Ayrılacak mıyız? :(

bugün nette denk geldik. ve bana çok ters cevap verdi.. anladım artık iyice, adım falan atacağı yok... aradım akşam konuşmak istiyorum diye.. bitireceğim... çok mutsuzum çok üzülüyorum ama en doğrusu bu olacak gibi mafoldumben

bugün nette denk geldik. ve bana çok ters cevap verdi.. anladım artık iyice, adım falan atacağı yok... aradım akşam konuşmak istiyorum diye.. bitireceğim... çok mutsuzum çok üzülüyorum ama en doğrusu bu olacak gibi mafoldumben

haklısın üzülmekte

ama her şeyi yaptıysak, atacak bir adımın kalmadıysa,son durağa geldiysen zorlamanın alemi yok:1ninca:

umarım çabuk yoluna girer hayatın

birbirinize karşı inat yapmadığınıza eminsiniz değil mi?
ortada somut bir neden yok anladığım kadarıyla?

bı kac gundur burda kotu seyler okuyorum once aydasu sonra sen
uzun suren ılıskılerde bıyerden sonra boylemı olur dıye dusunmeye ılıskımden korkmaya basladım
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ne dıyımkı..
dılerım mutlu olursun

birbirinize karşı inat yapmadığınıza eminsiniz değil mi?
ortada somut bir neden yok anladığım kadarıyla?

aynen, bi inat yüzünden yazık olmasın aşkınıza bilmiyorumkismile nişanlın sanki hep senden adım bekliyor gibi, inat yapıyor gibi.. sen de hep tek taraflı fedakarlık yapmaktan bıkmış gibisin..haklısın da ne diyeyim :gitme: hayırlısı neyse o olsun canım :teselli:

bu akşam konuştum. anladım ki anlaşamıyoruz. ben onu o beni anlamıyor. ona sorsan ben hiçbir şey yapmadım, onunla konuşup çözüm bulmak istediğimi söylediğim de ise susuyor..... biterse üzüleceğini söyledi ama elinden daha fazlası gelmediğini, tavırlarının böyle süreceğini söyledi......

ayrıldık.... perişanım.. ağlamaktan gözlerim şiş yanıyor... yarın ailelere söyleyeceğiz... annemler bu halimi görmesin diye arkadaşımda kalıyorum.... mutsuzum, üzgünüm, kırgınım..... hayallerime acıyorum, sevgime acıyorum.....bu hafta zor olacak, aileler görüşecek, eşyaları al ver muhabbeti.... kısmet bu kadarmış.... mafoldumben

canım Rabbim gönül şifası versin,inşaAllah en kısa zamanda atlatır ve bundan sonra çok mutlu olursun :teselli:

Allah sana büyük sabır versin arkadaşım :teselli: hakkında hayırlısı olsun

sağolun arkadaşlar , inşallah daha iyi bir iinsanla daha mutlu bir hayatım olur....ama henüz taze, ne kadar süre acı çekerim bilemiyorum....

sağolun arkadaşlar , inşallah daha iyi bir iinsanla daha mutlu bir hayatım olur....ama henüz taze, ne kadar süre acı çekerim bilemiyorum....

Pek tanışıklığımız yoktur ama yorumlarını severim arkadaşım..
Hakkında hayırlı olsun inşallah..
İnan bana yolun başından dönmek daha iyidir her zaman..

İlginç tavırlar.
Ayrılırsak üzülürüm ama düzelmeyeceğim demesi çok tuhaf.
Böyle devam etmektense, bitmesi daha iyi gibi görünüyor.
Hayırlısı olmuştur umarım.
Elinden birşey gelmiyorsa (çok şey gelir de aslında), yapacakta birşey yok.
Rabbim sabır versin, yardımcın olsun inş.

inşallah :Saruboceq:

şimdiye kadar hiç bu şekilde rest çekerek konuşmamıştım. birşey değişmemişti. umarım farkına varır... ama korkuyorum da ya bitsin derse.. böyle sürmesinden se bitmesi daha iyi tabii ama çok seviyorum işte... inşallah farkına varır :sinifsinif:

Derse desin..
Dünya onun etrafında dönmüyor ki...
Siz resti çekmişsiniz ama her an yelkenleri suya indirebilirsiniz çünkü ben sizin kararlı olmadığınızı düşünüyorum..
Kararlı olsanız bu konuda ya bitsin derse diye korkularınız olmazdı.
İyi düşünün gerçekten söylediklerinizin arkasında durun dediğinizin tersi bi davranışta bulunmayın. Karşı taraf sizi seviyorsa gerçekten kaybetmek istemiyorsa biraz olsun kendine çeki düzen vermeye çalışır zaten...

Son duruma bakmadan yorum yaptım...
Ayrılmışsınız..
Ama hakkınızda hayırlısı olsun...
Bütün bi ömrü mutsuzluk ve üzüntüyle geçirmektense kısa bi süre üzülürsün sonra hayatına devam edersin...
İnşallah bundan sonrası güzel olur ve mutlu olursun.

1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.aşırı sinirli.seni seviyorum diye karşımda ağlayan bi insan fakat aynı zamanda sözlü şiddet uyguluo.fakat çok seviyorum.arkadaşlarına karşı çok farklı çok özenli.sürekli onlarla beraber.benim gün içinde ne yaptığımla nerde olduğumla hiç bi sıkıntımla ilgilenmiyo.sorduğumda sıkıntım var diyo.anlatmıyoda sıkıntısını sizce ne olabilir.pisikolojim alt üst lütfen yardım edin...

1 buçuk senelik bir birlikteliğim var.aşırı sinirli.seni seviyorum diye karşımda ağlayan bi insan fakat aynı zamanda sözlü şiddet uyguluo.fakat çok seviyorum.arkadaşlarına karşı çok farklı çok özenli.sürekli onlarla beraber.benim gün içinde ne yaptığımla nerde olduğumla hiç bi sıkıntımla ilgilenmiyo.sorduğumda sıkıntım var diyo.anlatmıyoda sıkıntısını sizce ne olabilir.pisikolojim alt üst lütfen yardım edin...

benmki çok ilgilenio sanki..bu erkekler hep böle canm kendi sıkıntılarnla kendn ilgilenmeye alış benmki de bana aynısını yapıo.beklentini düşür daha mutlu olrrsun yoksa benm gibi sabır taşın çatlar sevgilinn kalbini kırarsın

Arkadaşım Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun..
Herşeyde Vardır Bir Hayır :1no2:

kızlar inanın kendi dertlerimi unuttum içimi sürekli kemiren bişeyler var ayrılamıorum beraberkende olmuo ne onunla ne onsuz Allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim arkadaşlar :(

dün abisi beni aradı... ne oldu anlat bana dedi... ben de olduğu gibi anlattım."biliyordum senden kaynaklanmadığını" dedi... herkes kendi malını biliyor işte... sonra annesi aradı ne oldu dedi. yine aynılarını anlattım. o da size anlatmıştır zaten dedim. annesi bana " o bize hiçbir şey anlatmıyor, sadece iletişim sorunumuz var anlaşamıyoruz dedi. sana bir terbiyesiz ya da kötü hareketi mi oldu" diye sordu.. öyle birşey olmadığını söyledim, uzak oluşu ve çözüm arama yoluna gitmeyişinden bahsettim...

bunlar birşeyi değiştirmez ama ailesi de neyin ne olduğunu tam olarak bilsin istedim.. bir saat iyiyim, keyfim yerinde, öteki saat zırıl zırıl ağlıyorum... bir şekilde geçecek işte :(

Back
X