48
31
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim

Ben Eskişehir de oturuyorum.
Burası öğrenci şehri olduğu için çok fazla detay istemiyorlar 1+1 evler için.
Birde size önerim sosyal medyadan iş ilanlara bakın.
Orada eleman arayan oluyor telefonla görüşün en azından belki işinize yarar.
Bizim burada da 1+1 evler 1000 TL'den başlıyor.
Aklınızda bulunsun.

Babasından nafaka alamıyorum ben anlamiyorum hayatlarımızı yıkıyolar çocukları biz biyerdenmi satın alıp getirdik el insaftırya avukat maaşından icrayoluyla nafakayı baglatcaz yanına aldığında haber verdedi okullar tatile gircek ayrıev okul iş bulmam lazım

Ev sahipleri çok insan seçiyor. Ee ev onların olunca düdüğü istedikleri gibi öttürüyorlar. Şu an ev olayı herkesin sorunu herkes bir çıkmazda.
Allahım yardımcımız olsun hayat gitgide zorlaştı tamam dilleri yanmıs olabilirde kimseden faydayok evsizmi kalayım çok zalimce bigüven protokol yap gerekirse senetli şekilde sorun yaşattığı ilk ay çıksın diye cıkar razıyım yeterki güvenseler

Merkeze yakın ev bulamıyorum okul iş açısından merkez olması şart , vesaitle gitgel yap, işe git, okula bırak, okuldan al, evi hallet, mafolcam bari biraz yakin olsa, ev iş okul beni biraz rahatlatır. önerileriniz için tesekkurederim ❤

Kütahyaya da baktim ilanlara fakat teksin olmaz kadınsın olmaz aile degilsin olmaz memurdegilsen olmaz diyolar dediginiz yer merkeze yakınmı yani okul işim evime gitgel i düşünmek zorundayım tektabanca olcam oglumada kendimede sahip olmam lazım anne neolur artık yanına al burda duramıyorum diyor kalbim sökülüyo sanki hasretten

Param var iyikötü esya alcak abonelik depozito ilkkira diger ayın kirasi kadar fakat , esiniz yok ise olmaz aile degilsiniz diyolar daha bidunya sebep sayıp kiralamıyolar ,ev iş okul arasinda yorulcam zaten ama herseye değer yavruma hasretligim bitmeli görüyorum yanima getiriyorum ,geziyoruz ,bize getiriyorum arama mesaj ile nekadar olcak ,yanimda degil cok zor seneler gecirdim çok yiprandim

Ailemden ayrı ev ayrı bir il istiyorum ,istanbulda kiralar dahada vahim durumda oğlum 9yasında kızım yok 4e geçcek eylülde kayıt yaptırdığımda okullar baslamadan ev iş okul halletmem lazım ,evsahipleri bindereden su getirip yok diyorlar , çocuguma hasretim ,anne neolur artık büyüdüm albeni yanına diyo ,saatlerce ağladım bunu dediginde

Çok üzüldüm canım allah yar ve yardımcın olsun. Nasıl temiz yüreklisin yazılarından belli. Umarım hayatını düzene sokarsın. Peki bisey soracağım sana. Başka şehire gidip yerleşmene eski eşin ikna olur mu ? Yani çocuğunu göremeyecek sonuçta sorun çıkarır mı ?

Sitede yeniyim boşluk biŕakmadan, karışık anlatmışım, kusurabakmayın , konuyu bile açmayı burdan bir arkadaş yardım etti sağolsun❤ link bırakti anlattı .

Niye almiyosun diye baskı bile yapıyolar konustum ,eskiesim cok pısırık sakin biri annesi yüzünden boşandım sorun cıkarmıyolar , herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum ,cok eziliyorum nereye gitsem hep inanıyorum herkese,iyiniyetten cok kaybediyorum sağolvarol

Çocuğum 4e geçcek 9yaşına gircek 3ay sonra .evet kiralar çok yükseldi amin cok teşekkürederim güzel mesajlarınız fikirleriniz nasıl ilham oluyo anlatamam .

Sitede yeniyim boşluk bırakılıyormuş paragraf başına bilmiyordum ,evet karışık olmuş yazım kusuruma bakmayın lütfen çocugum babasında ,

Görüyorum oğlumu ,arıyorum ,geziyoruz arada ama ,temelli artık orda okul kapanınca yanıma alcam, okulunu işimi evimi ayarlamam lazım ilk iş zor olan ev tutmak cünki evsahipleri cokzorluk çikarıyorlar , iş gene bulunur lise mezunu degilim ama elbet bulunur okul ile evi halledebilsem

Okula getirgötur nasıl olcak iş saatleri uymaz diye korkuyorum tek kalamaz nekadar büyüdü desemde daha çocuk Allahkorusun korkarım bisey olursa diye ,şuan icim elvermiyo yanımda degil cok denedim ailemle ama olmuyo ,istemiyolar temelli hareketli çocugum huzursuz oluyolar ,

İstanbulda oturmucam başka illere odaklandım,istanbul gibi yerde 4bin ile çok imkansız ,sapıklık yapıyolar özellikle patronlar dul olarak bakıyorlar ,sahipsizmiş gibi kocası yok oo bu bana olur der gibi ,dogru bekarım ama ah bunu toplumuza gelde anlat

Tek yaşamak korkutuyor beni bilmiyorum napcam, il seçsem evsahipleri kadınsan tek olmaz diyolar memur degilsen olmaz, işin yoksa olmaz diyolar ,okul bulcammı, merkeze yakin ev bulcammı, tek olcakmı, maaş yetermi , okula gotur ise geç hadi ricaminnet sabahcı yapsam ,okuldan sonra nasıl gidip alcam ,hangi isyeri musamma göstercek ,sondaki söz güzelmiş

Ben de kesinlikle ayri eve cikmani öneririm. Hamgi şehirde kalıyorsun tam anlayamadım ama uygun döşeli apartlar vardır illaki arastirirsan bulabilirsin bence. İş konusunda da eğitim durumun vasıflı bir iş için uygun olmadığına göre tekstil atölyelerinde işçi olarak calisabilirsin. Rahatlikla iş bulursun o sektörde..

Ablacığım aynı ülkedemi yaşıyoruz anladım ki
Ben 5 senedir yalnız yaşıyorum.bir allahın kulundan da yalnız kadına ev veremem diyeni görmedim duymadım da arkadaşlardan.anlamadım ki ben seni. Dulum falan diyorsun.türk filminde mi sanıyorsun kendini.tek odalı evde aile oturacak hâli yok zaten.yaa tek erkek ya tek kadın oturacak.anlamadım ki.ev sahipleri de tek odalı eve aile aramıyordur yani.ki sen ailesin zaten.asıl tek erkeklere vermek istemiyorlar.türk filmlerindeki herkesi iffetine göz diktiği kadınlara özeniyorsun sanki. Abuk sabuk şeyler düşüneceğine işini gücünü düşün.koskoca kadınsın.

Ayriysanız oglunuzdan bir muddet calisip birikim yapabilirsiniz. Biz orta buyuklukte bir ildeyiz. Kardeşim askari ucret aliyor 1+1 ev esyasız olunca daha uygun giyat. 1100 kira veriyor. Geri kalan da kit kanaat de olsa yeter bence size ve oglunuza. Maksat huzur olsun. Kardesimin yan daire de 1+1. Baba kiz kaliyormus kiz 5 yasında. Onlar yapiyorsa siz de yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…