Ne kadar yürüsede zor yürüyor,biz iki sene mecbur ayrı şehirlerde yaşadık gün aşırı telefondaydık neredeyse attığımız adımı biliyorduk ama zor işte Allah kimseyi sevdiğinden iki günden fazla ayrı bırakmasın.
Aminnnnna.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar yürüsede zor yürüyor,biz iki sene mecbur ayrı şehirlerde yaşadık gün aşırı telefondaydık neredeyse attığımız adımı biliyorduk ama zor işte Allah kimseyi sevdiğinden iki günden fazla ayrı bırakmasın.
İnsan kendi ilişkisini överken , başkalarının ilişkilerini bilip bilmeden nasıl yerebilir onu anlamış değilim?
İnsan sevdiğinden sıkılırmı? hep yanında olmasını ister sevdiğinin , ona sarılmak kokusunu almak o kokuyla uykuya dalmak ne güzel şeydir..
Uzakta ilişkiyi yürütmek zordur ama güven olduktan sonra istersem sevdiğim kaf dağında yaşasın , bir yolunu bulup yine yanında olurdum..
Ben yürütemedim ama çok başka sebeplerden dolayı , çok zor biriyimdir. Hatalı olsam bile özür dilemem , karşı tarafa yüklerim tüm suçu , suçluysam bile horul horul uyuyup ona hayatı zindan edebilirim , bizim için sorun ayrı şehirlerde olmak değil benim inat ve gurumdu..!
Ayy yirim tatlım ben seni ya:1hug:
Katılıyorum söylediklerine:1hug:
Tartışılacak bir konu değil..
Senin yazdıklarından çıkardığım sonuç bu[/QUOT
AŞK BAZEN ÖYLE KÖR EDERKİ GÖZLERİ DİĞER İNSANLARIN MUTSUZLUYLA BİLE KARŞILAŞTIRAMAYIZ MUTLULUĞUMUZU AMA DOĞRU DEDİN BU ŞEKİLDE OLSA BİLE BAŞKALARININ GÖZÜNDE DE AŞKA BAKMAK GEREKİR YA AYNI MAHALLEDE OLMASAYDIM YADA AYNI OKULDA KARŞI APARTMANDA HERŞEY BUKADAR KOLAY MI OLURDU AMA AŞK HERYERDE VARSIN...a.s
selam ben hande, foruma yeni üye oldum:hooray:
kıslar ya anlatacam ama inanmayacaksınız
ben izmitte yaşıyorum, yaklaşık 1 yıl önce msn de biriyle tanıştım, cıkmaya başladık ve şimdi onu çok seviyorum,ama o hakkariliydi, benim için telefonunu fln satıp geldi ilk buluşmamızda, ailesi de uzaklara gitmesini istemiyordu, evini terk etti, istanbulda zorlucekti bazı geceler sokakta uyumuş, ama Allah yardımcı oldu, iş buldu aşkım, 2-3hafta da bir buraya gelmeye başladı, şimdi bazen hakkariye gidiyor ordan ikide bir benim için 30 saatlik yoldan geliyor sırf gözlerime bakmak için, ve ben ona hiç gel demedim,çok da yakışıklı bi çocuk ordan da cok rahat bulabilir, aşk böyleymiş, onu çok seviyorum ama hiç kıskanmıyorum çünkü bana olan aşkından eminim tek sorun onu cok özlüyorum
ay cok uzattım ama sonuc olarak seviyorsanız uzaklık aşkınızı daha da kuvvetlendirir bence
EN GÜSEL AŞK ZOR OLANDIR
benim erkek arkadaşımda başka bi şehirde ayda 1 beni qörmek için 18 saatlik yoldan qelio...ilişkide çoğu şey karşılıklı oluyo.8 aydır birlikteyiz ve cok qüzel qidio..Allah bozmasın ya.....
arkadaşlar forumu okudumda 3 yıl ayrı olanlar var nasıl dayanıyorsunuz yani sevgi diyorsunuz ama zaman zaman isyan edersiniz ben şahsen dayanamam benim aşkımda askerde ama belli bir süresi var 2 yıl yada 5 yıla kadar uzakta sevgimi olurmuş valla sabredenleri kutluyorum.
hihi benim sevgilimde t shirt ümü istemişti vermiştim bende hala onla uyuduğunu söylüyor.ya uzakta olmanın da ayrı bir tatlılığı var bence.çok zor olduğu kesin ihtiyacın olduğunda sarılıp ağlamk istediğinde gözlerini özlediğinde yok ama ben sonunda doya doya onu görceğimi bildiğim için sabrediyorum.