kizlar biz erkek arkadasimla ayrildik 2 ay once.. bu benim istedigim bisey deildi kendisi istedi.. bi akrabasina inandi sozde ben isimi birakmadimdan onu sevmiyormusum.. benmse daha bir kac yilim var onumde asistanligimi bitirmem gerek. fakat daha oncede guvenimi kiran bi olay olmustu ben ona surekli sana guvenmk istiyorum derdim.. neyse 2 aydan beri msnimde uzak olduumuzdan ara ara yaziyo.. arkadas gibi ..ben cok fazla yuz vermiyorum ustun koru konusyorum sonucta ben gitmedim.. neyse hic bi zamanda ona yazmadim.. yazmicamda.. silemedimde..fakat facesinde oyle seyler paylasioki.. sanki suclu benim ben sahtekarim gibi.. bu aksam msnme yine yazdi cince harfler yollamis diyoki aaa hosuma gitti sekiller sanma sen goresin diye yazdim.. bnde dedim ustume alinmadimki.. gecen gunde yeni balik almis akvaryumunu gosterdi camdan cok guzller felan dedim baya acik kalinca cam neyse kapatalim cami dedim ben baya izledim.. kendi camimi acmadim..ben onu cok seviyorum fakat bu davranislardan s1k1lmaya basladim.. sanki beni hic tanimiyo gibi...aslinda soyleyebileegim cok sey var ama gereksiz ..susucam.. kac yerden tarttim olayi kiz olarak dogru davrandigimi dusunuyorum..
simdi fikrinizce bu arkadas benden ne istiyo? benim anladim ona yalvarmami bekliyo heralde gel herseyi birakim gelim gibilerde.. ee bende tik yok.. ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz..
simdi fikrinizce bu arkadas benden ne istiyo? benim anladim ona yalvarmami bekliyo heralde gel herseyi birakim gelim gibilerde.. ee bende tik yok.. ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz..