• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım kişi intihar etti..

Ben intihar ettiğine bile inanmadım. Kanıt var mı?

Arkadaşları bunu söylüyor. Annesi babasi öğrendi almaya geldiler dedi. Eve götürmek için. Arkadaşlarından biri yalan söyleyecek biri değil. Belki onlari da kandirdi belki gerçek bilmiyorum.

Arkadaşları bunu söylüyor. Annesi babasi öğrendi almaya geldiler dedi. Eve götürmek için. Arkadaşlarından biri yalan söyleyecek biri değil. Belki onlari da kandirdi belki gerçek bilmiyorum.
Kolay bir şey değil intihar etmek. Bu kadar zayıf kişiliği varsa zaten senin yapabileceğin bir şey yok.
Ailesi tedavi ettirsin çocuklarını psikolojik olarak.

Kolay bir şey değil intihar etmek. Bu kadar zayıf kişiliği varsa zaten senin yapabileceğin bir şey yok.
Ailesi tedavi ettirsin çocuklarını psikolojik olarak.

Zaten finallere bile girmeden alip götürmüşler çocuklar ini. Bilmiyorum ya simdi ben ona nasilsin bile diyemem . hep bir umut olur bu.

Zaten finallere bile girmeden alip götürmüşler çocuklar ini. Bilmiyorum ya simdi ben ona nasilsin bile diyemem . hep bir umut olur bu.
3 ayda nasıl böyle kara kör kütük sevlanmış. çok komik ya şu devirde üniversite okuyan biri için.

Hiiiiiiç inanmadım. İpin kopacagını anlamamışmı saf boaver sen bos ver gitsin aldırma ...
İntihar olayı yalan.kendini intihar etmiş cunlesi kadar depdevrik :-)

Benimde bir tarafın inanma diyor. Ama hangi insan bunu yapar ki anlamak güç. Eğer intihar numarası yapiyorsa bu daha kotu.

Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadsucaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..
Suc senin degi ! Mutlu olmayip ssevmedigin br adamla birlike olamazdin. Sen gorusunu soylemissin senin sucn degil sen oldurmedin ya o oldurdu vicdan azabina hiiiiiiiic gerek yok :)

İntihar etmek bilmiyorum ya bana inandırcı gelmedi 10 yıl çıkıpta ayrılanlar intihar etmiyor da 3 ay çıkıp ayrıldıktan sonra intihar bilmiyorum bana düşündürücü geldi . Bana göre erkek adam sapasağlam durmalı dik olmalı hep duruşundan taviz vermemeli böyle aciz olmamalı seni seviyorsa ve tekrar bir araya gelmek istiyorsa intihar etmek yerine geçsin karşına adam gibi erkek gibi Seni Seviyorum tekrar deneyelim desin ne bu intihar falan benim şahsi görüşüm bu o erkekten yarın birgün eş olmaz baba hiç olmaz zaten çocuk ağladı diye intihar eder o . Takma ya o böyle basit bir numara için seni geri getirmeye çalışmış umursama . Gerçekten intihar ettiyse bile takma o onun aciz oluşunu gösterir ..Ben olsam etsede etmese de soğurdum. Ettiyse acizliğinden soğurum etmediyse yalan söylediği için..

Belli ki adamın problemleri var
Bu asla seninle ilgili değil
Ayrılman hayırlı olmuş zaten
Bu kafada bir insan sanada zarar verir
Bu haline acıyıp irtibata geçme sakın, başına sarma uzak tut

hıc ınandırıcı deil. iple deil de silahla intihar etmeye kalksaydı yine de bi araya gelmek zorunda deilsin. sorunlu kişilij oldugu belli oluor. adam azıcık sıkılsa dunyayı bile yakar. sana da o dunyayı dar eder.

benim eski eşim de bana böyle bir oyun oynamıştı yeme bunları ölmeye niyeti olan insan ip kopunca kalkar başka ip bulur yine asar kendini.

Canim o kadar aciyor ki ellerin titreyerek yazıyorum. Ben 3 aya yakin bir sure biriyle sevgili oldum. Sonra hissettikleri min çok kuvvetli olmadigini anlayarak onu kandirmadan her şeyi anlatarak ayrildim. O hep israr etti. Seni mutlu edicem dedi ama ayrildim. 2 gün önce intihar etmiş. Asmis kendini ip kopmuş. Hastaneye kaldirmislar. İyiymis. Vicdan azabindan uyuyamiyorum. Kendiminde kalp hastaligi var kalbim agriyor düşündükçe sürekli agliyorum. Ben ne yaspacagim...

Ayrilik yuzunden intihar ettigini nerden biliyosunuz ? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Belki baska sorunlari vardir?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ip kopunca sadece dudagi patladiysa hastaneye niye gitmisler ki?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Mektup filan mi yazmis oncesinde ?yada sonradan mi soylemis? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Hemen de herseyi arkadaslar duyar, enteresan. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Cocugun ilk once ailesine anlatmasi lazim ki biseyler, sonra da etraftakiler duysun:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

. Ailesi size ulasti mi? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ayrica hicbir aile kolay kolay "oglumuz 3 ay ciktigi kiz icin intihar etti diye millete yaymaz olayi.:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Hatta cok buyuk bi olay cikmazssa kimseye duyurmazlar bile:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

.bi dudagi patlamis herkes ogrenmis mevzuyu.? :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Arayip da cocugun kendisi arkadasina anlattiysa ben intihar ettim diye, o zaman kesinlikle yalandir:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

, dun intihar eden insan bugun herkesi arayip da brn intihar ettim dudagim patladi demez :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Bana pek inandirici gelmedi. :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK20::KK20::KK20:

Ip filmlerde kopmuyor muydu ise bak... Ben anlamadim tum bunlari kim soyluyor size ? Kimse 3 ay ciktigi kiz icin kendini asmaz. Agir bir psikopat olmasi lazim yani. Baska derdi vardir asmistir, niye ustunuze alindiniz ? Kendi mi soyledi ? Intihar edip ustune mesaj mi atti ?
Yeri gelmisken bi arkadasimin boyle manyak bi sevgilisi vardi. Bunun kiz versiyonu. Neyse bi seyler yasamislar falan oglana hamileyim dedi olmadi, bi seyler dedi de dedi olmadı. En son intihar mesaji atti "bebegim ve ben kendimizi bogaza birakiyoruz su an ". Sonra ayni numaradan bir mesaj "merhaba bu telefonun sahibi kiz intihar etmis hastaneye goturuyoruz sanirim hamileymis " seklinde. Cocuk yine takmadi, iki saat sonra son mesaj geldi "SENDE KALAN KOLYEMI GETIR BI AN ONCE ALLAHIN BELASI "
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X