Merhaba hanımlar,kendimi çok kötü hissediyorum. Derdimi anlatabileceğim kimse yok çevremde. Bu yüzden üye oldum. Sadece içimi dökmek istiyorum. Sadece birileri benim ne hissettiğimi bilsin istiyorum. Çok mutsuzum. İstemediğim bir ilişkinin içerisindeyim, ayrılamıyorum. Erkek arkadaşım ayrılmak istemiyor. Bende onu üzmek istemiyorum. Bi kaç sefer ayrılalım dedim çok kötü oldu. 4 yıldır birlikteyiz başlarda seviyordum fakat ne zaman ki ondan önce başka biriyle ilişki yaşadığımı öğrendi (o kelimeyi kullanmak istemiyorum) o zaman hayatım kabusa döndü. Asla kabullenemedi fakat beni çok seviyor. Bana başlarda ağır hakaretler ediyordu bu konu hakkında. Bunlar beni çok yıprattı. Kaç defa bunu kaldıramayacaksan ayrılalım dedim istemedi. Önceki erkek arkadaşımı çok ama çok kıskanıyor. Başlarda benim aklıma gelmeyen insan şimdi aklıma gelmeye başladı (eski sevgilim) . 4 senedir hiç sesi çıkmıyordu 2 hafta önce instagramdan arkadaşlık isteği gönderdi ve ben o günden beri rüyalarımda görüyorum. Erkek arkadaşımla hiç uyuşmuyoruz hiç bir konuda. Ve ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor ailelerimiz falan tanıştı. Gidip gelme olmadı öyle ama tanıştılar bi şekilde. Bu işten nasıl dönücem. Kendimi nasıl hazırlayabilirim. Hiç bilmiyorum. Buraya kadar okuyan varsa helal olsun valla. İlk konum ilk yorumum. Bi hatam olduysa kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir