Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

ayrı şehirde olmak zor ama başım sıkışınca yanımda olacağını bilmek güzel
kötü bişi olsa 2 saate yanıda olur o yüzdende çok sıkmıyorum canımı.ama 2 gece üst üste yanımda oluptaa şimdi 1.5 ay göremicemi düşünmek kabus gibi çoktü üstüme.
uzak olanlara Allah sabır versin.(ve banada)

yazan oldu mu bılmıyorum ama klasık bır soz vardır canım benım. ayrılık kucuk askları sondurur buyuk askları alevlendırır, tıpkı ruzgarın mumu sondurup, yangını alevlendırdıgı gıbı
bu cok dogru bence.. sen kendıne de ona da guvenıyorsa sadakat konusunda ve bırbırınızı sevdıgınız konusunda hıc problem olmaz dıe dusunuyorum Allah mutsuz etmez ınsallah..

gerçekten çok zor insan çok özlüyo benim aşkım konyada yaşıyo ve beni görmek için bi kaç ay arayala ist geliyo ona alşıpta tekrar gitmesi çok koyuyo ama
o sevgisini bana fazlasıyla hissettiriyo bu yüzdende üzülmememye çalışıyorum
ALLAH en kısa zamnda cümlemizi en kısa zamanda sevdiklerimize kavuştursun inşallah

biz 4 senelik birliktelikten sonra iş sebepleriyle ayrı düştük..hala devam ediyor ama ÇOK ZOR oluyor.herşey sabır ve alttan almaya bağlı tabi karşılıklı olarak...hiç bir şey tek taraflı yürümez çünkü..

daha önce de söylediğim gibi karşılıklı olduktan sonra her zaman yürür..yürümez diye birşey yok yeter ki karşılıklı anlayış olsun..herkese kolay gelsin..:çok üzgünüm:

saol canım amin inşallah en kısa zamnda hepimiz sevgidikleimize kavuşuruz gerçi benim aşkım 1 ay sonra yanımda olucak bi engel olmazsa:D
tabi tam ona alışmışken dönücek ama napalım sevdiğimiz için sonuna kadar bekliycez::))

bisde sefgilimle ayrı şehirlerde yaşıyorus 2 yıl oldu hemde. ben onu yanımda hissediyorum bunu hissettiriyo bana:1closedeyes: bedenen uzakta olmak o kadar önemli diilki. çünkü o hiç aklımdan çıkmıyo:1hug:
a.s.

en azından yüzünü görmenin verdiği sevinçle dönecek..

Bende Asker Yolu Bekliorumm Ve O Kadar Zor Gelioki Anlatamam Sana.ama Ne Olursa Olsun Her Ikimizde Anlayişli Davranmaya çalişioruz. O Varken Hep Gezen Ben şimdi Evden çikmak Bile Istemiorumm.her Ne Diyosa Tamam Diorumm Ee Tabi Bende Ne Desem Olur Dio.uzaklikk Aşkimizi Dahada Katlio.zaten öle Deilmidir Uzaklik Büyük Sevgileri Güçlendirmezmi.bende Sevgime Eğdeger Bi Sevgi Göremiorum Açikçasi

Bi Tavsiyem Daha Hayati Iki Kişilk Yaşa O Yokken Mesela Sabah Cami Aç Bi Kendi Yerine Bi Onun Yerine Temiz Havayi Al Içine.sevdiğinz şarkiyi Bi Kendi Yerine Bi Onun Yerine Dinle. . Gelecekteki Günlerinizi Hayal Ederek Kendini şad Et

bayada ayrı şehirlerde olanlar varmışşş..Allah tez zamanda kavuştursunŞeniz

bi şarkı sözü yazsam yeterli olur sanırım:
vız gelir dağlar,denizler,yaban eller..
sevmeye engel değil mesafeler...

ben aşkımla üniversiteyi aynı sehirde okudum ama 3 yıl boyunca sadece uzaktan birbirimizi tanıyoduk
sonra o mezun olur olmaz görüşmeye başladık tabi o artık farklı sehirdeydi aramızdaki mesafe 6 saati 1 yıl sonra da ben mezun oldum bu sefer memleketlerimizin arasındaki mesafe 16 saate çıktı çok özlüyodum ama mecburen sabretmek zorundaydık daha sonra askere gitti o ayrı bi çileydi hem uzak hemde askerde.sonra ise işe girdi şuan mesafemiz 2.5 saat :) böyle olmasına ragmen ayda bir ancak görüşebiliyoruz
buluşacagımız vakitleri iple çekiyoruz özlemimiz o kadar çok ki ama yine de mutlu son için herseye deger bence bide özlem duyulan insan buna değiyorsa uzaklık hiç önemli değil

Tamda bu konuyu açacaktım.Malum tercih dönemindeyiz.Sevgilimin de benim de tercihlerimde şehir dışı mevcut.Günlerdir dua ediyorum ikimiz de İstanbulda kalalım diye.Çok zor farklı şehirlerde ilişki yürütmek.Bugün buluştuğumuzda bu konuyu konuştuk ve bu işin sonu ayrılık galiba dedik,ne zor severken ayrılmak.Benim gözüm asla başkasını görmez de sevgilime güvenemiyorum maalesef.Of gece gece ayrılık şarkıları dinlemeye başladım,ağlamaklıyım.Allahım nolur aynı şehirde olalım,onunla aynı şehirde nefes almak bile yeter.Başka bir şey istemiyorum.

zaman o kadar hızlı geçiyoki şimdi geçmediğini düşündüğümüz zaman bir bakıcaz ki geçmiş geriye ise özlemle beklenen buluşmaları tebessümle hatrlamak oluyor.işte şu an ben de bunu yaşadım bu konuyu okuyunca.üniversitemin son bi bucuk senesinde tanıstık 1 bucuk sene aramızda 15 saatlik bir mesafe ile saatlerce süren tel konusmaları ve sadece 4 kere görüşme ile bi bucuk seneyi bitirdik.hooop askerlik çıktı sonra bi 15 ay da öyle gecti zaman.son bi senemizde evlilik hazırlığı ile geçti yani bi koşuşturma curcuna falan.şimdi mi 24 eylülde düğünümüz var nikahımız oldu ve o artık benim eşim...herşeyin tadı ayrı güzel kızlar emin olun o yuzden yaşadığınız zamanında tadını cıkarmaya bakın uzaktaysanız birbirinizden hayata sadece 2 kişilik bakıp takılmayın arkadaslarınızla esinizle dostunuzla çevrenizle ondan ayrı bir hayat yasayabilin,o geldiğindede tüm zamanınız onun olsun sonunda kavuşacaksınız zaten.herşey yaşanıosa bi sebebi vardır bu da bi nevi sınama sınandık yıldızlı 5 aldık diyebilin sonunda inşallah..

Özlemm. Özlem..

Bende aynı problem içerisindeyim, öyle zor bi r durum ki.. Allah kimseye yasatmasın.. Biz 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz..

Back
X