...Ayrı Yatak...

Eşin ayıp etmiş ama telafi edilmeyecek bi durum yok ortada. Sizin de çocuk gibi planım bozuldu diye ağlamanıza mana veremedim. Ayrıca evlenmeden önce ayrı yatmayacağız diye söz vermişsiniz sözünüzde durmayarak eşinize de bu konuda yol açtınız. Eşinizde yarın evlenmeden önceki sözlerini tutmazsa şaşma. Bence en önemlisi verilen söze sadık kalınmalı evlilikte. Eşinizin sizi çocukça babanıza şikayet etmeside komedi. Yani iki tarafın da çocukça tavırları var bence. Hata tek taraflı değil:KK20:

Merhaba...
Geçen gün konu açmıştım okuyan arkadaşlar bilir eşimle tartışmıştık küstük...
Ben küslüğe dayanamadığım için alttan aldım eşimde uzatmadı barışır gibi olmuştuk...
Geçen hafta kv.bizdeydi çocuğa bakmak için benimde ayakkabı ihtiyacım vardı iş çıkışı ablamla eve uğramadan gidip yemek yiyip ayakkabıyıda alıp bir saate dönecektim
Eşim babasınında bize geldiğini gitmemem gerektiği ayıp olacağını söyledi bende gitmedim ama ablam falan çarşıya çıkmıştı çok ayıp oldu.
Biz eve girdiğimiz gibi kv ve kp gitti işleri varmış acilen
Bende ağladım ağladım başımda ağrıyodu yattım ne yemek yedim ne yaptım
O arada annem ve babam geldi oğlumu görmeye
Eşim onların yanından kalktı giyindi annem ne oldu oğlum nereye dedi
Eşimde kızınız yemek vermedi gidip karnımı doyurayım dedi çıktı ve gitti
Annem ne oldu dedi anne başım ağrıyodu bende yemedim dedim
Babam çok kızdı çıkıp hemen gittiler
Ablama demiş ki artık hiç gözümde yok herkes karısıyla kavga eder ben 1 yılda 2.kez evlerine gidiyorum asla gitmem onun evine demiş
Ben inanılmaz üzüldüm
Eşimle 3 yıllık evliyiz evlenirken ayrı yatmayacağımıza söz verdik ama istemedim yanımda salonda yat dedim gelir af diler diye gitti yattı
Ertesi gün geldi sarıldı bebeğim dedi ama kaçtım yanından
Affedemiyorum affedemem annem ve babamı kovar gibi oldu
Kafam çok karışık işime odaklanamıyorum
3 gecedir ayrı yatıyoruz...
Etki tepki doğurmuş.
Bu negatif durumu tetikleyen siz olmuşsunuz ablanıza ayıp olmasın diye kv ve kp ayıp etmişsiniz en azından eşinize karşı eşinizde misilleme yapmış kendinxe intikam almış.
Belli ki başarılıda olmuş.Birde ablayla yemek yiyeceğinizi ayakkabı alacağınızı yazmışsınız.
Eviniz de yemek olmadığını bilerek nasıl ablanızla yemek yemeyi planlıyorsunuz?
Diyelim kp gelmedi ve eşinizde sizi çağırmadı siz alışveriş yapıp bşr güzel yemeğinizi yediniz diyelim eee o zaman eşiniz eve gelince ne yiyecekti?
Bence siz kabul edin ki bencilce plansız ve düşüncesizce hareket etmişsiniz.
Aslında yapılması gereken tek şey eşinize gidip düşğncesizce davrandığınızı söyleyiğ özür dilemek kv ve kp den de özür dileyin eşinizde annenizden özür dilesin ortam yumuşasın.
Ama böyle zıtlaşarak hiç biryere varamazsınız.
Ayrıca annenizi evden kovmak gibi olduysa sizde Kv ve Kp için hiç umurumda değiller gibi davranmışsınız.
Ayakkabı bekleyebilirsi ama eşini annesini ve babasını bekletmek olmaz.

Etki tepki doğurmuş.
Bu negatif durumu tetikleyen siz olmuşsunuz ablanıza ayıp olmasın diye kv ve kp ayıp etmişsiniz en azından eşinize karşı eşinizde misilleme yapmış kendinxe intikam almış.
Belli ki başarılıda olmuş.Birde ablayla yemek yiyeceğinizi ayakkabı alacağınızı yazmışsınız.
Eviniz de yemek olmadığını bilerek nasıl ablanızla yemek yemeyi planlıyorsunuz?
Diyelim kp gelmedi ve eşinizde sizi çağırmadı siz alışveriş yapıp bşr güzel yemeğinizi yediniz diyelim eee o zaman eşiniz eve gelince ne yiyecekti?
Bence siz kabul edin ki bencilce plansız ve düşüncesizce hareket etmişsiniz.
Aslında yapılması gereken tek şey eşinize gidip düşğncesizce davrandığınızı söyleyiğ özür dilemek kv ve kp den de özür dileyin eşinizde annenizden özür dilesin ortam yumuşasın.
Ama böyle zıtlaşarak hiç biryere varamazsınız.
Ayrıca annenizi evden kovmak gibi olduysa sizde Kv ve Kp için hiç umurumda değiller gibi davranmışsınız.
Ayakkabı bekleyebilirsi ama eşini annesini ve babasını bekletmek olmaz.
Bir kayınvalidem evdeydi çocuğa baktığı için eşime köfte hazırlamış sadece kızartması kalmıştı yani ablamla gitsem eşim aç kalmazdı
İki ben kv kp ye ayıp etmedim eve girdim hemen çıkmamız lazım çok işimiz var dediler yoksa hep beraber yiyecektik

Bence bu konuda ikinizde eşit suçlusunuz.

Ama şunu merak ediyorum.
Çiftler küs yada dargin olunca ayri ayri yatarlarsa ne gibi sorun olur.
Mantigim bir tarafi sogukluk olur diyor ama diger yandan sinirliysem darginsam ayni yatakta nasil uyucam diyor cok ilginc kaldim ortada :KK43:
Ben ilkkez ayrı uyudum 3 yıldır eşimin kokusu olmadan o yatağa girmedim
Ayrı yatmak zor
Ama aynı yatakta yatsak eşim mutlaka sırnaşır soğukluk meselesine gelince soğukluk olmuyor
Ve şuan affedemiyorum onu

Eşinizin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.
Senin başın ağrıyor hayatım, ben yemeği hazırlarım demesi gerekirken
Sanki 3 yaşında çocuk gibi önüne yemek beklemiş. Eli kolu yok muymuş?

Size kızdı diyelim, sinirini enden ailenizden çıkarıyor? Onların suçu ne?

Offf çok sinirlendim. Eşinizin yaptığı çok ÇİĞ bir davranış.

Büyüyememiş bir erkek/koca daha.

Allah kolaylık versin, işiniz çok zor.
:D :D :D
Tabi adam diyecek ki zaten bunu tüm erkekler böyle yapar.
"Hayatım sen annem babam evdeyken ablanla alış verişe gittin birde ablanla yemek yemişsiniz yada yiyecektiniz ama ben seni arayıp alış verişi iptal et babam da bizde ayıp olur gel dediğim halde sen gelmedin ve aileme beni küçük düşürdün. Ve sonra sen gelince ailem apar topar gittiği için kendine bunu dert edip başına ağrılar girdi. Ve sen evde yemek falan yapmadan sorumsuzca ve bencilce davranıp alışverişe gittin ve ben de sana misilleme olsun diye seni ailene rezil ettim. Ve sana o kadar öfkeliyim ki ayrı yatıyorum kusura bakma."
Birde ben de yemek yemedim diye bir savunma şekli bahaneden başka birşey değil.
Sen yemedin diye kocanda mı yemeyecek?

:KK70: :KK70: :KK70:
Tabi adam diyecek ki zaten bunu tüm erkekler böyle yapar.
"Hayatım sen annem babam evdeyken ablanla alış verişe gittin birde ablanla yemek yemişsiniz yada yiyecektiniz ama ben seni arayıp alış verişi iptal et babam da bizde ayıp olur gel dediğim halde sen gelmedin ve aileme beni küçük düşürdün. Ve sonra sen gelince ailem apar topar gittiği için kendine bunu dert edip başına ağrılar girdi. Ve sen evde yemek falan yapmadan sorumsuzca ve bencilce davranıp alışverişe gittin ve ben de sana misilleme olsun diye seni ailene rezil ettim. Ve sana o kadar öfkeliyim ki ayrı yatıyorum kusura bakma."
Birde ben de yemek yemedim diye bir savunma şekli bahaneden başka birşey değil.
Sen yemedin diye kocanda mı yemeyecek?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bir kayınvalidem evdeydi çocuğa baktığı için eşime köfte hazırlamış sadece kızartması kalmıştı yani ablamla gitsem eşim aç kalmazdı
İki ben kv kp ye ayıp etmedim eve girdim hemen çıkmamız lazım çok işimiz var dediler yoksa hep beraber yiyecektik
Planın için de kp yokmuş ve kp gelince eşiniz sizi aramış ve ayıp olur gel demiş.
Siz ne yaptınız? Gittiniz mi eve?

Merhaba...
Geçen gün konu açmıştım okuyan arkadaşlar bilir eşimle tartışmıştık küstük...
Ben küslüğe dayanamadığım için alttan aldım eşimde uzatmadı barışır gibi olmuştuk...
Geçen hafta kv.bizdeydi çocuğa bakmak için benimde ayakkabı ihtiyacım vardı iş çıkışı ablamla eve uğramadan gidip yemek yiyip ayakkabıyıda alıp bir saate dönecektim
Eşim babasınında bize geldiğini gitmemem gerektiği ayıp olacağını söyledi bende gitmedim ama ablam falan çarşıya çıkmıştı çok ayıp oldu.
Biz eve girdiğimiz gibi kv ve kp gitti işleri varmış acilen
Bende ağladım ağladım başımda ağrıyodu yattım ne yemek yedim ne yaptım
O arada annem ve babam geldi oğlumu görmeye
Eşim onların yanından kalktı giyindi annem ne oldu oğlum nereye dedi
Eşimde kızınız yemek vermedi gidip karnımı doyurayım dedi çıktı ve gitti
Annem ne oldu dedi anne başım ağrıyodu bende yemedim dedim
Babam çok kızdı çıkıp hemen gittiler
Ablama demiş ki artık hiç gözümde yok herkes karısıyla kavga eder ben 1 yılda 2.kez evlerine gidiyorum asla gitmem onun evine demiş
Ben inanılmaz üzüldüm
Eşimle 3 yıllık evliyiz evlenirken ayrı yatmayacağımıza söz verdik ama istemedim yanımda salonda yat dedim gelir af diler diye gitti yattı
Ertesi gün geldi sarıldı bebeğim dedi ama kaçtım yanından
Affedemiyorum affedemem annem ve babamı kovar gibi oldu
Kafam çok karışık işime odaklanamıyorum
3 gecedir ayrı yatıyoruz...
Kirginligin gecmediyse devm et kusluge

ama asla yatakları ayirma canim uzatmada istersen.

Back
X