• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayriiligin ardindan

Kişiye kalmış, daha doğrusu duygularına kalmış bir durum.
Sevgisi, aşkı bitmişse çoktan neden olmasın?

Bana göre doğru değil

Başkasına göre tercih meselesi...

Ayrıldığn kisiye karsi butun hislerin bittiyse ve kisa surede baskasindan hoslanmaya basladiysan gayet normal. neyi bekleyeceksin ki boyle bir durumda.

Ne kadar bi süre kimine göre.1 ay kısa kimine göre 1 sene ama olabilir sevgi bitmiş ki ilişki bitmiş

Ne kadar bi süre kimine göre.1 ay kısa kimine göre 1 sene ama olabilir sevgi bitmiş ki ilişki bitmiş
Sen asıl derdine gelsen yeni ayrıldın ve birini buldun eee iyi yapmışsın mı diyelim.suçluluk duygusu ile onay istiyorsun bence
Sucluluk duygusu yok ortada beni aldattı kandırdı arkamdan isler cevirdi neden kndimi suclu hissedeyim ki

Fikir almak icin sordum bi de erkek yaparsa normal dedginiz icin merak ettim neden boyle dusundugunuzu niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum
Ben bi.erkek yaparsa normal demedim ki sadece bu tarz şeylerin bi konu olmasını anlamıyorum sizin düşünceniz tabi sygı duyuyorum

Hoşlanmak başka sevmek başka adamı yarabandı olarak kullanman doğru olmaz bence duygusal karmaşa yaşıyorsun ,kırılan özgüvenini onarma peşindesin gibi

Evde oturup seni aldatan sevgilini düşünüp dertleneceğine tak yenisini koluna, gez, eğlen. Seni aldatan adam için ömrünü tüketmeye değmez

E tamam o seni aldatmış sende başkasıyla sevgili olmuşsun ne var bunda onay alcak?
Bence sen "o beni aldattı bende başkasını yara bandı yaptım sizce durum ne olur pişman olur mu?" demek istedin diyemedin. :kahve:

Back
X