Ayrılalım dedim...ayrılıyoruz :(

eşyalarını al evi boşaltcam derken...bilmiyorumkismile

yok canım oben değilim wşim kızıma karsı titizdirr zoru benle ve cevresiyle kızına karsı çok iyi

keşke dediğin şeylerle sorunlarımızı halledebilseydik ama çok zorr mesaj çekti bile yine 2 ay önce salon takımı almıştık yeni.1 taksidini daha yeni ödemiştik..bana mesajcekmiş yarın gel odayı boşalt koltukları almaya gelcekler diye...

valla canım ben sizin ayrılcağınıza pek inanmıyorum, bence siz geçinme potansiyeli olan ama iletişim kuramadığı için sancı çeken bi çiftsiniz ve bu iletişim bozukluğunu her iki taraftan kaynaklanıyor bence
ayrıca küçük yaşta bi kız çocuğu için babasından ayrılmak çok zordur eminim,
boşanırken çocuk üzerine yapılan anlaşmalar (benim gözlemlediğim) genelede bozuluyo, o yüzden boşanmanın çocuk için hayırlı olcağına inanmıyorum
bence ikinizde birbirinizle konuşmayı bilmiyorsunuz, bence güzel güzel konuşup anlaşabilseniz herşey yoluna girer
yani eşinin dediği gibi sürekli şikayet ediyorsan eğer, eşinin bu kadar memnun değilsin madem boşan demesi olası bi durum
eşin blöf yapmış, sende sende blöfünü görmüşsün, iş buralara gelmiş
belki bi arkadaşında dediği gibi bir ay birbirinizi hiç görmeseniz, özleseniz, daha konuşmaya anlaşmaya uygun bi ortam hazırlanmış olur, konuşup anlaşırsınız
öyle ha dedinmi boşanılır mı canım
:hulya:

Sende msj çekseydin evi boşaltmaya amma meraklımışsın .kızında bende sana bayağı yük olmuşuz.evliliğimiz bitiyo sen koltuk parasının derdine düşmüşsün diye.

yok canım oben değilim wşim kızıma karsı titizdirr zoru benle ve cevresiyle kızına karsı çok iyi

nasıl senın esın degılmıydı o kızın aglayınca koltuga fırlatan alla alla karıstırmısım oyleyse

Allah hakkinda hayirlisini versin canim.
Olmayincada olmuyor bazen.
Zor erkegin kahrini cekmek kolay degildir.
Eger hayatina hic bir sekilde güzellik katmiyorsa, ayni yastiga bas koymanin bir anlami varmidir bilemiyorum.
Bu karari sen vereceksin canim, insAllah hayirlisi olur.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım umarım eşin boşanma konusunda ilk günkü gibi kararlı olur.... bunu neden mi diyorum anladığım kadarıyla eşin biraz kıskanç hatta paranoya sınırında dolaşan biri (kusura bakma bu sözlerim için)
bundan dolayı eşin bence boşanmaya da yanaşmayacaktır çünkü böyle sahiplenici tarzdaki erkekler eşleri yada sevgililieriyle anlaşamasalar bile onları bırakmak istemezler ..
ilk önce tamam derler ama sonrasında mutlaka geri dönmek isterler
şimdi sana şunu söylemek isterim arkadaşım eğer sen gerçekten karalıysan ayrılmakta
inan 2 3 ay sonra herşey normale dönüyor hatta bir süre sonra bir rahatlma ve mutluluk duygusu kaplıyor içini
çünkü artık sorunlar korkular yok olmuş oluyor ... haa üzülmeyecek misin üzüleceksin en çokta kızının yüzüne baktığında o zaman için burulacak ama şunu bil ki o ileride seni anlayacak...
sana hayatta mutluluklar dilerim kızınla beraber arkadaşım....

Bana da öyle geliyor ki eşiniz öfkeyle kalkmış ayrılalım demiş ama bence ayrılmayacak. Eğer huzurunuz yoksa ve böyle bir karar aldıysanız arkasında durmakta fayda var. Her zaman söylüyorum huzursuz bir ortamda çocuk büyütme taraftarı değilim. Kolay değildir elbette, insanda kocaman bir boşluk olur, gelecek korkusu olur. Ama her kadın güçlüdür, önemli olan karar vermek ve adım atmak.

Allah hayırlısını versin ve yardımcın olsun.

konu sahibinin de kocasi gibi gecimsiz, surekli sikayet eden ve sorun cikaran oldugunu dusunenler lutfen bu yaziyi yani konu sahibinin onceden actigi konuyu okusunlar. bence bu adamin ciddi psikoljik sorunlari var. ya da babasi falan da annesine karsi bu kadar kiskancti, ondan gore gore boyle oldu ve karisinin markete gitmesine bile kiziyor bilmiyorumkismile
eeesss bu buyuttugu seyler cok garip yaa acaba tuvalete giderken de mi haber vermen lazim, bu kadar sinirlenmesi o kadar anlamsiz ki bu anlamsizligi aciklayacak kelime bulamiyorum :sm_confused:
ayrica onun sevmedigi pembe renkli bir tisort giydiginde de sana demedigini birakmamisti bunu da hatirliyorum...
bence ayrilmak en dogru karar...
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...sen ailenin evine gidersin huzurlu ve stressten uzak yazarsin, esin de bakirkoy'e gitsin bir gorunsun yoksa bu haliyla onu kimse cekmez

Bende mutsuz bir evlilik yasiyorum, bir kac konu actim zaten bununla ilgili.
Senin diger konularini okumadim, hem 4 duvar arasinda yasananlari kelimelere dökmek zaten cok zor. Birde diger tarafi dinlemekte fayda var, cünkü erkekler cidden cok ama cok farkli düsünüp his ediyor.
Onlar bizim kadar detayci degil, bizler herseyi analize ediyoruz, kafamizda kurdukca abartiyoruz. Tabi herkes icin gecerli degil bu.
Uzun lafin kisasi, en önemlisi (ben böyle düsünüyor ve ona göre hareket etmeye calisiyorum) sen evliligin icin elinden gelen herseyi yaptin mi? Ne bilim daha anlayisli yaklasmak, güler yüzlü olmak sakin sekilde konusmak? elbette yapmissindir ama yeterlice mi?
Sonra evlilik terapisi yapabilirsiniz, bizde gidecez.
Inan bana cok büyük nedenler yoksa eger bir yuva yikilmamali heleki cocuk varsa.
Burda biri yazmis, ilerde kizin seni anlar diye....acaba gercekten öyle olur mu? Ben 1 sene ayri yasadim esimden ve oglumdaki farkliliklari gördükce maf oldum. Kendisi daha 2 yasindaydi ama elbette herseyin farkindaydi.
Cocuk olunca egoist olma hakkimiz kalmiyor malesef, cok iyi düsün canim.
Allah hakkinizda hayirlisini versin.

Karşındaki insan sorunlu olabilir dengesiz olabilir... Ama ayrılalım deyince peki diyip ayrılmak...
akannehir
Bu kadar çabuk salon takımını boşaltmak satıp savmak...
:1no2:
Sanırım zaman içinde sevgiyi geçtim ama saygı ve güveni aranızda öldürmüşsünüz...
Hep diyorum ya, hayatta en önemlisi ilişkilerde güven ve saygıyı yitirmemek.
Siz bunu yok etmişsiniz evliliğinizde...
Yazık en çok o minicik bebek için yazık...

canım ya çok üzüldüm inan insan yedisinde neyse yetmişindede odur bir insanı hatasından dolayı affedince birinci hatası kendinindir ama ikinci hatası senindir çünkü onu affederek bu fırsatı ona sen vermiş oluyorsun lmaz:

canım durumun gerçekten zor allah yardımcın olsun seni çom iyi anlıyorum benim evliliğim çok şükür mükemmel ama benim babam ve annemde bu yüzden boşandılar yıllar önce öncelikle bilmen gereken şu ki bu işte en büyük zorluğu o masum yavrular çekiyor
eksikliğini hep olar yaşıyor tabi senin bebeğin daha çok küçük şimdi anlayamaz ama ilerisinide düşün tabi mutsuz bi ailede büyümeside ona zarar verecek gerçekten zor bi durum allah yar ve yardımcın olsun seninde bebeğininde :Saruboceq:

bir yuvayı kurmak zor ama dağıtmak bu kadar basit işte.
kararını verdiysen için acısada olmayacağını biliyorsan yeniden başlama.
çok yakınım seninle aynı durumdaydı. 2 yıl boyunca uğraştı. aile terapistine gittiler. tek olarak gittiler ama işe yaramadı. 2 çocukları var ama olmadı. Ayrıldılar hala çok sevdiğini söylüyor ama beraber olduklarında da olmayacağını biliyor.

ilk boşanalım diyen eşin sanırım..erkekler genellikle eşlerini kadının eknomik özgürlüğü yoksa boşanmakla tehdit ederler..bu bir blöf bence.. ve pekçok erkek böyle yapar. boşarım seni kalıverirsin ortada..bence senin eşinde blöf yapıyor.. boşanalım diyerek rest çekmiş sana sende tamam diyerek restini görmüşsün.şimdi belki biraz gurur belki de sana nekadar ciddi olduğunu göstermek için evi boşalt koltukları almaya gelecekler diye sallamış.. bence değil. senin pişman olup vazgeçmen için bir çaba.. önceki konularını okudum.eşinin senden ayrılmak isteyeceğinin sanmıyorum fakat sen boşanma konusunda ciddi olduğunu ona göstermelisin . eşinin aranızda sorun olana davranışlarını değiştirmesi için bu bir fırsat olabilir. sakın kararından geri dönme.. bak benim çok yakın bir arkadaşımın eşi sürekli boşamakla tehdit ederdi ve türlü eziyetler ederdi.. .. en sonunda arkadaşım 3 çocuğuyla anasının evine döndü..anası da kızına sahip çıktı damada dedi. boşanın oğlum sen benim kızımz sevmiyosun madem ezieyet ediyosun. git sevdiğnile evlen mutlu ol dedi.. baktıki adam durum ciddi.. kıza ailesi sahip çıktı köpekler gibi yalvardı günlerce.. ben şahit oldum.. ne diller döktü bir ay böyle devam etti.. sonra affetti arkadaşım ve barıştılar..ve başka bir arkadaşımda kocasına boşanma celpini gönderdi adam yola geldi. şimdi 2. çocuklarını yaptılar.. yani kadın gerekirse ayrılacağını, eşin kendisini mutlu etmediği takdirde bu evliliği sürdürmeyeceğini anlamalı..bu evliliğe mahkum olmadığını onsuz da yaşayabileceğini görmeli..korkma.. bazen evliliği kurtarmak için onu bitirmek gerekir..ben böyle düşünüyorum..

çok güzel yazmışsın canım bu lafına da çok katılıyorum,

üzüldüm desem yalan olur.geçmiş konularından çok net hatırlıyoum yaşadıklarını.çok çok gençsin ve korunmayıda atladığın oluyordu daha çok çocukla bitirmektense bi çocukla bitirmek çok daha mantıklı.eşinin normal olmadığını daha önce çok kişi yazdı.sizin evliliğiniz hayatı paylaşmak değil abuk sabuk kıskançlıklarla uğraşmaktı.yanılmıyorsam ailenin yanına gşitsen bile kıskanacak kadar ruh hali tuhaf bi eşin vrdı.bence iyi kötü deme bi iş bul ayakların üzerimnde durup yeni bi hayat kuracak kadar gençsin.Allah yardımcın olsun.

önceki konularını iyi biliyorum.o yüzden bu karar geç bile alınmışa.s

ekonomik özgürlügün varsa ömür boyu bunu cekmektense bir süre ayri dur.kiymetini bilip sana deger vermezse bosannn.cocugun icin bir sans daha ver derimmm. cok zor bir durum allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…