• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatma yüzünden boşanmak

Boşanın boşanmayın diyemem ancak adam size evliliğinizin başlarında kendini göstermiş aslında… yani henüz altı aylık evlisiniz cinsellik şimdiden sekteye uğradıysa ileride hiç olmaz. Eşiniz değişmeye çalışsa bile bir zaman sonra yine eski ayarlarına döner. Bu arada sevgiliyken çok daha farklıydı yazmışsınız, bunu çoğu kişide okuyorum ne oluyor bu adamlada böyle anlayamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Neden ayrı yatıyor, buraya anlayamadım :110: Insan neden salona gidip yatar?

Burda hep yazıyorum 10 yas cok büyük bir fark, karşı taraf 40li yaslardaysa zaten enerjisi azalmistir. Erkeklerin yaşlanmıyoruz, kadinlar erken sokuyor vb propagandalarına asla aldanmayın, 40tan sonra kadinda da erkekte de enerji azalıyor sadece kadinlar bunu dürüstçe kabul ediyor. velhasıl 30luk genc kadınsanız 40lik kart heriflere bakmayın. Konu sahibesi sen de bosan yasinin birini al:dua:

her kavgada boşanmayı öne sürmeyi doğru bulmuyorum. Henüz 6 aylık evlisiniz evliliğin oturması en az bir sene sürer. Adam 40 yaş eşiğine gelmiş, borçları vs onu cidden zorluyor olabilir. Kaplan gibiyken kısır kediye dönüşmesinin bir sebebi vardır. Ya önceden ilaç milaç alıyordu ya şimdi dinlenmeye ihtiyacı var.
İlla birlikte uyunacak diye bir kural yok fakat yatağa beraber girilip uykuya geçince herkes rahat ettiği yere kaçmakta özgür olmalı.

Ne acı degil mi ? Ne umutlarla ne hayallerle evleniyoruuzz.. Her sey her zaman Güllük Gülistanlik olacak diye bir sey yok elbette.. Ama bir erkek kavga etmeyi bilmiyorsa o erkekten adam olmaz. Kavga etmenin bile bir adabi olmali. Erkek gonul almayi, uzatmamayi bilmeli
Haklısınız.Boşanmak en iyisi olcaksa boşanın.Ben korunuyorum o yüzden rahatım eğer son bi şana verirsem de bir ay gözlemlicem düzelmezse bosancam sanırım.Son bi şans istiyor borçlardan dolayı böyle oldugnu söylüyor görücez

Burda hep yazıyorum 10 yas cok büyük bir fark, karşı taraf 40li yaslardaysa zaten enerjisi azalmistir. Erkeklerin yaşlanmıyoruz, kadinlar erken sokuyor vb propagandalarına asla aldanmayın, 40tan sonra kadinda da erkekte de enerji azalıyor sadece kadinlar bunu dürüstçe kabul ediyor. velhasıl 30luk genc kadınsanız 40lik kart heriflere bakmayın. Konu sahibesi sen de bosan yasinin birini al:dua:
Vallahi 30luk erkeklerlede sevgililiklerim oldu.Onlarda da farklı problemler yaşadım yani yaşa takılmadım cünkü sevgiliyken herkes yaş farkınız belli degil diyordu.

her kavgada boşanmayı öne sürmeyi doğru bulmuyorum. Henüz 6 aylık evlisiniz evliliğin oturması en az bir sene sürer. Adam 40 yaş eşiğine gelmiş, borçları vs onu cidden zorluyor olabilir. Kaplan gibiyken kısır kediye dönüşmesinin bir sebebi vardır. Ya önceden ilaç milaç alıyordu ya şimdi dinlenmeye ihtiyacı var.
İlla birlikte uyunacak diye bir kural yok fakat yatağa beraber girilip uykuya geçince herkes rahat ettiği yere kaçmakta özgür olmalı.
Ben boşanmayı cok ağzıma aldım açıkçası.Ne bileyim ya yapım böyle sanırım bir ayağım hep kapıdadır iliskilerimde.

Boşanın boşanmayın diyemem ancak adam size evliliğinizin başlarında kendini göstermiş aslında… yani henüz altı aylık evlisiniz cinsellik şimdiden sekteye uğradıysa ileride hiç olmaz. Eşiniz değişmeye çalışsa bile bir zaman sonra yine eski ayarlarına döner. Bu arada sevgiliyken çok daha farklıydı yazmışsınız, bunu çoğu kişide okuyorum ne oluyor bu adamlada böyle anlayamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet evlenince ne oluyor bu adamlara ya bosanıp sevgili mi olsak tekrar🤣

bizimkine desem ayrı yatmaz valla, hele salonda hiçç. gripken bile beraber yatıyozz biz, ayrı yatcaksak yatıya bile gitmeye karşı, koltukta yatıyoz yaz günlerinde bile. :D bizimki normalmi tuhafmı bilemedim

Sizin bekarken yaptığınız borçları ödediği için, psikolojik olarak etkilendi bence.
Cinsel ilişki yoksa hemen boşanın tabi ki.

TAsinma yakin zamanda olacaksa ben beklerdim. Belki kafasinin rahatlamasi gerekiyordur. Ama sevdigin biriyle cinsellik de zaten kafa dagitan da bir sey degil mi onu da anlamadim. Dertlerim var diyip uzaklasmasi garip geldi. Yine diger her sey tamamsa yani saygisi falan bi de oyle beklerdim.

yaşındaki adam evlilik otursa da cinsel anlamda konu sahibini artık tatmin edemez. arada çok yaş farkı var. kadın sene sonra gene hala aynı libidoda olacak ama adamın cinsel gücü nanay nanay. bunu hesaba katıp evlenmeli kadınlar. bu evlilik de düzelmez. isterse 40 terapiste gitsin. adam yatakları ayırıyor ötesi var mı. herhangi bir çabası yok hevesi yok. konu sahibi çok mantıklı bir karar almış. hayat akıp gidiyor. zaman kaybetmemeli.

Sizin bekarken yaptığınız borçları ödediği için, psikolojik olarak etkilendi bence.
Cinsel ilişki yoksa hemen boşanın tabi ki.
yok degil.mesela sevgiliyken güzel ortamımızı yapardık ışıklar mumlar ön sevismeli uzun sürerdi.simdi oldu bittiye getiriyor.eskisi gibi olmak istiyorum.

TAsinma yakin zamanda olacaksa ben beklerdim. Belki kafasinin rahatlamasi gerekiyordur. Ama sevdigin biriyle cinsellik de zaten kafa dagitan da bir sey degil mi onu da anlamadim. Dertlerim var diyip uzaklasmasi garip geldi. Yine diger her sey tamamsa yani saygisi falan bi de oyle beklerdim.
Haftaya olucak tasınma.bende sadece icimde ilerde kalmasın diye taşınmayı görmek istiyorum o konuda kafam karıştı.

Back
X