Ayrılalı daha 1ay oldu, sanırım hayatında biri var :( Yardım kızlaaarrrrrrr :'(

semanur1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
60
0
6
Afyon
Ptesi günü ayrılalı 1 ay olacak... her gün ağlıyorum, iyi değilim, toparlanamıyorum... aklımda sürekli o var. durmadan barışacağımızı düşünüyorum çünkü anca öyle kendime gelebiliyorum.... ayrılırken ağlayarak ayrılmıştık, daha önceki konularda sebeplerini yazmıştım... Normalde sosyal medyadan ona bakamazdım asla.. bir şey görürüm de üzülürüm diye... dün bi cesaret twitterına baktım ve orda aynen ''Hayat SEVİNCE ve SEVİLİNCE güzel :) '' yazıyordu.... bana inat olduğunu hiç hiç sanmam çnkü twitterını doğru düzgün kullanan biri değil... hem öyle olsa bile beni sonsuza kadarkaybetmeyi nasıl göze alabilir?? Sanırım hayatında biri var... nasıl yapar bunu anlamıyorum.. bu kadar mı çabuk? bu kadar mı kolay?? ben ayrıldığımıza hala inanamazken, o nasıl başkasını sevip sevilebiliyor?? Çok kötüyüm gerçkten, dibe vurmuş durumdayımm

bu konuda sana üzülme mutlu ol tabi ki denmez. ama düşünmemeye çalış, git arkadaşlarınla vakit geçir, bi süre slow şarkılara, duygusal filmlere ara ver.. unutmak tabi ki kolay olmayacak..

Erkekler bız hanımlar gıbı degıller. Onlar uzulunce kendılerını avutacak baska bır kucaga gıderler bızde kendı kendımızı yerız

Ben çok ama çok yakışıklı birini hayal ediyorum, ama hayalimde bile ona dokunamıyorum, yapamıyorum, pis geliyor.... Ahh Allah'ımm içim yanıyor resmen...

ben çok ama çok yakışıklı birini hayal ediyorum, ama hayalimde bile ona dokunamıyorum, yapamıyorum, pis geliyor.... Ahh allah'ımm içim yanıyor resmen...

boyle yaparak sadece kendını uzuyorsun dusunmemeye calıs
kolay degıl. Sen aglarken karsı tarafın gulmesı mutlu olması ınsana koyuyor
ama bır seyı degıstırmıyor. Sanslıymıssın kı gercek yuzunu cabuk gormussun. Vurdumduymaz bırıyle omur gecmez
sana boyle davranan o kızada aynı yapacak

Bu kadar çabuk mu? saygısıda yokmuş demekki.... hiç sevmemiş.. kanmışım ona,aldanmışım... kendimi hiç bu kadar aptal hissetmemiştim..

Benimde 2 ay oldu aynı senn durumundayım ağlıyorum zırlıyorum hepp dönecek sanıyorum şaka bu diyorum ama yok o ailesiyle takılıyor mutlu mutlu....

Aşkın sonu bilinmiyor cnımmmmmm

Aman onu yazdı diye sevgilisi mi olacak ?

muhtemelen sen varken onu da tanıdı.en sonunda da o agır bastı :-/ bence de slow muzıkten uzak dur.bı kıtap oku ama ask kıtabı olmasın tabı ;-) sevdıgınden ayrılmak yordur bılırım ancak yine de hakkında hayırlısı dıyorum

Seni sevmiyomuş hemen gidip başkasını bulmuşş..

Seni sevmeyen bir adam için üzülmee..

evet emin değilim tabi ki, sırf bunu yazdığı için sevgilisi olması gerekmez ama aklıma başka birşey gelmiyor

O yazıya göre karar veremezsin canım,yani olabillir de olmayabilir de..yani şu açıdan bak,hayatında sevip sevilebileceği biri olmadığı için kendi hayatının güzel olmadığını düşünüyordur,çevresindekilerde mutlu mesutsa eğer,bu konuya itafen yazmış olabilir..ama senin söylediğin gibi de olabilir.öylesine de olabilir.o yazıya göre anlam yüklemek doğru olmaz..emin olmadığın bir şey için bu kadar üzülme

Son düzenleme:
Son durum nedir?

Bana göre; ayrılırken ağlamasının nedeni eğer varsa hayatında olan diğer kızdır. Senin için vicdan azabı çekiyordur da ondan ağlamıştır. Sana başkasına kaydı gönlüm diyemeyeceğine göre..

Bu erkekler hep aynı senaryoyu çekiyor :)

Hep aynı her şey. Bence başkası var.

son durum; 2 gün önce facebookuna bi göz resmi koymuş... sadece tek bir göz... altına da gözlerine kurban olduğum yazmış... herkes, ablam, arkadaşlarım vs o gözün bana ait olduğunu söylüyor... insan kendi gözünü tanıyamaz mı? bende kendi gözüm olduğunu düşünüyorum ama tam emin değilim... 1ayda yeni birine aşık olması mümkün mü sizce? yada benden ayrılırken hayatında biri vardı diyelim (ki hiç ihtimal vermiyorum) direk kızın kendi resmini koysun niye sadece göz resmi koyuyor?? ha şu da var tabi ki; o benim gözümse eğer beni arardı gözümü koyana kadar... sonuçta 2gün önce kandildi ve kandiller bayramlar, iyi bir bahanedir.... o resmi koymadan 2 gün öncede beni en yakın arkadaşı aradı nasılsın nasıl gidiyor bi problem yok değil mi diye... severdim o arkadaşını ama ayrıldığımızdan beri 1)beni hiç aramadı 2) durduk yere hal hatır soracak kadar da bi samimiyetimiz yoktu.... Bilmiyorum kızlarrrr, ümitlenmek istemiyorum ama ümitlenmeden de yapamıyorum.... siz yorum yapın

Seven insan böyle sakız gibi uzatmaz. Ya gelir ya gider. Ben olsam beklemem. Beklemek saçma. Bitti diyerek yola devam etmek mantıklı. Ömür geçiyor.

göz rengi şekil kaş her şey benimkinin aynısı.... ama emin değilim tabi ki... arkadaşım bana göz resmini yolladı, bu sensin dimi dedi... bende biri benim resmimi kullanarak sahte profil fln açmış sandım. o an emindim evet benim gözüm dedim... o da sonra anlattı bana facesine koymuş bu resmi diye... işte o an emin olamadım fazla... çünkü aynen şunu yazmış ''gözüne kurban olduğum :) '' ve altında ki yorumlara da ''sevdiğimin gözü '' yazmış... yani gülerek yazmış,ben olsam niye gülsün ki demeden de kendimi alamıyorum. kafayı yicem, yolda gördüğüm herkesin gözüne bakıyorum, sabahlara kadar rüyamda binlerce göz görüyorum :'(

Ayy canım ya :26::26:..ne kadar etkiliyor bu olay seni böyle..en kötüsü de belirsizlik değil mi..bu kafa karışıklığı seni saplantıya götürür..bir an önce sen misin değil misin öğrenmen lazım,bir tanıdğınıza sordur,kimmiş öğren,olmazsa sen ağzını yokla..ona göre yolunu çiz..sana çok benzeyen bir kız da olabilir..

İnsan kendi gözünü tanıyamaz mı ya? :44:
Hadi onu geçtim, ayrısınız hiçbir iletişiminiz yok ve onun böyle yapması mantıksız bence.
Başkasıdır büyük ihtimalle, böyle demek istemezdim ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…