Ayrılanlar dost olabilir mi?

bal_baligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
6
0
36
Ankara
merhaba hanımlar...
dün akşam kendi açımdan çok ilginç bir deneyim yaşadım. 1,5 yıl önce ağır kavgalar hakaretlerle ayrıldığım erkek arkadaşım telefonuma mesaj attı, yaklaşık 4 yıllık bir beraberliğimiz vardı...hiç istemesem de bitirmek zorunda kalmıştım...dün akşam bana kız arkadaşının kalbini kırdığını, kavga ettiklerini anlattı, ve benden tavsiye istedi!! Ben de sinirden ağlayarak cevap verdim, sanki en yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılıyomuş da gerçekten yardım etmem gerekiyomuş gibi... Kafam ruhum allak bullak. Şu an biriyle beraberim, ciddi düşünüyoruz, seviyorum onu... Ama...sanki yerine oturmayan bi parça var. Bu yaşadığım şey ne bilmiyorum. Bana sen benim en yakınımsın derdimi tabi sana anlatıcam derken aklında ne vardı bilmiyorum...onunla dost olabilir miyim? Zaman herşeyi bu kadar değiştirebilir mi? Sanmıyorum... Bunu kimseye anlatamam çünkü herkes şimdiki sevgilimi aldattığımı falan söyler. Ama asla! Ben aşağılık biri değilim! Siz olsanız dost kalabilir misiniz?

canım bu mesaja bu kadar sinirlenmen ve ağlaman dost kalamayacağının açık bi göstergesi zaten

ayrıca bu eski erkek arkadaşının en yakını nasıl sen olabilirsin ki, en yakın dediğin ailedir, sevgilidir, eştir, en yakın dediğin genelde karşı cinsten bi arkadaş olmaz, bence bu ex aşk sana zarf atmış

Son düzenleme:
canını acıtmaya çalışıyor hala sakın prim verme..
ve tabiki eski sevgiliden dost olmaz..

Haklısın sanırım yaptığı tam olarak bu... Insanlar neden kötü olmak zorunda ki??

neden ağladığınızı anlamadım
başka birini sevdiğini görmek mi üzdü sizi
asla arkanıza bakmayın

ben olsam ne halin varsa gör benide arama yazardım

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ooo bahaneye gel.. kız arkadaşımın kalbini kırdım kavga ettik ne yapayım? koş bana gel demeni mi bekledi acaba? sana yem atmış o. oltaya gelsen yeniden birşeylere başlamayı düşünecekti. birini bulmadan ötekini bırakmama olayı...

bu kadar olaylı ayrıldığın bir insana zaten geri dönsen yine aynı şeyleri yaşarsın. kaybettiğin zamana yazık. madem ciddi düşündüğün bir erkek arkadaşın da var, bence hiç görüşme. çünkü karşı tarafın niyeti arkadaşlık değil bence. insan kavga edip ayrıldığı kız arkadaşına, şimdiki sevgilisiyle kavga ettiğini anlatıp akıl danışır mı? muhattap olma bence.

o da işi abartmış dost dediysek bu kadar da değil haniii
siz aynı şeyi ona yapsanız oda aynı şekilde tepki verecektir..
ben şayet o kadar geniş olamazdım siz de olamamışsınızzz..

cevap bile verme
birbirinizin hayatından çıkıp gitmişsiniz
bu kadar kolay mesaj yazıp haddini aşmasına izin vemeyin

konuya bak
sevgilisini kırmış akıl istiyormuş
tavrınız net olmalı bence
.....

kendinizden asla taviz vermemenizi tavsiye ediyorum.kesinlikle hiç kafanızı düzeninizi bozmayın sonunda sağlıksız ilişkiler dogabilirr benim düşüncelerim böylee

Hayır asla eski sevgiliden dost, arkadaş olmaz. Tamamen hayatınızdan çıkarmanız gerekir. Onu gördüğünüzde, konuştuğunuzda eskiden yaşadığınız aşk yeniden alevlenebilir ancak bu aşkı yaşayamayacak kadar yaralı olursunuz.

hayır kalmam heleki böyle uzun bir birliktelik olmuşsa çok saçma buldum sizden yardım istemesi iletişime geçmeyin geçtiğiniz sürece bir şeyler eksik hissedeceksiniz sanki onu halen seviyor gibi bence hiç konuşmayın

dost olan var olamayan var
ama ben uzun süreli birlikteliklerden sonra dost kalınabileceğine inanmıyorum
1 2 ay çıkarsınız sonra olmaz dost kalmaya karar verirsiniz ama eğer arada çok paylaşım varsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…