ayrı yattık...

birde biz de 3 gün ayrı yatmıştık kahrımdan ölmüştüm.. yatağınızı ayırmayın lütfen.
sarılıp öpünce ilaç etkisi oluyor bence çiftlerde..

konuşarak halletmekten başka şansınız yok gibi duruyor.

Hiç bi zaman konuşarak halledemedik. Sadece üstünü örttük sorunların.
Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum,
sessiz mi kalayım?
önerimi kabul etmedin evliliğimizi sen bitir mi diyim ?
her zamanki gibi ah hiç bi sorunumuz yok mu olayım.

sizde onun isteklerini yerine getirmeyin bakalım nolacak??
ama böyle de hayat çekilmez ki arkadaşım. senin istediğin hiçbir şey olmuyorsa, sen onun eşi değil planlarının sadece bir parçası oluyorsundur. sanırım ben tahammül edemezdim.
benim mizacım yapalım mı?? diyedir genelde. hani ben yalım mı derim eşim de olur der ya da olmazsa nedenini söyler. o bana dediğinde ben de sen bilirsin ya da bugün şöyle yapalım , onu da başka zaman derim.
aksini düşünemiyorum.

son oalrak bana göre ayrı yatmak boşanma safhasıdır. yani biz eşimle öyle konuşmuştuk 4 yıl önce ilk evlendiğimiz zaman. şayet yatak da ayır yatıldı mı işin rengi değişir dedik. o yüzden küssek bile ayrı yatmayız. işte bu yüzden ben durumu vahim gördüm başkası sıradan görebilir. siz artık durumunuza göre istediğiniz yorumu anlayabilirsiniz

Bunun için boşanmayın tabi ki... Esinizin ikna olacak bi yanı illa ki vardır. Sabırla o noktadan onu ikna etmeye çalısın. Vazgeçmeyin asla...

ben de sana böyle davranırım bir kere dedim yaap dedi. zaten bende öyle biri değilimki çünkü bu çözüm değil.
Onun inadına bende inat yapıcam sonra o yine inat yapıcak....
Anlamicak aslında İnadın , hayırın, sorun çıkarmanın gereksiz ve mutsuzluk olduğunu..
Bizim bence tek çözümümüz onunda fikrine güvendiği,profesyonel olduğuna inandığı biri tarafından konuşulmak.

son oalrak bana göre ayrı yatmak boşanma safhasıdır. yani biz eşimle öyle konuşmuştuk 4 yıl önce ilk evlendiğimiz zaman. şayet yatak da ayır yatıldı mı işin rengi değişir dedik. o yüzden küssek bile ayrı yatmayız. işte bu yüzden ben durumu vahim gördüm başkası sıradan görebilir. siz artık durumunuza göre istediğiniz yorumu anlayabilirsiniz
Aynı düşünüyorum bende, o yüzden ya danışman ya ayrılık önerisi sundum. Bu noktada ikimizin halledecebileceği bişey kalmadı.
Özellikle dedim 'evliliğimizi iyileştirmek için yardıma ihtiyacımız var' diye. ama yok tesir etmedi.
he belki 2gün sonra gelir 'Allah kahretsin tamam gidelim' der bende kabul ederim ama umudum kalırmı bilmem :KK42:

Bence de yatak odasi konusu cok hassas. Ne olursa olsun, yataga küs girilmemeli. Bende esimle kavga edince yaninda bile yatmak istemiyorum. Bi kez cok kavga etmistik, o da kendini hakli buldu. Dik kafalidir üstelik. Bende gittim salonda yattim. Esim ertesi gün cok kizdi bana, bi daha böyle bisey yapma diye. Kavga edilir, ama ayri yatilmaz.

Genelde malesef biz kadinlar hep kendimizden ödün vermeliyiz. Ruhen daha güclü varliklariz, Alttan almaliyiz. Bende genelde hep esimin istedigi seyleri yapiyorum ama rahatsiz olmuyorum. Güzel seyler istiyor cünkü. Sende esinin istediklerini sevmeye bak. Rahat ol. Bugün sen onun huyundan gidersin, yarin o senin.

Ve illa ki bisey yapmak istiyorsan, cocuk gibi "bunu yapalim mi" diye sorma. Icada gec.

Evlilik danismasi konusu her erkegi korkutur. Üzme canini. Üzerine de gitme. Kendini sev, kendini mutlu etmeye Calis. Sen mutlu oldukca sana takilir o, merak etme.

artık bişey yapmak istiyorsan ona yapalım mı deme ve yap.film aç yanına otur mesela.izlemezse o kalksın gitsin.böylelikle kimin aslında problem çıkardığı görecek.

Ben buna ters-yüz politikası derim işte. Bence işe yarar :rapci:

Evlilik danismasi konusu her erkegi korkutur. Üzme canini. Üzerine de gitme. Kendini sev, kendini mutlu etmeye Calis. Sen mutlu oldukca sana takilir o, merak etme.
Ben ondan gelen hiç bi isteğe hayır demiyorum ve severek yapıyorum zaten, çünkü banada öyle davranılmasını istiyorum.
vere vere ödünüm kalmadı, ruhumda güç kalmadı, o yokmuş gibi, mutluymuşuz gibi yaşayamıyorum.
Tamamen düşücem ama etrafımda yardımcı olacak kimse yok, hep bi başımayım.

Hiç bir öneriyi kabul etmiyormuşum gibi gelebilir, kusura bakmayın ama inanın hepsini denedim ve son kozumu sundum. Şimdi sıra onda bakalım nasıl harekete geçecek.

Aynı düşünüyorum bende, o yüzden ya danışman ya ayrılık önerisi sundum. Bu noktada ikimizin halledecebileceği bişey kalmadı.
Özellikle dedim 'evliliğimizi iyileştirmek için yardıma ihtiyacımız var' diye. ama yok tesir etmedi.
he belki 2gün sonra gelir 'Allah kahretsin tamam gidelim' der bende kabul ederim ama umudum kalırmı bilmem :KK42:

sadece size karşı mı böyle yoksa hep ters mi??? bazı insanlar hayırı olumsuz cevabı sever öyle mi??

Erkeklerin bizlerden çok farklı olduğunun farkındayım, olaylara benimle aynı tepkileri vermesini beklemiyorum.
Ben herzaman konuşmaktan yanayım. Konuşulur orta yol bulunur o uygulanır. o hiç bir adım atmıyor. ha bazen atıyor ama onca kavgadan sonra da bi önemi kalmıyor.
Onun kendini eğitmesi törpülemesi yerine ben kendimi ruhsuzlaştırıyorum sanki..
Artık kızgınlığım fln kalmadı, çok yoruldum sadece.

Bakın eğitmek, törpülemek, dediğini yaptırmak, cezalandırmak gibi kavramlarda bence kabahat
İnsan eşini çocuğu gibi eğitemez
Mesela eşim bana yatak odasına girmeyeceksin dese, sabahına beni evde göremez, kimse beni yatak odamla tehdit edemez, beni bu şekilde küçük düşüremez, bu çok ağır ve çirkin bir davranış. Birlikte uyuduktan sonra sabaha hiç bir şey olmamış gibi başlamak ortak hatanız, sabah uyandığınızda sakin bir kafayla eşinizle konuşabilirsiniz ki bu daha da verimli olur aslında
Yazdıklarından anladığım kadarıyla eşin sorumsuz biri değil, ortak alanları olan bir hayat yaşıyorsunuz ama sen onun istedikleri kısmında bir ego problemi yaşıyorsunuz. Onun isteği ile dışarı çıkınca yani gittiğiniz ortamda bir keyif alıyorsunuz, ortak bir aktiviteniz oluyor değil mi, paylamak bu kadar işte. Hep onun dediği olmasın diyorsanız, ben bunu yapmak istemiyorum diye fikrinizi belirtin hepsi bu.

Benimde evliliğimde 4 aydır sorunlar var.
Asla ayrı uyumadık. Bence yatak ayırınca alışkanlık yapar ve küçük sorunlar bile büyür

Çözülebilecek sorunlar için söylüyorum ne olursa olsun ayrı yatmayın. Siz şimdi bu lafı ettiniz diye ilerde basit bi sorunda eşiniz kanepede yatsa itiraz etme şansınız olmaz. O yüzden hata ettim özür dilerim niyetim seni incitmek değildi deyin ve bu durumu telafi etmeye bakın.

gereksiz yere birden gerilmişiniz benim gibi.
ben de hemen parlar ağzıma geleni sayarım, ama sonra pişman olurum ayrı yatırmam.
sadece 2 ya da 3 kere çok şiddetli kavgamız oldu,mevzu boşanmaya falan geldi, ozaman ayrı yattık.
sonra da bana ders oldu.
sorun ne olursa olsun, ayrı yatak olsa bile aynı odada yatılmalı diye düşünüyorum artık.
çünkü olan bana oldu.
o sessizce mis gibi uykuya daldı, ben sabaha kadar kıvrandım.
bundan sonra bi sorun olduğunda ben uykusuz kalacaksam o da yanımda uyyamasın, acımı paylaşsın istiyorum.
ee hayat müşterek :)

Yatak odasına girme demeniz hata olmuş genelde bu karakterde insanlara zıt gitmek inat yapmak işleri daha da zorlaştırır. Bunun yerine naçizane tavsiyem bir süre kendiniz evde bazı aktivitelerde bulunup onsuz da ne kadar eğlendiğinizi gösterin. Keyifli filmler bulun Mısır içecek kuruyemiş artık ne seviyorsanız kendinize hazırlayın geçin yalnız izleyin ve Gülün eğlenin yaptığınız aktivitelerden zevk aldığınızı görsün evde tek yapacağınız başka aktivitelerde bulun daha önce yapmadığınız ve eşinizin de hoşuna gidecek şeyler ama onu hiç dahil etmeyin teklifte bulunmayın yalnız yapın. Zaman'la sizin eğlenceniz onu da çekecektir çünkü o yalnız kalacaktır evde erkekler çocuk gibidir bi çocuğun ilgisini Nasıl çekerseniz aynı taktikleri uygulayın genelde işe yarıyor. Ama sakın zıt gitmeyin inat yapmayın umarım herşey yoluna girer

bence özellikle bir kadının yatağı ayırması araya soğukluk giriyor şu bu dışında çok küçük düşürücü. yani istediklerimi yapmazsan bende yatağıma almam yani bi karşılıkta buluşturuyosunuz. bu böyle bi kenarda kalsın. çok iyi bi terapiste gitsebizde eğer eşiniz konuyu ciddiye almıyorsa almaz bi etkiside olmaz. ben size tavsiyem yatağınızı filam ayırmayın ama onunla ortak plan yapmayın planlarına da dahil olmayın sıkılsanızda yalnız takılın bi süre ona dersiniz sadece senin isteklerini yapacaksak birlikte p zaman hiç bişey yapmayız.bunu yapın ama geri kalan zamanda suratınızı asıp oturmayın normal hayatınıza devaö edin. biliyorum zor ama erkekler kendi yaptıkları kendilerine yapılmadan hiç bişey anlamıyolar

Bizdede oldu canım hep esim ayirirdi odasni ben hep karsiydim kuste olunsa yatak ayrilmamali ama en son ben çok sinirlendim haksiz yere suclandim kayinvalidem tarafindan eşimde annesi oldugu için ona inandi ama gercekleri ogrendiginde ben ayirdim odayi salonda yattim ne demek oldugunu o zaman anladi ve bi daha yapmadı çok sorun halie getirme umursama zamanla oturuyo herşey yerli yerine

resmen tercumanim olmuşsun bu sözleriyle bir an kendini gordum sanki...
sanirim işimiz zor artık benim bir şeyleri düzeltmek için bir caba da kalmadı... gittikçe icime kapaniyorum ama farketmiyor bile...

2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??

Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
Ya bu erkekler hep mi böyle? Hepsi mi öküz ya! Boşan demicem ama bence bi süre hiç üstüne gitme. Umursama dediklerini de istediklerini de yapma. Onun sana takındığı tavrı sen ona takın bi de öyle dene belki seni ne kadar kötü bi hale soktuğunun farkına biraz olsun varır. O seni kaybetmekten korkmuyosa sen de korkma ucunda ölüm yok içinden ne geliyosa onu yap yürüyüşe o gelmezse sen tek git sinemaya vs git bırak ne hali varsa görsün. Yokluğunla terbiye olsun

Back
X