- 10 Temmuz 2024
- 86
- 26
- 3
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
Yüz yüze konuşuruz.
Bu durum sanırım seni de yormaya başladı
Bu durum sanırım seni de yormaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da mı yormuş böyle yazmış veya sıkılmışta benden mi yorulmuş sizceBana da ayrılık konuşması yapacak gibi geldi. Arkadaş kalalım loading..
Aranızdaki iletişimi bilemem. Demek ki sizi istemiyor.Onu da mı yormuş böyle yazmış veya sıkılmışta benden mi yorulmuş sizce
1 yıldırAyrılacaksınız. Ne zamandır birliktesiniz
Boşver her bitiş yeni bir başlangıçtır1 yıldır
Üye adın senden ayrılacağı için mi bu şekilds? Neden akılsız olduğunu düşünüyorsun1 yıldır
Konuşmanın başı yok sonu yok, 2 cümleden ne anlayalım biz?
Boşver.Ailesi kabul etmiyordu bende sordum ailenle konuştun mu diye o da böyle yazdı
Niye kabul etmedilerAilesi kabul etmiyordu bende sordum ailenle konuştun mu diye o da böyle yazdı
Kapalı olmadığım içinNiye kabul etmediler
Ya bırak şu yobazları. Asıl senin onları istememen lazım. Ezik büzük durma. Tekmeyi önce sen bas.Kapalı olmadığım için
Bizim aramızda hiçbir sorun yoktu çok güzel bir iletişimimiz vardı ve seviyordum da.. Hayırlısı böyleymişYa bırak şu yobazları. Asıl senin onları istememen lazım. Ezik büzük durma. Tekmeyi önce sen bas.
Offff yıl oldu 2024Kapalı olmadığım için
Asla üzülme. Kapalı olmak veya olmamak tamamen senin tercihin. Kimseye göre kapanamazsın, kimseye göre de açılamazsınBizim aramızda hiçbir sorun yoktu çok güzel bir iletişimimiz vardı ve seviyordum da.. Hayırlısı böyleymiş
Yıl 3024 de olsa bu tarz sorunlar bizim toplumumuzda hep olacak ne yazık kiOffff yıl oldu 2024