...Ayrı Yatak...

eşin çok terbiyesizmiş.
ayrı yatmaya sonuna kadar karşı ben, size hak veriyorum. eşinizi affetmeyi düşünüyorsanız, önce ailenizin gönünü almasını isteyin.
evlerine gidip özür dilesin. saçmaladığını, eşeklik ettiğini söylesin.
sonra da evinize davet edip gönüllerini alma işini pekiştirin. sonrada isterseniz affedin.
hadsiz adam. bir akşam yemese ölürdü sanki!

eşin çok terbiyesizmiş.
ayrı yatmaya sonuna kadar karşı ben, size hak veriyorum. eşinizi affetmeyi düşünüyorsanız, önce ailenizin gönünü almasını isteyin.
evlerine gidip özür dilesin. saçmaladığını, eşeklik ettiğini söylesin.
sonra da evinize davet edip gönüllerini alma işini pekiştirin. sonrada isterseniz affedin.
hadsiz adam. bir akşam yemese ölürdü sanki!
Nasıl böyle bişi yaptı anlamıyorum zaten

halbuki siz onu dinleyip kp evde sende git ayıp olur diyince onun ailesi için planınızı iptal edip gitmişsiniz. o ise sizin ailenize saygısızlık yapmış

Sen de hatalisin Bence. Niye Tamam deyip gelip adama öyle yaptın ki. O da sana kızınca öyle yapmış. Bence uzatmayın. Ayrıca ayrı yatmak iyice soğutur aranızı

Öncelilkle eşin babanın ve annenin gönlünü alması lazım,terbiyesizlik etmiş.
Yatak ayırma olayına da ne olursa olsun karşıyım

eşin misilleme yapmış vala ikinizinde kabahati var ayakkabının aciliyeti yok ablana ayıp oluyorda eşinin ailesine ayıp olmıcak mı tabikii olur. şöle şeyleri ailelere yansıtmayın yani yataklarıda kesinlikle ayırmayın. uzatmayında ondan sonra siz kotu olunca ailelerde eşlerinize önyarıgılı oluyor barışın oluyo böle şeyler bizimde başımıza gelmişti aileni ara izah et kusura bakma ben sinirlendirmiştm bnm yüzümden size yansıttı diyip yumuşat eşinle aranı düzelt beraber ziyaretine gidin ailenin ordanda onun ailesine gidin bi çay için oturun düzeltn arayı kavgalar ve soğumalar kolay oluyor olacakta önemli olan uzatmamak yapıcı olun

Siz evli değildiniz değil mi ?
İnsan kalbinin kırıldığı birine yaklaşmak bile istemiyor o zamanlar. Aynı oda bile batıyor

yok değilim.

ama şimdi konu sahibi barışırım diye korkmuş, göndermiş ya odadan. aynı şeyi eşi yapsaydı. gelme odaya deseydi, odadan çıkarsaydı? hoş değil bence.

ayakkabi almaya gidemediniz diye mi agladiniz neydi ki derdiniz? hele ki ailenizin evinize gelecegini bilip de aranizdaki sorunu uzattiysaniz esiniz kadar sizde hatalisiniz.
sizde esinizde babanizdan ozur dilemeli,ergen gibi hareket etmeyin buyuklerin yaninda.

ayakkabi almaya gidemediniz diye mi agladiniz neydi ki derdiniz? hele ki ailenizin evinize gelecegini bilip de aranizdaki sorunu uzattiysaniz esiniz kadar sizde hatalisiniz.
sizde esinizde babanizdan ozur dilemeli,ergen gibi hareket etmeyin buyuklerin yaninda.
Annemlerin geleceği belli değildi
Kapının önüne gelince aramışlar
Ayakkabı için ağlamadım plan yaptım sırf eşim için planımı bozdum ablamın çocuğuyla çarşıda beklemesine rağmen
Sonra eve geldim hooop 5 dk sonra gittiler
Eşimde demedi ki hadi git ihtiyaçlarını al nasılsa gitti annemler die sinirden ağladım

Annemlerin geleceği belli değildi
Kapının önüne gelince aramışlar
Ayakkabı için ağlamadım plan yaptım sırf eşim için planımı bozdum ablamın çocuğuyla çarşıda beklemesine rağmen
Sonra eve geldim hooop 5 dk sonra gittiler
Eşimde demedi ki hadi git ihtiyaçlarını al nasılsa gitti annemler die sinirden ağladım
Madem gittiler eşinizin söylemesini beklemek yerine ailen gitti ablamda çarşıda o zaman ben gideyim deseydiniz. Neden eşinizin söylemesini bekliyorsunuz ki? Siz sanki sadece bu ayrı yatma olayına takılmış gibisiniz. Oysaki eşiniz ailenizi kovmaktan beter etmiş. Ben olsam eşim ailemden gözümün önünde özür dilemeden asla barışmazdım. Büyük saygısızlık olmuş anne ve babanıza.

birdahakine yapman gereken:
-evde babam var gel ayıp olur
-ablam çarşıda çocuğuyla beni bekliyor önceden söylemen gerekirdi. selamlarımı iletirsin

Bence sizde abartmissiniz evde misafir varken gezme icin agliyosaniz adamin zoruna gitmistir oda aklinca misilleme yapmis ama onun ki cok abarti olmus ayrica buraya biri yazsaydi kocam beni yataktan kovdu herkes bosa o adami derdi heralde ama siz nazlanmak icinadami yataktan kovmussunuz buda cok abarti bi hareket yani ikinizde cocuk gibi abartmissiniz ama en kotusu ailen bu olayi hic unutmayacak esinle konus ailenle birlikte bi konusun esin ozur dilesin

Bence sizde abartmissiniz evde misafir varken gezme icin agliyosaniz adamin zoruna gitmistir oda aklinca misilleme yapmis ama onun ki cok abarti olmus ayrica buraya biri yazsaydi kocam beni yataktan kovdu herkes bosa o adami derdi heralde ama siz nazlanmak icinadami yataktan kovmussunuz buda cok abarti bi hareket yani ikinizde cocuk gibi abartmissiniz ama en kotusu ailen bu olayi hic unutmayacak esinle konus ailenle birlikte bi konusun esin ozur dilesin
Madem gittiler eşinizin söylemesini beklemek yerine ailen gitti ablamda çarşıda o zaman ben gideyim deseydiniz. Neden eşinizin söylemesini bekliyorsunuz ki? Siz sanki sadece bu ayrı yatma olayına takılmış gibisiniz. Oysaki eşiniz ailenizi kovmaktan beter etmiş. Ben olsam eşim ailemden gözümün önünde özür dilemeden asla barışmazdım. Büyük saygısızlık olmuş anne ve babanıza.
Ben ayrı yatmaya takılmadım
Zaten aileme böyle bi saygısızlık yapmasaydı çoktan affederdim
Ailemden özür dilemesi beni rahatlatmıyacak
Çok öfkeliyim çok

Bence bu konuda ikinizde eşit suçlusunuz.

Ama şunu merak ediyorum.
Çiftler küs yada dargin olunca ayri ayri yatarlarsa ne gibi sorun olur.
Mantigim bir tarafi sogukluk olur diyor ama diger yandan sinirliysem darginsam ayni yatakta nasil uyucam diyor cok ilginc kaldim ortada :(

Back
X