- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
veee bayanlar yeni gelişmelerim var; olumsuz gelişmeler tabi ki... sanırım hayatında biri var gerçekten ve bu, benim bilmediğim eski sevgilisi galiba... akşam net bi şekilde öğrenicem ondan sonra yazıcam buraya... şunu anladım ki, hiç kimseye hele de bi erkeğe asla ama asla güvenmemek gerekiyormuş.... Erkekler yürekten sevemez kızlar....
Kuzum benim üzülme ya bu günler geçecek..merak ettim şimdi nasıl öğrendin? ama netleşmesi daha iyi olur senin için..ben miyim başkası mı diye düşünmektense..
ptesi günü ayrılalı 1 ay olacak... Her gün ağlıyorum, iyi değilim, toparlanamıyorum... Aklımda sürekli o var. Durmadan barışacağımızı düşünüyorum çünkü anca öyle kendime gelebiliyorum.... Ayrılırken ağlayarak ayrılmıştık, daha önceki konularda sebeplerini yazmıştım... Normalde sosyal medyadan ona bakamazdım asla.. Bir şey görürüm de üzülürüm diye... Dün bi cesaret twitterına baktım ve orda aynen ''hayat sevince ve sevilince güzel :) '' yazıyordu.... Bana inat olduğunu hiç hiç sanmam çnkü twitterını doğru düzgün kullanan biri değil... Hem öyle olsa bile beni sonsuza kadarkaybetmeyi nasıl göze alabilir?? Sanırım hayatında biri var... Nasıl yapar bunu anlamıyorum.. Bu kadar mı çabuk? Bu kadar mı kolay?? Ben ayrıldığımıza hala inanamazken, o nasıl başkasını sevip sevilebiliyor?? çok kötüyüm gerçkten, dibe vurmuş durumdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?