- 22 Ocak 2010
- 1.930
- 371
- 648
- Konu Sahibi PinkysDream
Altı aylık evliyim.Eşim 40ben 30yaşındayız.yaklasık bir aydır salonda uyuma problemi vardı.Önce tatlı dille söyledim baktık olmuyor üstelik cinsel olarak da uyumsuzluklar olunca üstüne bu ekleninde bende bugün kesin dille boşanmayı teklif ettim.Tatlı dille söyledigimde kesinlikle haklı olduğumu düzeltecegini söylemisti ama bu aksam bahaneler üretti bu arada bakımlı güzel bir bayanım ateşliyim.Hem cinsel uyumsuzluğun üstüne ayrı uyumayı kaldıramayacagımı ve coluk cocuk olmadan bosanmak istedigmi söyledim her kavgada bosanma konusu açtıgmı söyledi bende hayata bir kez geldigmi Allah katındada hukuki olarakda eş tatmin etmiyorsa bosanmanın hak olduğunu söyledim.Seviyordum ama soğudum bu arada maddi olarak baya zorlanacagım ayrılınca ama gururumdan kadınlığımdan önemli degil hallederim calısıp.evet kararım net beni vazgeçirmeyede calısıcak ama yol yakınken dönmek isityorum.stresten uyuyamıyorum bile sadece dertleşmek istiyorum.ilk evliligim bu arada cocuk yok is imkanlarım var ailem arkamda olur biraz borçlarım var o ödüyordu ama oda umrumda degil artık.
Bir güncelleme yapayım kızlar simdi konustuk dava açıp annemlere gidicegmi söyledim.Bu arada uzun zamandır taşınma planımız vardı bunun icin cok calısıyıordu taşınınca düzenimizin oturacagını eskisi gibi olacagını söyledi.Yani gerçekten böyle biri degildi asla evlenmezdim ki yoksa zaten hatta cinsel olarak cok aktifti evlendikten sonra komple herşey değişti.Kararımı gözden geçirmemi istiyor yorumlarınızı bekliyorum.Son bir şans verilir mi sizce?Bu arada korunuyorum son şans verdigimde cocuk ihtimali yok.Yani ben cocuk düsünmüyorum zaten su an icin.Sadece yeni evde nasıl olucak onu merak ediyorum ve dedigim gibi evlenmeden böyle birisi degildi evlenince borçlar ödemeye basladı.Ay bilmiyorm kızlar kafam karısık bu arada benim bekarkenki borçlarımıda üstlendi ağır gelmis olabilir mi.sabah bana herşeyin düzelcegni söz verdi.Ama gene de özgürsün dedi napayım kızlar ya
Bir güncelleme yapayım kızlar simdi konustuk dava açıp annemlere gidicegmi söyledim.Bu arada uzun zamandır taşınma planımız vardı bunun icin cok calısıyıordu taşınınca düzenimizin oturacagını eskisi gibi olacagını söyledi.Yani gerçekten böyle biri degildi asla evlenmezdim ki yoksa zaten hatta cinsel olarak cok aktifti evlendikten sonra komple herşey değişti.Kararımı gözden geçirmemi istiyor yorumlarınızı bekliyorum.Son bir şans verilir mi sizce?Bu arada korunuyorum son şans verdigimde cocuk ihtimali yok.Yani ben cocuk düsünmüyorum zaten su an icin.Sadece yeni evde nasıl olucak onu merak ediyorum ve dedigim gibi evlenmeden böyle birisi degildi evlenince borçlar ödemeye basladı.Ay bilmiyorm kızlar kafam karısık bu arada benim bekarkenki borçlarımıda üstlendi ağır gelmis olabilir mi.sabah bana herşeyin düzelcegni söz verdi.Ama gene de özgürsün dedi napayım kızlar ya
Son düzenleme: