2 seneden fazladr uyeyım buraya sanırım senın bır cok konuna da denk geldım..
en son kızını koltuga fırlattıgını okudumda kocalıgında ıs yoktu babalıgında da ıs yokmus dedım..
hakkında hayırlısı olsun..
kolaymı bu kadar ya,hemen pes etme arkadaşım,ortada ciddi bişey yok...halledilemeyecek sorun yok,sende biraz alttan al o sana sen ona triple olmaz bitti diyincede herşey bitmez.dil söylesede gönül öyle hissetmez
eşinin açısındanda bak.o bunu söylerken içi acımıyomu sanıyosun?üstelik ortada evladınız var
yerinde olsam gece süslenir püslenir biraz şımararak kocama şirinlik yapardım:jeyyar:böyle bitmesin ya:gitme:
keşke dediğin şeylerle sorunlarımızı halledebilseydikama çok zorr mesaj çekti bile yine 2 ay önce salon takımı almıştık yeni.1 taksidini daha yeni ödemiştik..bana mesajcekmiş yarın gel odayı boşalt koltukları almaya gelcekler diye...
yok canım oben değilim wşim kızıma karsı titizdirr zoru benle ve cevresiyle kızına karsı çok iyi
--------------------------------------------------------------------------------
Kızlar öncedende yazmıstım bilirsinizz.yine eşimin marifetlerini anlatıcam maalesefya olaya bakın annemdeyim bugun kız kardeşim ders çalıyodu bana markete gidermisin pilot kalem almaya dedi bende ok dedim.neyse indim ve yolda karşılaştık obeni görmedi ama ben yanına gittim bana kötü kötü baktı.bende esra(kardeşim)kalem istedide ders çalışıyodu ben indim marketede uğrayıp bişeyler aldım dedim bana sadece esra inemiyormu dedi ne var canım inermisin dedi ben indim kız ders çalışıyo dedim ama anlamazki hala aynı kelime esra inemiyomuu... dişlerini sıkıyo ama bunu derken sonrada bana git ne alcaksan al dedi ve çekti gitti.ya ne var bunda kızlarr sinirden elim ayagım boşaldı şuanda yemin ederimm.knt yok olsa hani hayatım markete gidiyorum derdim bunuda biliyo ya ne var bunda kızacak sanki kötü bişey yapıyorum ben altı üstü bi markete gittim.haber vermeden gitmek bu kadar kötümü ya deli olcam önceki kavgalarımızıda anlatmıştımm ama buna iyilik yaramıyoki iyi oluyorum ama yinede iyilik yaramıyo..ne yapacağım ben bununla çok bunaldım.offofff bişeyler yazın lütfenn
bir konusu arkadaşın.
sadece bir tanesi.
hepsi böyle..
Merhaba arkadaşlar birçok kez konu açmıştım ve uzun zamandır buraya konu açmadım iiyi gidiyordu biraz sorun olsada açmak istemedim...şuanda çok üzgünüm herşeye çok yazık oldu çok...minicik 1 buçuk yaşındaki dünyadan haberi olmayan kızıma,emeklere,sevgime çabalara yazık oldu...hiçbişey değişmedi değişmiyor..çok çabaladım bekledim ama yine aynı karşımda beni anlamak istemeyen ve sürekli herseye kavga eden bir çift..evet dün bana bukadar bıktıysan boşan benden ikimizde uğraşmayalım dedi.bende ona bugun ( sevgimiz hiçbişeyi halletmedi, biribirimizi daha fazla kırıp üzmektense ayrılalım bunuda iyibişekilde yapalım evladımızın hatrı için dedim...ayrılalım dedim...o ise bana tamam yazıklar olsun sana git eşyalarını topla evi yakın zamanda boşaltıcam evi dedi...mantıklı düşünüce başka seçenek bırakmadı bana..ama içimin bi yeri sızlıyor kanıyor sanki, düşünüyorumda herşey boşunamıydı...içim çok acıyor belki bir güngeçecek acısı biliyorum...ama gözümün kapatıp uyumak uyandımda ise hiçbişey hatırlamamak istiyorum....
boşanan arkadaşlr sizde hissettinizmi bu duyguları nasıl atlattınız...
ilk boşanalım diyen eşin sanırım..erkekler genellikle eşlerini kadının eknomik özgürlüğü yoksa boşanmakla tehdit ederler..bu bir blöf bence.. ve pekçok erkek böyle yapar. boşarım seni kalıverirsin ortada..bence senin eşinde blöf yapıyor.. boşanalım diyerek rest çekmiş sana sende tamam diyerek restini görmüşsün.şimdi belki biraz gurur belki de sana nekadar ciddi olduğunu göstermek için evi boşalt koltukları almaya gelecekler diye sallamış.. bence değil. senin pişman olup vazgeçmen için bir çaba.. önceki konularını okudum.eşinin senden ayrılmak isteyeceğinin sanmıyorum fakat sen boşanma konusunda ciddi olduğunu ona göstermelisin . eşinin aranızda sorun olana davranışlarını değiştirmesi için bu bir fırsat olabilir. sakın kararından geri dönme.. bak benim çok yakın bir arkadaşımın eşi sürekli boşamakla tehdit ederdi ve türlü eziyetler ederdi.. .. en sonunda arkadaşım 3 çocuğuyla anasının evine döndü..anası da kızına sahip çıktı damada dedi. boşanın oğlum sen benim kızımz sevmiyosun madem ezieyet ediyosun. git sevdiğnile evlen mutlu ol dedi.. baktıki adam durum ciddi.. kıza ailesi sahip çıktı köpekler gibi yalvardı günlerce.. ben şahit oldum.. ne diller döktü bir ay böyle devam etti.. sonra affetti arkadaşım ve barıştılar..ve başka bir arkadaşımda kocasına boşanma celpini gönderdi adam yola geldi. şimdi 2. çocuklarını yaptılar.. yani kadın gerekirse ayrılacağını, eşin kendisini mutlu etmediği takdirde bu evliliği sürdürmeyeceğini anlamalı..bu evliliğe mahkum olmadığını onsuz da yaşayabileceğini görmeli..korkma.. bazen evliliği kurtarmak için onu bitirmek gerekir..ben böyle düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?