Ayrılan sevgiliyi barışmaya ikna etmek

Bak cogu konuda bahsettigim arkadaslıgı cok iyi ama erkek cevresi oldukca genis bir arkadasım var.Sevgilim kızı sevmiyor bundan dolayı ama asla bana arkadaslıgını kes demedi.Desede onu dinlemeyecektim zaten.Cünkü güveniyor.Kız benim 5 yıldır en yakın arkadaşım ama hiçbir huyum benzemedi ona.Eger olgun iki insansanız bunu anlamanız gerekirdi.
Yani üzüm üzüme baka baka kararır lafına karşı çıkıyorum şuanda.Çünkü 5 yıl da baka baka kararmadım.Eğer insanın içinde benzeme isteği varsa benzer yoksa benzetemezsin.
Erkek arkadaşın sana güvenseydi bunu dert etmezdi.Hele de arkadaş ve sevgili ikileminde kalmayı çok yanlış buluyorum. Eğer sen istersen arkadaşınla iletişimi kesersin "Sevgilim istedi çıkamazdım,sevgilim öyle uygun gördü,sevgilim arkadaşımı sevmiyor iletişimi kestim" bu cümle erkeklerin kölesi olma yolunda ilk adım.Canım eğer sende istiyorsan sevgilini dinleyeceksin yoksa başına aynen bunlar gelir.
Birde bu cümlelere benzeyen yine çok sinir olduğum bir cümle daha.Aynen bu olayla ilgili "Sevgilim çıkmamı istemedi gizlice çıktım".Kendin kaşınmışsın açıkçası.Zamanında benimde yapmadığım şey değil.Ama zamanında.Olgunlastıgımı hissetmeden önce.

Şimdi eğer o çocukla barışırsanız (anlaşmadan etmeden gönlün razı olmadığı halde bir daha yapmayacağım diyerek) nolur sana söyleyeyim kısaca.Bir kere o arkadaşınla dışarı çıkmayı unutacaksın.Bir nevi o arkadaşını unutacaksın.Yalan yere yemin etmek yok bu güzel.Ama hiç mi için cızlamayacak demeyeceksin bana güvenmesi gerekiyordu bos yere arkadasımı kaybettim?

Bence al onu karşına konuş.Bana güven de.Güven yoksa yıpranırsınız.Güven olmazsa ve sen onun güvensizliği yüzünden bir kafese tıkalı kalırsan bu seni içten içe kemirir.Sonunda bir gün patlarsın.Gönlünüz razı olmadan erkeğinizin söylediği her şeye sorgulamadan haksız yere tamam derseniz bu sizi içten içe yer net.
Once o çocuk sana güvenecek.Sonra senin gönlün gerçekten onun dediklerini yapmaya razı olacak diyeceksin ki ben en iyisi bu kızla takılmıyım (yani tamamen senin kararın) ya da o karışmayacak sen kendinden emin bir şekilde arkadaşınla olacaksın.
Ya da bu ilişki sizi yiyip bitirecek

Dipnot:Sevgilimde boğa.

Haftaya doğum gunu pasta yapsammı dıye dusunuyorum aslında ama ona ulaşabılır mıyım ondanda emin değilim boşuna yapmış olabılırım oda var

sana ne hakla saydiriyo?

Haklısın aslında başta taviz verınce sonra değiştiremiyorsun işte maalesef ve zaten onun yuzunden oldu onada dedım benden ayrıldığın için dışarı o kızla cıktım senden gizledim dedim zaten bu kız harıcındekı kımseye karışmazdı

beklemekten başka çaren yok . İzleme onu sosyal hesaplardan filan da. Bu daha çok içini kemirir. Dışarı çık gez. Bahar da geldi :):)

öncelikle herkesin yazdığı gibi yalan söylemen çok kötü
fakat daha 19 yaşında, kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karışmasına izin vermen çok daha kötü
öncelikle, kendi hayatının seçimlerini kendin yapmayı öğren yoksa ileride kafanı taştan taşa vurursun

bu arada, görüştüğüm kız erkek arkadaşımın kankası diyorsun ya, kendi kanka olduğu bir insanla senin görüşmeni neden istemiyor anlayabilmiş değilim!

konuna gelirsek
şu anda sana karşı sinirli, sen ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış yüz yüze sağlıklı olacağını zannetmiyorum

bence sen eline bir kağıt kalem al ve duygularını, ne kadar pişman olduğunu, korktuğun için yalan söylediğini vs vs vs herşeyi yaz, ona ver
ilk okuduğunda sinirlenebilir, sonra belki bir daha okur, sonra belki sakinleşince bir daha
daha da üsteleme
özrünü kabul edip affederse ne ala, yok kabul etmezse kendi bilir

Haklısın ama ben bu kızla sevgılım dedıgı için kusmedim onceden de konumayı ekstım eskı erkek arkadaşımın kankasıydı falan bırde bu kız bıraz genış bende çekmem ona ama onla çıkıp erkekle aynı masaya oturup gizlemem kudurtmaya yettı bırde boğaların klasık lafı vardır ya bu son sansın falan yada sınırlenınce agzına gelenı sayarlar oyle baya mahvoldu ılıskı dün

Evet çok guzel fıkır evlerının posta kutusuna koyarım beklı annesi görürse alabılır ama of of çunku elden verırsem yırtar emınım dun msela bana o kadar sınırlendı kı arkadasını cağırdı geldı arkadası arabayla benı eve götürsün diye yanı ve ben oncekı gun erkek arkadasıma tokat attım ya tamamen herseyı mahvettım reglyım bırde onun stresı mı nedır anlamadım bır anda parlıyorum kaç gundur

yani mail at derdim veya biriyle elden yolla derdim ama
tokat atmak...bilemedim...

Yalan söylemeseymişsin keşke... Şimdi doğru desen bile onun aklında hep bir şüphe olacak yemin ederek yalan söylemişsin bir de.

Canım siz ayrıyken kiminle nereye çıktığından onane ki. Hem sen değil o ayrılmış kötü bişey yapmamışsn neden çıkmadm diye yemin ediyosun. Yalan yalanı doğurur bir ilişlikiye yalan karıştı mı hayır gelmez . dürüstlük her zaman iyidir.

Canım çok üzüldüm bende senın yaşındayken boyle bır sey gectı başımdan merak etme dovme falan yaptıran erkek sevıyordur barısırsınız

Bende bunun pişmanlığındayım maalesef kara kara napıcagımı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…