AYRILAMIYORUM BİR TÜRLÜ

babe44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
13
-3
1
Birbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun

Şu durumda severken davranışlarından dolayı ayrılabiliyorsanız size helal olsun derim, alkışlarım. Hayatınız kurtulur. 10000 sıkıntılı gün geçirecekken 10 gün üzülürsünüz. Hayat devam ediyor. Kimseye de bağlı değil. Biz kadınlar illa ki birlikte olacağız önden gördüğümüz hataları allayıp pullayıp görmezden geleceğiz sonra salya sümük ve sümük gibi iğrenç bi hayat. (kendimden biliyorum)

Bununla ilgili bir sürü konu açmışsınız hatta tüm konularınız aynı. Ayrıldım da demişsiniz. İnsanlar size yeterince tavsiye vermiş. Artık daha ne söylenecek ne yapılacak bir şey kalmamış.

Onsuz hayat düşünemiyorsanız kısıtlamalarına uyun o zaman. Yapılabilecek bir şey yok. Ayrılamıyorsanız adamın giyme dediklerini giymeyecek, gitme dediklerine gitmeyecek, yapma dediklerini yapmayacaksınız. Bunun başka bir çözümü yok.

ıste bunun için zaman lazım bağımlı olmuşsunuz ayrıl zamanla bu duygun gider

Hayatnın parçası falan değil muhtemelen seni kısıtlaya kısıtlaya çevrende kimseyi bırakmamış kendine bağımlı yapmıştır ondan önce de bir hayatın vardı engelle geç

Aynı konuyu ben de açtım ayrılamıyorduk kavga gürültü varsa hiç evlenme,evlenince bişey değişmiyor devam ediyor daha beter hatta

Dert nerde onsuz bir hayat dusunemiyormuşsunuz zaten kendi başınıza adımda atamiyormuşsunuz o yardımcı oluyormuş size birde nerde nasıl davranacağını bilmeyen bir insan olduğunuz için ve size güvenmediği için kisitliyormus işte derdinizi anlamadım evlilik yolunada girmissiniz.

Alışkanlık olmuş sende. Madem bu kadar bunaldın ona da yazık etme ayrıl.

Olmayacağını sende biliyosun olmayacak bir şeyin peşinden ne diye gidiyorsun. Onsuz da yaşarsın merak etme kafanda bitir önce

kafana silah mı dayıyorlar ?

Duygular bir evlilikte yetmez. Adamın karakteri iyi olmalı. Çok sev öl bit. Sana değersiz affedersiniz çöp gibi davransın olur mu? Senin sahibin gibi davransın olur mu?

Çocuk gibi direktif aldığınız bir ilişkide neyin mutluluğunu yaşıyorsunuz? Aranızdaki aşk, tutku vs çok iyi bile olsa hadi 1 saat sizi mutlu etti, geriye kalan 23 saat esaret hayatı sizi mutlu ediyor mu?

Bir sayfa alın. Sevgilinizin iyi yönlerini ve kötü yönlerini yazın. Ortaya çıkan sonuca şok olacaksınız. O kağıdı her gün yanınızda taşıyın.. Ve her gün o kağıdı en az 10 kere okuyun. Ve kendinizi ondan iyice soğutup ayrılın. Gene birini seversiniz. Duygularınız maximum 1 yıla küllenir. Hayatınıza yazık etmeyin.

Siz sevmiyorsunuz aslında onun kısıtlamaları sizi sevdiğinizi hissettiriyor yıl olmuş 2025 neyi ne kadar kısıtlayabilir sizi kısıtladığı gibi o da kendi özel hayatında değişiklik yapıyor mu muhtemelen yapmıyordur biz ne kadar ayrıl desekte sana burada sen ayrılamazsın bunları aşk sevgi sanıyorsun ama inan değil aynı şeyleri yaşadım 6 yıl hayatımın en güzel yılları baskı kısıtlama ağlama ayrılma yalvarma olarak geçti ama bitti sıkıntısı belki bende bir ömür boyu sürecek maddi manevi çok hasar aldım inan bana evlendim 45 gün sonra ailemin yanına geldim 3 yılımı aldı boşanması sevdiğindenmi böyle sanıyorsun yapma seni sevse sana her açıdan kıyabilir mi kıyamaz bak üzerimde kendime dert etmekten sıkıntıdan stresten içime atmaktan hastalık sahibi oldum değermiydi en güzel yaşlarım gitti benim kim verecek onun hesabını kimse veremez umurundamı şuan değil olan bana oldu kendim ettim bak sen daha yolun başındasın en fazla 1 ay üzülürsün ya çok değil bir ömürün yanında dünyanın sonu değil bir sevgiliden ayrılmak kendinden Dahamı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…