Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben intihar ettiğine bile inanmadım. Kanıt var mı?
Arkadaşları bunu söylüyor. Annesi babasi öğrendi almaya geldiler dedi. Eve götürmek için. Arkadaşlarından biri yalan söyleyecek biri değil. Belki onlari da kandirdi belki gerçek bilmiyorum.
Kolay bir şey değil intihar etmek. Bu kadar zayıf kişiliği varsa zaten senin yapabileceğin bir şey yok.Arkadaşları bunu söylüyor. Annesi babasi öğrendi almaya geldiler dedi. Eve götürmek için. Arkadaşlarından biri yalan söyleyecek biri değil. Belki onlari da kandirdi belki gerçek bilmiyorum.
Kolay bir şey değil intihar etmek. Bu kadar zayıf kişiliği varsa zaten senin yapabileceğin bir şey yok.
Ailesi tedavi ettirsin çocuklarını psikolojik olarak.
3 ayda nasıl böyle kara kör kütük sevlanmış. çok komik ya şu devirde üniversite okuyan biri için.Zaten finallere bile girmeden alip götürmüşler çocuklar ini. Bilmiyorum ya simdi ben ona nasilsin bile diyemem . hep bir umut olur bu.
İyi olur hic merak etme biraz bencil olcaksin hayatta su akar yatagini bulurHic gulecegim yoktu :) ya ben kötülüğünü istemem onun iyi olsun ama bunlara yapmasin
Suc senin degi ! Mutlu olmayip ssevmedigin br adamla birlike olamazdin. Sen gorusunu soylemissin senin sucn degil sen oldurmedin ya o oldurdu vicdan azabina hiiiiiiiic gerek yok :)Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadsucaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..
Canim o kadar aciyor ki ellerin titreyerek yazıyorum. Ben 3 aya yakin bir sure biriyle sevgili oldum. Sonra hissettikleri min çok kuvvetli olmadigini anlayarak onu kandirmadan her şeyi anlatarak ayrildim. O hep israr etti. Seni mutlu edicem dedi ama ayrildim. 2 gün önce intihar etmiş. Asmis kendini ip kopmuş. Hastaneye kaldirmislar. İyiymis. Vicdan azabindan uyuyamiyorum. Kendiminde kalp hastaligi var kalbim agriyor düşündükçe sürekli agliyorum. Ben ne yaspacagim...
Ip filmlerde kopmuyor muydu ise bak... Ben anlamadim tum bunlari kim soyluyor size ? Kimse 3 ay ciktigi kiz icin kendini asmaz. Agir bir psikopat olmasi lazim yani. Baska derdi vardir asmistir, niye ustunuze alindiniz ? Kendi mi soyledi ? Intihar edip ustune mesaj mi atti ?
Yeri gelmisken bi arkadasimin boyle manyak bi sevgilisi vardi. Bunun kiz versiyonu. Neyse bi seyler yasamislar falan oglana hamileyim dedi olmadi, bi seyler dedi de dedi olmadı. En son intihar mesaji atti "bebegim ve ben kendimizi bogaza birakiyoruz su an ". Sonra ayni numaradan bir mesaj "merhaba bu telefonun sahibi kiz intihar etmis hastaneye goturuyoruz sanirim hamileymis " seklinde. Cocuk yine takmadi, iki saat sonra son mesaj geldi "SENDE KALAN KOLYEMI GETIR BI AN ONCE ALLAHIN BELASI "