Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tanıdık geldi :90::90:
ilk başlarda zor olur.hatta çok zor olur
ama birbirnizi sevdiğinizden eminseniz tek tartışma ne zaman gelcen bu seferde görüşemedik.iznimi değiştirdiler.hasta oldum evden çıkamıyorum.kıyamam aşkım o zman bi dahakine kavuşuruzdan çıkıyoee bu da aşkın tadı tuzu
[/QUOTE
kesinlikle aşkın tadı tuzu çekiliyor iste canımmmm
dediler ki:gözden ırak olan gönülden de ırak olur
dedim ki:gönüle giren gözden ırak olsa ne olur
herhalde bu söz konuyu çok güzel özetliyor
aynı şeyi bende yaptığım için beni rahatsız etmiyo valla![]()
tartışmalar yanyanayken gibi olmuyor.. yüzünün halini bilmediğin için yanlış anlayabilmekten tut sırf uzamasın diye sorunları yarım bırakıp ama hala içinde yaşamaya kadar zor
onun yanında nasıl hissettiğini bile unutabiliyosun bazen.
resimlerine baksanda nereye kadar çözüm olabiliyor ki ?
sesini duymak yada kamerada görüşmek gibi bir imkanın olunca daha iyi..
tamam güveniyosun ama aklından da her şeyi geçirebiliyorsun gerçi bu her kadında olabiliyo
bazen depresif hale giriyosun.sinirlendiğinde bile çatamıyosun çünkü zaten az görüşüyosun
e iyi yanlarıda var.sevip sevmediğini anlıyosun.ne kadar değer veriyo görüyosun.güvenini sabrını ölçüyo.daha çok bağlanabiliyosun
ne zaman görüşceğinizi düşünüyosun hayal kuruyosun falan filan ...
ahhh benim başıma geldiii...
ayrılıkk oluoo tabikiii..
ama ev arkadaşımda sevgilisiyle ayrı şehirdeler ama maşallahh çok iyiler yeri gelio 2 AY GÖRMÜOLAR BİRBİRLERİNİ..yani kişiden kişiy değişioo..
uzaklık aşkı besler bencegaliba canım kişiden kişiye degişiyor
zaman mekan yerin ve mesafenin önemi yok anlaşılan önemli olan sevgi ve bir birlerini seven insanların karakterleri
evet canım mimiklerini göremedigin icin bazen tartısmaları yarım kesiyorsun ben ilk tartısmamı bile yaptım ama içimde patladı tam dökemedim içimi allahtan hemen hatasını anladıda gönlümü aldı bende rahat rahat yatabildim
uzaklık aşkı besler bence
selam arkadaşlar herkes uzaktaki sevgiliden bahsetmiş çok güzel bir duygu aslında uzaktada olsa yakındada olsa insan sevdikten sonra yine bekler
size sormak istediğim başka bir konu var bende ayrı şehirlerdeyim sevgilimle ama benim ailem bilmiyor.haliyle anca okul başlayınca gelip gidebiliyoruz.ordada bir sorun yok hani iyi kötü görüşüoruz yani tek sorun arkadaşlar ailem bilmiyo acaba ailesi bilmden uzaktaki sevgiliyle görüşen yada yaşayan varsa bana biraz bahsedebilir mi yani okul bitmeden söylemek zor üniversiteyi bitirmem gerek sonra biliyorsunuz hemen ciddiye dökülüyo bütün sorun bu 2 sene oldu tam inş. hepde devam eder.yani ailem bi yana o bi yana kimseyi üzmek istemem.bu tür yaşayan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.yani siz ailenize ne zaman söylediniz bu tür durumlar yaşayanlar???yada ne zaman söylenir bekliorum cevaplarınızı.
anladım çok teşekkürler cevap için.ama işte insan korkuyor biraz aileden işin içine aileler girince zor olur diyor herkes siz şuan sevgili olduğunuzu biliyorlar peki isteme falan oldumu hiç yani aranzda söz yaptılarmı bazı aileler söz falan yapmadan yollamazlar bi yere sevgiliyle o yönden biraz çekiniyorum ama inş. güzel olur ailem hep önce oku sonra olur sevgili işte okurken olmaz falan filan anlican sende de mi olmuştu böyle acaba??
arkadaşlar bu şekilde birşeyler yaşıyanlar yazabilirmi.başka varsa yorum yaparlarsa sevinirim.teşekkürler bu arada quietnrkn.
bizde üniversite 2. sınıfta tanıştık anneme hemen söylemiştim ben tabi o da babama ağzında bakla ıslanmaz sağolsun ben kocamdan bişe saklamam der hemengeçen yıl okul birri atandık ikimizde aynı ile 2 gün sonra askere gidiyo hayrlısıyla bitirsn gelsn söz nişan o zaman olacaqk öncesnde ben istemedm...
ailene en azından annene sölemelisin bence, hakkında hayrlısı olsun canım...