Ayrıl- barış ilişki yaşayanlar ?

Hiç bitmeyen ümitlerinize ve kendinizi suçlamalarınıza rağmen artık belli bi süre sonra tüm çabalarınızın tamamen etkisiz olduğunu, o insanla hiçbiyere varamayacağınızı anladığınız kötü bi ayrılık sonrası kafanızda bitiyor...Kadın karar verirse ve soğursa tam soğur...
Geriye sadece boşa çabalar kalıyor..Kesin ayrılığa karar verdiğinizde, dönmesini içten içe artık dilemediğinizde geriye dönüp bakınca tonlarca haksızlığa uğradığınız ve o kişinin aslında sizi hiçbi zaman yürekten sevip sahiplenmediği gün ışığına çıkıyor....Hep üstünü örttüğünüz, görmezden geldiğiniz gerçekler sadece
ne güzel yazmışsınız kelimesi kelimesine.. tüm hissettiklerimi okudum sizin yazınızdan

Hemen hemen herkesin hayatında sürekli ayrılıp barıştığı ya da ayrılmasa bile sürekli bir huzursuzluk halinde olduğu bir sevgilisi oluyor böyle ilişkilerden de asla hayır gelmiyor zaten. Ama aradaki sevgiden midir yoksa alışkanlıktan mıdır artık ne sebeptense kabul etmemen gerektiği zamanlarda bile bu sefer düzelecek diyip kabul ediyorsun sonuç yine hüsran.. Merak ettiğim sürekli ayrıl barış olan çekişmeli bir ilişki en son nasıl bitiyor?
Ayrıl barış olan bir ilişkide bir süre sonra saygıda bitiyor. Saygı bitince de eğer kişiler takıntı yapmamışsa o ilişki de bitiyor. Ben çevremde hep böyle gördüm. İlişkiler kesinlikle lackalaştırmamalı 🤷‍♀️

Takıntıdır o... İlişki olsa hiç ayrılık olmazdı... Şahsen zor kurtuldum öyle birinden yani umarım kurtulmuşumdur... Bir yerden sonra artık tadı kaçıyor.

Back
X