Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

en yakın arkadasım ayrı ülkelerde yürütüyor. çok zorrr... allah sabır güç versin. belki ben yapamazdım..

bizde ayrı ülkelerdeyiz. 3ayda bir 3 gün görüşebiilyoruz. Normalde 6 ayda bir görüşebilecektik de bayram fuar,derken 3 aya indi çok şükür....
Çoooook zooor cooooook...

arada sevgi olduktan sonra her türlü yürüyor. Ama iki tarafın da çok özverili olması gerekiyor....
Çok zor fakat başarabilince çok daha özel ilişki oluyor. Çünkü yapabildiğin tekşey iletişim kurmak. Beraber birşeyler yapamadığın için sinemaya gidemediğin için yan yana yürüyemediğin için çok üzülüyorsun. El ele sevgililer görünce bazen bu adaletsizlik asıl çabayı biz harcıyoruz, biz yanyana olmalıyız diyesin geliyor... Ama durup baktığında farkediyorsun ki onlar birbirinin gözüne bakıyor,sen kalbine.... Çok özel hissettiriyor. Ama diyorum bunun çiftle çok ilgisi var. Ayrı şehirlerde üni. okuyup bizim gibi hissetmeyen cok arkadaşım var...

Sevgilim benim üni okuduğum şehirde yaşıyor 3 aylık yaz tatiline geldiğimde başta çok zorlandık ama alıştık ama kötü bi alışma oldu bu sevgilim kendi ağzıyla söyledi benden uzakta bu kadar uzun süre kaldığın için aramızdaki sorunlar çoğaldı dedi :(( Ama ben ona karşı aynıyım o benim varlığıma çok alışmış demekki ..

Back
X