• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatma yüzünden boşanmak

Yani yani o yorumu cok kisiden duygum, kadin olsun, erkek olsun, Alman olsun, Rus olsun hepsinin söylediği şey ayni. Turkiyede kadinlar gayet nazik, cok özverili, ailem dagilmasin , bu evlilik yurusun diye cok ugrasiyor, iliskilerin, evliliklerin bitmemesi kadinlarin sırtında. Erkekler sorumsuz, kaba saba, vurdumduymaz, saygısız cogu zaman da yalancı ve aldatıyor ... Istanbulda yasayan Rus kız arkadaşım vardi, bizim kızlarla arkadaşlık ediyordu. Evlisi bekar, genci yaslısı bizim kızı hep ev oturmasına davet etmişler, yemekleri, nezaketi her seyi cok beğenmiş sonra demisti ki Turk erkekleri cok kaba saba. Havaalanına gidiyorum, karisini karşılamaya gelmiş adam elinde bir buket cicek bile yok...bu kadar yazayım.
Çiçek olmaması bize normal geliyor :(

Çiçek olmaması bize normal geliyor :(

haydi tamam çiçeği de geçtim, gerçekten erkeklerden ikili iliskilerde hiçbir caba yok. Evliliğin sürmesi icin hep kadinlar çabalıyor, erkeklerden hiçbir caba yok öküzce yuvarlanıp gidiyorlar. Karşıdaki kadin mutlu mu, mutsuz mu ne durumda, umurlarında degil hayvanca bencillik icinde yuvarlanıp gidiyorlar. Turkiyede kadinla erkek , insan ve goril gibi 2 farklı tur inanin, cogu erkek insan bile degil bence. islerine gelince gayet özenliler (özellikle isin ucunda para carsa), islerine gelmediğinde sirtlarini donup olu taklidi yapıyorlar.

haydi tamam çiçeği de geçtim, gerçekten erkeklerden ikili iliskilerde hiçbir caba yok. Evliliğin sürmesi icin hep kadinlar çabalıyor, erkeklerden hiçbir caba yok öküzce yuvarlanıp gidiyorlar. Karşıdaki kadin mutlu mu, mutsuz mu ne durumda, umurlarında degil hayvanca bencillik icinde yuvarlanıp gidiyorlar. Turkiyede kadinla erkek , insan ve goril gibi 2 farklı tur inanin, cogu erkek insan bile degil bence. islerine gelince gayet özenliler (özellikle isin ucunda para carsa), islerine gelmediğinde sirtlarini donup olu taklidi yapıyorlar.
O kadar doğru bir yorum ki..

Cherry dün gördüm, Almanya'dan birisi bilmiyorum Türk mü reddit'te sormuş. "Türkiye'den kadın cinayeti haberleri görüyorum. Çok güzel kadınlar büyük erkeklerle evlenip öldürülüyor. Neden Türkiye'de güzel kadinlar dengi olmayan erkekle birlikte, bu Almanya'da hiç olmaz, Alman kadinlari seçicidir." Demiş. Dediği doğru mu? Burada da görüyorum, örneğin 10 yaş farkı normal görüyor insanlar.

10 yaş kısmına değinmek için yazıyorum, eşimde benden 9 yaş büyük. Evlendiğimizde ben 25 eşim 34 yaşındaydı. O zaman çok fark yoktu. Çok severek aşık olarak evlendik. Şimdi farkı hissediyorum. Ben 41 o 50 oldu. Eskiden hafta sonları da gezerdik, şimdi oğlanın tatil zamanlarında il dışına çıkabiliyoruz. Uyuyor sürekli 🤭

40 da çok fark etmez aslında. cinselliğin Borç kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. gün içinde de uzaksa o zaman durum farklı…

Kadın da alışıyor bir süre sonra. Çabalamaktan vaz geçiyor. Çoluk çocuk geçim derdi derken zaman geçiyor.

Back
X