ayri uyuyoruz

Neye abartmisim.. gel oturup konusalim dedim ayni gunde.. yok konusmam seninle diye gitti disariya.. ben uzatmayi sevmem asla bu durumu hep esim getiriyor

tamam da eşiniz surat yaptı diye evinizde iş yapmama kararını nasıl aldınız
ayrıca karı koca asla yatak ayırmamalı bence

Evet abartili.. esime sofra kurdum iftara kalk dedim oruc tutun yemek yaptim sana dedim. Bir corba icti kalkti.. yemegini yemicem dedi..
napabilirim ki baska boyle yapinca

trip atmayın öyle odalardan falan çıkmama gibi şeyler yapmayın
giyinip süslenin oturun
o mecbur kalsın adım atmaya
bu şekilde uzar gider büyür

onun ortanlarından kaçmayın giyinip süslenin oturun:anneadayı:

Mrbalar...

Daha oncede konu acmistim. Kisaltarak bir ozet gecmek istiyorum esimle tartistik.. suclu taraf esim bence.. oglumun sacini bana sormadan kesti.
O gunden beri ayri uyuyoruz, yaptigim yemegi yemek istemedi. Bende inadima evde bir igne olsun toplamiyorum kac gundur ev pasak icinde.
Esim az once herseyi toplamis.. ayri yemekler yiyoruz mesala.
Bu durumdan cok skildim.. ve ozur dileyen taraf benim genelde..
odaya tikila kaldim suan.. bunaldim... bana fikir verin lutfen

Küsersiniz trip atarsınız anlarımda evi tabiri caizse pislik götürmesi abartı bence. Her tartinismanjzda böyle yapmıyorsunuzdur umarım

Özür dilemek yerine sorunu konuşmayı deneyenebilirsin. Yani karşına alıp gözlerinin içine bakarak sorunun ne olduğunu sorman özür dilemekten daha etkili olacaktır. Aynı evin içinde küs kalmak çok zor bişey bir daha o seviyeye getirmemek için sen de uğraşmalısın o da

geri yerine gelecek şeyler için nasıl zindan ediyorsunuz hayatı kendinize.. o saç 1 aya eski haline gelecek, bu sefer de siz öncelik yapar berbere götürürsünüz.. bu kadar atar yapıp günlerinizi berbat etmeye değer mi yahu?

Back
X