Ayrılalı daha 1ay oldu, sanırım hayatında biri var :( Yardım kızlaaarrrrrrr :'(

aşk bi insanın kendini mutsuzluğa hazırlama aşaması helede iy bi insana denk gelmediysen anlaşamayıp gzelce ayrıl ama bizde yok öle bişe ya aldatıyo ya ayrılınca arksından atıp tutuyo ya kızın en yakın arkdşına sarkıyo

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim; ben emin olun dağılmış durumdayım... hayallerim yıkıldı, ekimde nişanımız vardı ama olmadı işte nasip değilmiş.... yani şunu söylemek istiyorum ben aptal ergen bi aşık değilim, çocuk da değilim. ama işte insan bazen çocukça ümitlere kapılabiliyor.... Hayırlısı olsun diyecek bir şey yok, gelişmeler olursa paylaşıcam

veee bayanlar yeni gelişmelerim var; olumsuz gelişmeler tabi ki... sanırım hayatında biri var gerçekten ve bu, benim bilmediğim eski sevgilisi galiba... akşam net bi şekilde öğrenicem ondan sonra yazıcam buraya... şunu anladım ki, hiç kimseye hele de bi erkeğe asla ama asla güvenmemek gerekiyormuş.... Erkekler yürekten sevemez kızlar....

Kuzum benim üzülme ya bu günler geçecek..merak ettim şimdi nasıl öğrendin? ama netleşmesi daha iyi olur senin için..ben miyim başkası mı diye düşünmektense..

Kuzum benim üzülme ya bu günler geçecek..merak ettim şimdi nasıl öğrendin? ama netleşmesi daha iyi olur senin için..ben miyim başkası mı diye düşünmektense..

Evet canım doğru ama insan hazmedemiyor işte, hala inanamıyorum.... biz ayrıldığımızdan beri facebookda ki ilişki durumun hiç kaldırmamıştı, yani hala ilişkisi var yazıyordu... bunu bilmeyen bir arkadaşım dün bana hakkında kısmında ilişkisi var yazıyo dedi... benm içim rahattı çünkü çevreye karşı beni hala çok sevdiğini bilmem ne söylediğini duymuştum, demek ki ayrıldığımızı kabullenemedi ve ilişki durumunu da hiç değiştirmedi diye düşünüyordum.... ama arkadaşım yıldönümü kısmında 10nisan yazdığını söyledi halbuki biz 8haziran da başlamıştık... ve başladığımız günden birkaç gün sonra ilişkisi var yapmıştı.... yani benm anladığım tek şey, eski sevgilisi ile barıştı, benmle geçirdiği 1 yılı da hiçe sayarak, olmamış varsayarak 10 nisan tarihini yıl dönümü olarak kaydetti.... Ben benden önce bi sevgilisi olmadığını biliyordum, ailesi de hep bana bunu söylerdi (bu arada ailelerimizle tanışmıştık ikimizde) hala inanamıyorum... benim mükemmel dediğim, karakterli dediğim adam gitti bi başkası geldi sanki.... nasip tabi ki ne diyim.... dua edin bana olur mu? akşam her şey netleşecek

O zaman akşamı bekle canım,şu an bişey söyleyemeyiz,emin olman lazım,seni kıskandırmak için de yapmış olabilir..gelişmeleri bildir mutlaka..sen de face de değişik paylaşımlarda bulun bakalım ne tepki veriyor?

zaman herşeyin ilacı yapamam yaşayamam deme ona inat yaşa o seni bukadar çabuk unutuysa sende unutmaya bak dönüp arkana bakarak yürüme yoluna devam edemezsin hep ileri bak belki o sana layık biri değildir diye düşün onunla evlenip çocuğun olduktan sonra ayrılsaydın daha mı iyi olurdu veya onun kötü biri olduğu farketseydin daha mı iyi olurdu veya öyle olmuş olsa bile zararın neresinde dönersen dön kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…