- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bende öyle düşünüyorumbence cevap verme canım
Aynen:)ahahhhahahhahahahahahha
ay canım ilkokulda derdik biz bunları.
boşta kalmış işte geri sarıyor yumuşama bence. yani seni sana veremem lafıyla hatalarını unutmamışsındır herhalde.
boşver gitsin derim ya.
Bende öyle düşündüğünü düşüyorum.bir ayrı bir barışık demişsiniz, demek ki tekrar barışabilirsiniz. o da öyle düşünüyordur.
Yorumlardan sonra iyice soğdum valla eminim yaşından:)))Gülü susuz sizi aşksız bırakmayacakmış yaniyaşından emin misiniz eski sevgilinizin
Aynen öyle gerçekten allah dan atlatdım bugünü şükür zaten cimri ve bencil en az efor ve en az bütçe işi tam ona göre:))Adam şansını denemiş bunu da en az efor ve en düşük bütçeyle yapmış....yalniz gecen sevgililer günün nedeniyle senin duygusal bir anina denk gelse işe bile yarayabilirdi tek mesaji..en azından hafta sonunu yanlız gecirmemis olurum şeklinde düşünmüş olabilir
Ayrılma sebebiniz neydi, ayrılmak isteyen hanginiz oldu?Bir ayrı bir barışık ,değer görmediğimi düşündüğüm, sıkıntılı ve benim tarafımdan saplantılı bir hal alan 9 aylık ilişkimi artık kesin ve net bir kararla 2 hafta önce tamamen bitirdim.Bugün aynen şöyle bir mesaj atmış.(Ayrı şehirlerdeyiz bu arada) Bugün sana hediyelerin en güzelini vermek isterdim ama elimdeki en güzel hediye sensin seni sana vermem bu nedir ya? Birde şıyle yazmış sesini duymasamda seni görmesemde orada olduğunu bileyim yeter...Üstelik biz 30 lu yaşlarda iki yetişkin insanız.Ayrılmişin madem boşver diyeceksiniz ama 2 haftada da bitmiyor iste bazi duygular kızlar siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim tam olarak bir sey de sormuyorum ama ne bileyim hem hatirlamasi mutlu etti hem mesaj çok çocukca geldi kafa karışık yaa:)
Ayrılan taraf benim bana ulaşmasını her yerden engelleyen.irtibatı kesen sebep ise deger yok kıymet yok cinsellik ön planda yalan var daha ne olsun.Ayrılma sebebiniz neydi, ayrılmak isteyen hanginiz oldu?
O zaman salla gitsin en azından karşına birisi çıksa vicdan yapmadan ,kafan karışmadan ona şans verirsin artık.Ama bu adamla sonunun olmadığını bile bile ,üstelik varlığı senin hayatını kolaylaştırıp guzellestirmemesine rağmen onu hayatında -kafanda-kalbinde tutmaAynen öyle gerçekten allah dan atlatdım bugünü şükür zaten cimri ve bencil en az efor ve en az bütçe işi tam ona göre:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?