Ayrılanlar dost olabilir mi?

çok teşekkür ederim arkadaslar, hepiniz çok haklısınız...belli ki amaç benim aklımı bulandırmak. Benim tavrım da buna yönelik olacak...

zamanında çok değer verip onunla evlilik vb. bir sürü planlar yaptığın herşeyi düşündüğün insanla dostta arkadaşta olmaz bence..yani şuan ona karşı boşsundur başkasını seviyorsundur ama geçmişte sevdin farklıydı özelindi sonuçta...hem bu şimdiki erkek arkadaşına saygısızlık falan değilmi??düşünsene o sana demeden eskisiyle kanka olsa neyaparsın????bence konuşmamalısın onunla...konuşursan gün gelip buluşalımmı diyecek ne yapacaksın???
bende bir kere ayrılıktan sonra arkadaş gibi oldum ama öyle anlaşarak değil nasıl oldu nasl gelişti herşey öyle bilmiyorum..konuşmadan önce kızsam kırılsamda gözümde kötü değildi şimdi kendime kızıyorum ona bu şansı verdim diye..değerin kayboluyor geçmiş unutuluyor diğer kankaları gibi görüyor bu yüzden saygızsz olup çıkıyor başka değil yani..sen yapma canım..geçmişteki insan olarak kalsın...şimdikindende ayrılsan dese arkadaş ol yanımda kal değerlisin onudamı kabul edeceksin?yapma bunu..

madem o senin aklını karıştırmaya çalışmış sende aynısını yap.
kim olduğumu unuttun galiba bu istediğin çok saçma. ayrıca ciddi bi ilişkim var bi daha mesaj atmazsan sevinirim..
yaz. onunda aklı karışsınnn.

Eski sevgilinin insanın hayattaki en yakını olduğunu da ilk defa duydum!

Allah razı olsun sabah sabah güldürdü beni eski sevgiliniz!

çok ağır hakaretlerle ayrılmışsınız,hangi yüzle geri sana msj atıyorki.. sen onun dostu falan olamazsın,hatta hiçbişeyi olamazsın artık bu saatte. mesajına cevap bile vermeseydin, kafanı karıştırma.. sevgilisiyle arası açılmışsa,gidip hemcinsinden yada başka bir yakınından destek istesin.. kala kala eski sevgiliden mi yardım istemek kalmış..sevgili işi bahane.. aklınca senin tepkini ölçüp,seni geri kazanma çabası içinde olması muhtemel..dolaylı yollaradn sana yaklaşmaya çalışıyor bence..sen kıymetini bilen sevdiğin erkeğe odaklan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben biten bir ilişki ardından dost kalınacağına inanmıyorum.Siz onunla arkadaş gibi konuşsanız bile karşınızdakinin kim olduğunu bilirsiniz.Dikkat edin 'arkadaş gibi' dedim dost demedim.Çünkü böyle bir şey asla olamaz.Canınızı yakmak istemiş bana kalırsa.Dört yıllık bir ilişkinin ardından ve bu kadar zaman geçmişken dost olarak sadece siz aklına gelmiş olamazsınız.Uğraşmayın bile.​

Aslaaa!

Evlenmeden önce 2 ilişkim oldu,ikisiyle de asla dost kalmadım kalmam da
saçmalıktan başka bişey değil bu benim fikrim...arkadaştan belki sevgili olur ama
sevgiliden arkadaş kesinlikle olmazzzz....

Aslında mesaj yazabilirdin.Mesela şöyle:
Ah canım çok üzüldüm kavga etmenize.Ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşaAllah tez vakitte barışırsınız.Yakında evleneceğim canım sevgilimle hiç böyle bir sorun yaşamadığım için tecrübem yok ama istersen kendisine sana yardımcı olması için ricada bulunabilirim.Erkek erkeğin halinden daha iyi anlar.

koskoca yaşanmış 4 yıl var.. bu anıların silinmesi mümkün olmadığına göre sizin arkadaş olmanızda mümkün degil bence.. veee erkek arkadaşının samimiyetine hiç inanmadım ben.. bişeylerin peşinde olabilir,dikkat etmelisin..

Ben hiçbir zaman eski sevgiliden dost olunabileceğine inanamamışımdır.Sonuçta eski sevgili duygularını bitirdiğini düşünmüş ama bunu becerememiş olabilir.Sizi tekrar arıyorsa ya birşeyin intikamını almak istiyordur ya da sizi unutamamıştır.Dost kalabilecek eski sevgili türü erkeklere ben henüz raslamadım o yüzden olabiliceğine inanmıyorum.Ama ben ağlamanada anlam veremedim açıkcası :S

kavak yellerinden sonra bir sevgiliden kanka olma furyası gidiyor

yok arkadaşlar aldanmayın şu diziye

bir zamanlar elini tutup öpüştüğün adamla nasıl dost olacaksın ya ?

dost kalma ihtimali %0 bence

ama eğer hisleriniz bitmişse ve kötü bir şekilde ayrılmamışsanız aldatma vesaire olmadıysa arkadaş kalınabilir. o da rastlayınca naber hıı iyiiym bende sen ? şeklinde kalmalıdır.hani aynı ortamda olunca sıradan biriymiş gibi konuşulabilir

ama saçma ya öyle bak sevgili olamadık tüh napsak ay dur kanka olalım durumu

katılıyorum buna çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…