Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün nette denk geldik. ve bana çok ters cevap verdi.. anladım artık iyice, adım falan atacağı yok... aradım akşam konuşmak istiyorum diye.. bitireceğim... çok mutsuzum çok üzülüyorum ama en doğrusu bu olacak gibi mafoldumben
bugün nette denk geldik. ve bana çok ters cevap verdi.. anladım artık iyice, adım falan atacağı yok... aradım akşam konuşmak istiyorum diye.. bitireceğim... çok mutsuzum çok üzülüyorum ama en doğrusu bu olacak gibi mafoldumben
birbirinize karşı inat yapmadığınıza eminsiniz değil mi?
ortada somut bir neden yok anladığım kadarıyla?
sağolun arkadaşlar , inşallah daha iyi bir iinsanla daha mutlu bir hayatım olur....ama henüz taze, ne kadar süre acı çekerim bilemiyorum....
inşallah :Saruboceq:
şimdiye kadar hiç bu şekilde rest çekerek konuşmamıştım. birşey değişmemişti. umarım farkına varır... ama korkuyorum da ya bitsin derse.. böyle sürmesinden se bitmesi daha iyi tabii ama çok seviyorum işte... inşallah farkına varır :sinifsinif:
1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.aşırı sinirli.seni seviyorum diye karşımda ağlayan bi insan fakat aynı zamanda sözlü şiddet uyguluo.fakat çok seviyorum.arkadaşlarına karşı çok farklı çok özenli.sürekli onlarla beraber.benim gün içinde ne yaptığımla nerde olduğumla hiç bi sıkıntımla ilgilenmiyo.sorduğumda sıkıntım var diyo.anlatmıyoda sıkıntısını sizce ne olabilir.pisikolojim alt üst lütfen yardım edin...