Bununla ilgili bir sürü konu açmışsınız hatta tüm konularınız aynı. Ayrıldım da demişsiniz. İnsanlar size yeterince tavsiye vermiş. Artık daha ne söylenecek ne yapılacak bir şey kalmamış.Birbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun
Hayatnın parçası falan değil muhtemelen seni kısıtlaya kısıtlaya çevrende kimseyi bırakmamış kendine bağımlı yapmıştır ondan önce de bir hayatın vardı engelle geçBirbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun
Aynı konuyu ben de açtım ayrılamıyordukBirbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun
Olmayacağını sende biliyosun olmayacak bir şeyin peşinden ne diye gidiyorsun. Onsuz da yaşarsın merak etme kafanda bitir önceBirbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun
kafana silah mı dayıyorlar ?Birbirimize fikir olarak çok zıt olduğumuz bir ilişki içindeyim. Hayat tarzı olarak farklı düşünce olarak farklı doğrularımız yanlışlarımız farklı. Evlilik yolundayız kendisini çok seviyorum ama ayrılamıyorum. hayatımı bir çok açıdan kısıtlıyor her şeyime karışıyor attığım adımın hesabını soruyor. ama hayatımın öyle bir parçası olmuş ki onsuz ayrı bir hayatta düşünemiyorum. nasıl kopacağım nasıl ayrılacağım lütfen ööeride bulunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?