- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
İyi yapmışsın.Merhaba kızlar ilk defa buraya yazıyorum çünkü şu an hiç bir arkadaşıma derdimi anlatabilecek kadar iyi hissetmiyorum 22 yaşındayım 7 aylık bir ilişkim var geçenlerde ortada bir sebep yokken kavga ettik beni kıracak sözler söyledi sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor bende duygusal bi insan olduğum için ağlamaya başladım ben ağlayınca niye ağlıyorsun şimdi kalkıp evine gidermisim lütfen diye çıkıştı ben tabi şok oldum öyle bir tepki asla beklemiyordum ben ağlayan bi insan düşmanım olsa Kovamam o şekilde bana karşı bu kadar merhametsiz davranabilen bi insanına sevgisini sorguladım ister istemez neyse uzun bi süre konuşmadım onunla sonra sürekli aradı konuştuk düzelttik bi şekilde ama çok geçmeden yine bu tarz bi kavga oldu aramızda yine böyle kırdı beni sustum bişey demedim ve bütün bunlara rağmen iki gün sebepsiz yere beni aramadı ben de dayanamadım yaptığı herşeyi beni ne kadar kırdığını beni sevmediğini ilişkimize değer vermediğini düşündüğümü anlatan uzun bi mesaj yazıp ayrıldım. Bir haftadır ne aradı ne mesaj attı ne de söylediklerimi inkar edecek bişey söyledi mesajıma cevap bile yazmadı sadece telefonda söylediğimde böyle bi sesi değişti ve peki güle güle dedi bu kadar. Şimdi düşünüyorum bu kadar mı değer vermemiş bana hiç mi sevmemiş ayrılmakla iyimi yaptım bilmiyorum bunları düşünmek canımı acıtıyor insanın kendini değersiz hissetmesi çok kötü bişey çabalamasını beklerdim bu ilişki için zaten bu kadar hatalıyken bi özür dileyemicek kadar acizse bu kadar değer vermiyorsa isabetli bi karar almışım sanırım Siz ne düşünüyosunuz kesinlikle aramaya niyetim yok ama birbirimizde eşyalarımız da var verilmesi gereken nası başa çıkabilirim bu durumla bütün moral motivasyonum çökmüş durumda en kötüsü de aynı okuldayız ve ben onu hala seviyorum
Hemen hemen aynı olayları yaşamışız. Bizimde 7 ay sürmüştü. Su ilgisiz olayının aynısını Bnde yaşamıştım up uzun kötü olduğumu umrunda olmadığımı ve bitirmek istediğimi söylemiştim. Bana cevabı sen bilirsin olmuştu. Sonra bı şekilde tekrar başladık niye basladıysam.. Sonra Başka bir gün Saçma Salak nedenle kavga çıkarıp soğuk davranmişti Bnde yapma böyle kötü olmayalım diye ağlamıştım. Oda bana ben bu göz yaşlarını yutmam demişti ve o an masadan kalktım gittim. Çok gücüme gitmişti onun için ağlarken o bana neler diyordu. Ve o gün dolum noktamdı. Bende çok duygusal biriyimdir. İki ay olacak bitirdim o gün bende. Karakter olarakta aynı umursamaz ilgisizdir oda. Ve tekrar geri dönüşler de yaptı. Ama kabul etmedim. 5 gün önce ananem vefat etti ve o her zamanki gibi umursamaz ve ilgisizdi. Bahaneler üretti, ölüm acımı yaşarken sen benden ayrıldın sen gelecektine getirdi konuyu, Yazmadı aramadı. Yani yine bahaneleri ve ilgisizliği umursamazliği devredeydi. Kutlamalara gitmiş gördüm. O gün onu her yerden engelledim. İyi ki de bitirmişim. Yoksa panik atak hastası olurdum. Ben bu adamla yapamazdım.
iki gün sebepsiz yere beni aramadı ben de dayanamadım yaptığı herşeyi beni ne kadar kırdığını beni sevmediğini ilişkimize değer vermediğini düşündüğümü anlatan uzun bi mesaj yazıp ayrıldım. Bir haftadır ne aradı ne mesaj attı ne de söylediklerimi inkar edecek bişey söyledi mesajıma cevap bile yazmadı sadece telefonda söylediğimde böyle bi sesi değişti ve peki güle güle dedi bu kadar.
Canım bizde 7 ay boyunca aynı Dershane de aynı sınıfta aynı sırada oturduk aynı ortamda bulunduk. 23 yaşındayım ve şimdiye kadar benim de hayatımda 3. Kişiydi. Bende hayatına kolay kolay birini alan bi insan değilimdir. Sindirmem lazım içime. Kendime ikinci ilişkimin bitiminde söz vermiştim hayatıma aldığım insan gerçekten bana değer vermediğini olmucani hissettiğim an bitircem diye ı. Ve gerçekten bunu yaptım canım çok acıdı ağladım sızladım hala kötü oluyorum ama değer görmediğim bı ilişkide niye durayım ki? Onunla olduğum da daha da kötü oluyorum sürekli beni suçluyor saçma sapan kavgalar yapıyordu. Aklı başına geldi ama iş işten geçti ve beni daha çok arayacak yanlış yaptım diyor şuan, ilerrdede diyecek. Ölüm bu hayatta insanın başına gelebilecek en kötü en çaresiz şey ve o anımda bile yanımda olmadı. Bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım. Kaç ay olmuş sevse duramaz dönüş yapardı ya ben anlamıyorum yokluğunu Hiç aramıyor mu? Demekki aramıyor biraz kendini düşün mantıklı düşün.Başın sağolsun canım nasıl alıştın peki duruma ben çok yalnız hissediyorum tamam böyle yaptı ama aklıma hep güzel zamanlarımız geliyo düşünmemeye çalışıyorum bide aynı okulda olduğumuz için hergün yanyanaydık haftasonları da görüşürdük genelde 7 ay çok uzun bi zaman değil ama hergün yanımda olan bi insandı bütün hayatımı kapladı resmen şimdi çok boşlukta gibi hissediyorum sanki yalnız kalmışım bidaha mutlu olamazmışım falan filan geçiceğini biliyorum ama saçma sapan bi bunalım içindeyim Bide bi ilişkiden çıkıyım yarın başkasını bulurum kafasında bi insan değilim belki de yıllarca hayatıma kimseyi almıcam bundan sonra yalnızlık hissiyle nasıl uğraşıcam bilmiyorum
Birde tabi onun için yaptığım fedakarlıklar vardı çok sevdim gerçekten çok ama çok sevdim, onu hala her yerde anımız var ama Allah yukarda ve Herşeyi görüyor. Bana dediği şeyleri duysaydın beni anlardın canım. Bir insan bu kadar bencil olamaz. O bencil oldu ve bende kendine bıraktım onu. Ne hale varsa görsün. S seisla
Olay neydi?
Çok hayat memat meselesi bişey miydi?
Neden kavga ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?