Ayrı yataklarda evlilik olur mu?

enm oğlumda altu aşında oldu ve halaa bizimle ytmak istiyo bazen üç kişi çok rahatsız oluyorum gerçekten tek oğlumla yatsam diye düşünüyorum ama işte araya soğukluk giriyo böyle böyle ....:59::59

ipek abla her evlilikte bu sorunlar olurmu ben yeni evliyim korkar oldum :( ekledim seni bu arada açık değilsin ablacığım

selam kızlar. Kimsenin hayatında neler olduğunu bilemeyiz. o yüzden bu konuda konuşmak istiyorum. ben 3,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var. Kızımın doğduğundan beri uykusu pek yoktur yani geceler hala kötü geçer. İlk doğduğunda yanımıza aldık yatağımızın yanna yatağını kurduk. bu sefer çok uyandığı için eşim rahatsız oldu ve kanepede yatmaya başladı. bu durum bi 6 ay devam etti. tabi bizide tahmin edersiniz ilk dönem depresyon geçirdiğim için 4 ay yaklaşmadı bana. yazın odasına götürüyoduk ama kışın yine aynı şeyi yaptık bu 3. sene hala kış girer girmez ayrılıyoruz odadan. Kızımı şimdi yatağına yatırsak 2 saat sonra uyanıyo yani gündüz çalıştığım için mi bilmiyorum ama gecede yanındamıyım değilmiyim diye kontrol ediyo. çok zor bi durum. diğer işe gelince 2-3 ayda bir oluyo. oda zorla. ben çok soğudum o işten açıkçası.o da pek istekli sayılmaz. Başka biri olduğunu sanmıyorum hayatında. Allah korkusu olan biridir. eğer ki varsada Allaha havale ediyorum ben öğrenene kadar. Hiç kavga da etmiyoruz. ne olacak ileride bilemiyorum yani. ama hiç iyi bir durum değil açıkçası :(((

Kadın ya da adam bir gün olsun patlamamış mı?
Ne oluyoruz diye?
Koruyucu falan anlamam ben...
Neyse ihtiyaç taksitle mi alınır kartla mı ödenir bilmem..
İnsanın evliliğinden daha mı önemli canım?
Tabii o 1 senelik soğukluk nasıl erir bilemem.. Sonuçta bu gurbet,askerlik
nöbet vs. gibi zorunlu bir durum değil resmen üşengeçlikten bu noktaya gelmişler...
Ayrıca ben bu olayda hem kadını hem de adamı sorumlu tutarım...

bence adamın özel sorunları vardır.
çocukta aralarını soğutmuş olabilir.
bazı çiftler çocuk büyütmekte çok yetersiz oluyo

Kadın ya da adam bir gün olsun patlamamış mı?
Ne oluyoruz diye?
Koruyucu falan anlamam ben...
Neyse ihtiyaç taksitle mi alınır kartla mı ödenir bilmem..
İnsanın evliliğinden daha mı önemli canım?
Tabii o 1 senelik soğukluk nasıl erir bilemem.. Sonuçta bu gurbet,askerlik
nöbet vs. gibi zorunlu bir durum değil resmen üşengeçlikten bu noktaya gelmişler...
Ayrıca ben bu olayda hem kadını hem de adamı sorumlu tutarım...

Taksitle falan alınacak pahalı birşey değil ki, yatağın yanına eklenecek tahta parçası o koruyucu dediği..
Ayrıca komşum diyor ki, "zaten hiçbir zaman koruyucu falan olmadı yatakta, adam 1 gece kızın odasında yattı, bir daha dönmedi." . Yani adamın bahanesi bu "koruyucu".. Asıl sebeple (varsa böyle bir asıl sebep) hiç alakası yok.

Kadın birkaç defa söylemiş "ben birlikte uyumak istiyorum, soğuyoruz birbirimizden" diye. Ama adam kılını kımıldatmamış. Birlikte olduktan sonra bile adam kızın yatağına gidiyormuş, kabus gibi??

bence adamın özel sorunları vardır.
çocukta aralarını soğutmuş olabilir.
bazı çiftler çocuk büyütmekte çok yetersiz oluyo

Bazı evlilikler zamanla "çocuk büyütme evliliğine" dönüşüyor..
Bir modacı var, Bennu Gerede. Belki de fotoğrafçı, emin değilim.
Farklı adamlardan 4 çocuğu var, yakın zamanda yeniden evlendi..

"Çocuk yapmayacağım, ilişkimi bozmayacağım" demiş röportajında, aklıma geldi şimdi.

selam kızlar. Kimsenin hayatında neler olduğunu bilemeyiz. o yüzden bu konuda konuşmak istiyorum. ben 3,5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var. Kızımın doğduğundan beri uykusu pek yoktur yani geceler hala kötü geçer. İlk doğduğunda yanımıza aldık yatağımızın yanna yatağını kurduk. bu sefer çok uyandığı için eşim rahatsız oldu ve kanepede yatmaya başladı. bu durum bi 6 ay devam etti. tabi bizide tahmin edersiniz ilk dönem depresyon geçirdiğim için 4 ay yaklaşmadı bana. yazın odasına götürüyoduk ama kışın yine aynı şeyi yaptık bu 3. sene hala kış girer girmez ayrılıyoruz odadan. Kızımı şimdi yatağına yatırsak 2 saat sonra uyanıyo yani gündüz çalıştığım için mi bilmiyorum ama gecede yanındamıyım değilmiyim diye kontrol ediyo. çok zor bi durum. diğer işe gelince 2-3 ayda bir oluyo. oda zorla. ben çok soğudum o işten açıkçası.o da pek istekli sayılmaz. Başka biri olduğunu sanmıyorum hayatında. Allah korkusu olan biridir. eğer ki varsada Allaha havale ediyorum ben öğrenene kadar. Hiç kavga da etmiyoruz. ne olacak ileride bilemiyorum yani. ama hiç iyi bir durum değil açıkçası :(((

Canım, senin de hemen bebeğin olmuş ve evliliğin benim komşumunkine benzer hale gelmiş.. İşte yaşayan gerçek bir örnek ve daha kimbilir niceleri var. Ama itiraf etmek kolay değil,seni tebrik ederim.
Daha çok yeni evlisin, eminim yaşında çok genç ve cinsellikten soğumuşsun..
Seni aldatırsa kötü tabi, ama zaten içinde bulunduğun durumda kötü..
Çocuğun büyümesini bekleme düzeltmek için, yarın öbür gün kardeş yaparsın, daha beter olur..
Çocuğun odasını ayırmaya bak..

Canım, senin de hemen bebeğin olmuş ve evliliğin benim komşumunkine benzer hale gelmiş.. İşte yaşayan gerçek bir örnek ve daha kimbilir niceleri var. Ama itiraf etmek kolay değil,seni tebrik ederim.
Çocuğun büyümesini bekleme düzeltmek için, yarın öbür gün kardeş yaparsın, daha beter olur..
Yazılan yorumlara bakarsan, bu sorunu düzeltmek için kadından bekleniyor adım atması, malesef..

Taksitle falan alınacak pahalı birşey değil ki, yatağın yanına eklenecek tahta parçası o koruyucu dediği..
Ayrıca komşum diyor ki, "zaten hiçbir zaman koruyucu falan olmadı yatakta, adam 1 gece kızın odasında yattı, bir daha dönmedi." . Yani adamın bahanesi bu "koruyucu".. Asıl sebeple (varsa böyle bir asıl sebep) hiç alakası yok.

Kadın birkaç defa söylemiş "ben birlikte uyumak istiyorum, soğuyoruz birbirimizden" diye. Ama adam kılını kımıldatmamış. Birlikte olduktan sonra bile adam kızın yatağına gidiyormuş, kabus gibi??

işte burda durmak lazım:45:sanki cinsellik görev adam için:6:
adamın hayatında başkası olmasn sakın :41:

benim küçük kızımda bana çok düşkün yanımda yatar hep
eşimde dolayısıyla salonda yatmak zorunda kalıyor 3 kişi rahat edemediğimiz için:26: ama bu cinsel hayatımızı etkilemedi:50:
bu çiftin ayrı yatakta yatmalarından ziyade cinsel hayatları bitmiş gibi bu çok tuhaf
en güzeli tabiki eşlerin aynı yatağı paylaşması ama ayrı yatakta yatan her çift ayda yılda bir defa ilişkiye girmez bunun başka bir nedeni var bence:44:

Çocuğun odasını ayırmaya bak..

evet daha 25 yaşındaım :(( aslında eşimde birlikte yatmamızı istiyor ama beraber yatsak bile 2 saat sonra uyanıyor kızım ve ben olmadan asla uyumuyor yanında. çok kez denedim ama hep aynı sonucu aldım.

benim küçük kızımda bana çok düşkün yanımda yatar hep
eşimde dolayısıyla salonda yatmak zorunda kalıyor 3 kişi rahat edemediğimiz için:26: ama bu cinsel hayatımızı etkilemedi:50:
bu çiftin ayrı yatakta yatmalarından ziyade cinsel hayatları bitmiş gibi bu çok tuhaf
en güzeli tabiki eşlerin aynı yatağı paylaşması ama ayrı yatakta yatan her çift ayda yılda bir defa ilişkiye girmez bunun başka bir nedeni var bence:44:

Evli bir çiftin 1 sene boyunca ayrı yatması, yani sarılmadan dokunmadan uyuması normal mi canım sence?

Cinsellik tamam bir şekilde olabilir, ama yatmadan önce sarılıp biraz konuşmak, kocanın kollarında uykuya dalmak, ara ara uyanıp senin üstünü örttüğünde fark etmemiş gibi yapmak ama çok sevinmek.. Güzel değil mi bunlar..:77:

İyi de kadın "neden" dememiş mi?
Ayy ben burada çatladım kadın nasıl susmuş anlamadım...
Üzüldüm evlilikleri yanlış yöne ilerliyor ve hiç bir şey yapmıyorlar!!!

evet daha 25 yaşındaım :(( aslında eşimde birlikte yatmamızı istiyor ama beraber yatsak bile 2 saat sonra uyanıyor kızım ve ben olmadan asla uyumuyor yanında. çok kez denedim ama hep aynı sonucu aldım.

onun odasındaki yatakta uyutsan, 2 saatte bir uyanınca gene yanına gidip avutsan, uyutsan olmaz mı?

Çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider inancındayım.
çocuk bebekse ,uyuduğunda kendi kıyafetlerinizden birini yanına koyarsınız ki,
sizin kokunuzu alsın ve huysuzluk çıkarmasın,
3 yaş belli şeyleri anlatabilecek,çocuğunda anlayabileceği bir yaş ki,
kreş yaşı bile 3 yaştır...
bu ailedeki düzensizliği eşlere yüklüyorum ben de,
evin beyi, bebek ağlamasında ,uykusuzluktan,belki de bazı sorumluluklardan kaçmak için
başka odayı tercih etmiş,evin hanımı buna başta müsaade etmeyecekti,
tek sorun korkuluksa,evin hanımı alıp monte ettirecekti.
yani bana bunlar bahane gibi geliyor..
eşler arasına soğukluk girdiği zaman,sonuç iyi olmuyor.
bence komşunuz tezden eşiyle konuşup durumu düzeltmeli diye düşünüyorum.
ve ne olursa olsun yatakların ayrılmasına şiddetle karşıyım ben...

Son düzenleme:
Back
X