Ayrılarak doğru mu yapmışım?

seisla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
14
6
1
Merhaba kızlar ilk defa buraya yazıyorum çünkü şu an hiç bir arkadaşıma derdimi anlatabilecek kadar iyi hissetmiyorum 22 yaşındayım 7 aylık bir ilişkim var geçenlerde ortada bir sebep yokken kavga ettik beni kıracak sözler söyledi sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor bende duygusal bi insan olduğum için ağlamaya başladım ben ağlayınca niye ağlıyorsun şimdi kalkıp evine gidermisim lütfen diye çıkıştı ben tabi şok oldum öyle bir tepki asla beklemiyordum ben ağlayan bi insan düşmanım olsa Kovamam o şekilde bana karşı bu kadar merhametsiz davranabilen bi insanına sevgisini sorguladım ister istemez neyse uzun bi süre konuşmadım onunla sonra sürekli aradı konuştuk düzelttik bi şekilde ama çok geçmeden yine bu tarz bi kavga oldu aramızda yine böyle kırdı beni sustum bişey demedim ve bütün bunlara rağmen iki gün sebepsiz yere beni aramadı ben de dayanamadım yaptığı herşeyi beni ne kadar kırdığını beni sevmediğini ilişkimize değer vermediğini düşündüğümü anlatan uzun bi mesaj yazıp ayrıldım. Bir haftadır ne aradı ne mesaj attı ne de söylediklerimi inkar edecek bişey söyledi mesajıma cevap bile yazmadı sadece telefonda söylediğimde böyle bi sesi değişti ve peki güle güle dedi bu kadar. Şimdi düşünüyorum bu kadar mı değer vermemiş bana hiç mi sevmemiş ayrılmakla iyimi yaptım bilmiyorum bunları düşünmek canımı acıtıyor insanın kendini değersiz hissetmesi çok kötü bişey çabalamasını beklerdim bu ilişki için zaten bu kadar hatalıyken bi özür dileyemicek kadar acizse bu kadar değer vermiyorsa isabetli bi karar almışım sanırım Siz ne düşünüyosunuz kesinlikle aramaya niyetim yok ama birbirimizde eşyalarımız da var verilmesi gereken nası başa çıkabilirim bu durumla bütün moral motivasyonum çökmüş durumda en kötüsü de aynı okuldayız ve ben onu hala seviyorum

ayrılmakla iyi yapmışsın da... sanki sen onu blöf yapıp onun türlü şaklabanlıklarla gönlünü almasını bekliyordun asıl.Ayrılmayı istemişsin, kabul etmiş sorun ne? ayrılmakla iyi yapmışsın, iyi.

umru olmamış.
daa neyi soruyon?
birleş, az daa çektirsin mi diyek.

bence başkasıyla konuşuyor senden soğudu ben erkeklerin bu davranışlarından tek bunu anlarım

Ayrılırken amacım blöf yapmak değildi kesinlikle sadece bi özür beklerdim en azından o kadar değer vermiş olmasını isterdim beni üzen kısım daha çok bu insan ister istemez bu kadar mı sevmemiş değer vermemiş diye düşünüyo

üzgünüm ama sizin hissettiğinizin 10 da birini hissetmemiş

dönme ona

okul dediğin üniversite ise eğer
bazı erkekler
sevgilim olsun diye teklif ediyor (bazı şeylerden üniv.de kolay faydalanacağını düşünüyorlar)

insan 7'sinde neyse 70'indede odur.Sen onu affedip durursan bu sefer yüz bulup zaten bu kız beni affediyor diye seni daha çok üzecek şey yapar o yüzden zehir gibi bi ilişki yaşamaktansa böle yapman iyi olmuş aynı okuluda boşver sevdiğin insanların yanında ol onlarla konuş zaten dikkatini arkadaşlarına verirsen ona çok dikkat etmezsin

Yıllar farketmez. Adamin gozunde degerin kalmamis. Sen ağlamışsin ve adam tahammul edememiş . Git demiş. Ona sorsan çok dirdir yapiyo , beni boğuyor der. İyi olmuş. Vardır bunda bir hayır.

Kalk evine git ne demek yaa!? Sana bunu söyleyen insanın bir daha yüzüne bakmaman gerekirdi.
Tabiki de iyi yapmışsın Haddini bilsin.
Ay nasıl sinirlendim ya

bence başkasıyla konuşuyor senden soğudu ben erkeklerin bu davranışlarından tek bunu anlarım

Bulur yakında bulmaz diyemem ama şu an öyle bişey olduğunu sanmıyorum whatsappa günde bi iki kez giriyo dışarı da çok çıktığı söylenemez online oyun oynadığı için ordan görebiliyorum

Kalk evine git ne demek yaa!? Sana bunu söyleyen insanın bir daha yüzüne bakmaman gerekirdi.
Tabiki de iyi yapmışsın Haddini bilsin.
Ay nasıl sinirlendim ya
Doğru söylüyorsun bu erkeklere değer vermekten kendimize değer vermeyi unutuyoruz biri bana bi gün böyle bi erkeğe katlanacaksın dese güler geçerdim

iyi yapmışsın ayrılarak.

Dogru yapmissin.. Adam burnunu indirmiyor demek kaf dagindan.. Aglayan insana git lutfen demek ne demektir? Dönüş yaparsa muhatap bile alma..

Doğru söylüyorsun bu erkeklere değer vermekten kendimize değer vermeyi unutuyoruz biri bana bi gün böyle bi erkeğe katlanacaksın dese güler geçerdim

Tavsiyem Sakın o Şeref yoksunu için Üzülme.. Adam olsa 1-2 kelime ederdi zaten.
Aynı okulda olabilirsiniz Görmezden geleceksin ve kudurucak

size değeri karşı taraf vermez. siz kendinize değer verirsiniz ve karşınızdaki insandan bu değere uygun davranmasını beklersiniz haklı olarak. onun böyle yapması, aramaması ve özür dilememesi sizin değerinizi eksiltmez, onun hödüklüğünü çoğaltır.

ayrılmakla doğru yapmışsınız, yol verin gitsin.

Kılını kıpırdatmıyor adam, çok iyi yapmışssın. Ayrılmayıp napıcaktın nazıyla mı oynayacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…