• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım kişi intihar etti..

Yani.. Yalanın kuyruklusu.
Varsayalım gerçek, senin suçun neymiş arkadaşları seni haksız buluyormuş? Muhatap olma şöyle tiplerle ya değer mi kendini yormana.

Valla 3 aylık ilişki ve intihar bana mantık dışı geliyor. Hiç mi çıktığı kimse olmamış bu yaşa kadar. Ayrıca nasıl asmış odasından kendini ipi nereye bağlamış hani avizeye filan bağlaması lazım o da taşımaz ki be kardeşim. İyiymiş işte boşverin.

suç sizin değil onun zayıflığı
ne yani sevmedğiniz biriyle devammı edicektiniz nereye kadar, sürdürseniz iyice zor oalcaktı sizin ve onun için
karşınızdakini mutlu edicem diye siz mafolucaktınız kendınızı suçlamayın

3 aylık ilişkisi bitti diye kendini öldürebilecek bir psikopattan uzak durun derim. Böyle takıntılı sevgi mi olur yarın bir gün size de çok kolay zarar verebilir.
İntihar etmesi sizin suçunuz değil, kimse sizi bu konuda suçlayamaz.
Ayrıca karşı tarafın çok sevmesiyle ilişki mi olurmuş.

kafası bu kadar entrikaya çalışan insandan uzak durun.
diyelim ki gerçekten intihara niyetlendi ve kurtarıldı, kendi canına acımayan başkasının canına acır mı?
derdiniz mi yok, arkanıza bile bakmadan kaçın.

bence hastanede bir ziyaret et veya kaldırıldığı hastaneyi öğren ve sor.

3 aylık bir ilişkide intihar ediyorsa ilişki 3 yıllık olsaydı önce seni öldürür sonra intihar ederdi. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama sen yine de uzak dur.

Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..
Allah allah niye suç senin olsun.Evli insanlar boşanıyor.Bana bak güzelim,intihar edecek psikolojide olan insanın ruh sağlığı zaten yerinde değildir.3 aylık bir ilişki için (isterse 30 yıl olsun farketmezde)kendini asmaya kalkan insan sence normal bir insan mı.Hiç bulaşma.Hiç arama.

Kolay kopacak bir iple yapmıştır intihar ediyormuş izlenimini tam vermek için.

İnanmayın, yüz de vermeyin hiç. Başkasının acizliklerinden siz sorumlu değilsiniz. İntihar denemesi doğru bile olsa, 3 aylık bir ilişki için kendi yaşamına son vermeyi düşünen birisinin ağır psikolojik sorunları var demektir. Yol yakınken döndüğünüze sevinin. Allah kurtarmış sizi.

Kimse cok asik oldugu ve cevap bulamadigi icin intihar etmez. Cok asiksan pesinden kosarsin, yaninda olabilecegin maksimum sure ladar yaninda kalmak istersin, olmenin aksine asik oldugun insani nasil olursa olsun bir sekilde gormek, yaninda olmak istersin. Bu adam ya takinti yapmis, birakilmak egosuna zarar vermis, ya da baska problemleri var, sucu sana yuklemis, sanki iliskiniz yuruseydi hersey duzelecekmis gibi kafayi bozmus. Bunlarin hic biri senin sucun degil. Seninle alakasi yok. Bu adamdan uzak durman en iyisi olur, seni sevdiginden, onu cildirttigindan falan degil, direk sorunlu oldugu icin yaptigi birsey bu, kendine hic pay cikarma, icini ferah tut.

bence üzülüp sakın geri dönmeyin. hatta jet hızıyla bu psikolojideki insandan uzaklaşın. intihar kendi kararı.tedavi olsun. sizin suçunuz yok. 3 aylık bi birliktelik için abartı bi durum. sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Ben onunla birlikteliğime devam edip ego tatmini yapmak isteyebilirdim onu da kendimi de kandirabilirdim ama yapmadim iste yol yakinken bitsin önümüze bakalim dedim. İlk bir hafta falan zaten çok israr etti ben dayanamadim ailemin yanina gittim hemen. Annemle falan bile konuşmuş numarayi telefonundan almis saniyorum. Ben onun karsisina 4 5 yol sonra cikicam demiş bir kac gün önce . annem de benim çocuğum istemiyor o yüzden uzatma evladim bu meseleyi demiş. Sonra da bu olayi duydum iste.

İntihar eden bir erkekse iki kere düşünmek gerekir.Ben,büyük konuşmayayım ama zayıf karakterli bir adamla hayatımı birleştirmeyi kesinlikle düşünmem.
Sonuçta her birliktelik evlilikle sonuçlanacak diye birşey yok.Ben, burda nikah gününden bir gün önce ayrılanları bile okudum.Ayrılıklar zordur ama her durumda güçlü olmak gerekir diye düşünüyorum.Siz,dürüstçe duygularınızdan emin olmadığınızı belirtmişsiniz rahat olun bence...

Biri vardi hayatimda ayrilirsan kendimi vururum demisti ben dinlemedim ayrildim bi sure sonra bacagi sargili mahallede dolasti mesaj atti canima kiyacaktim silahi arkadasim elimden aldi silah ates aldi bacagimdan vuruldum dedi bende uzuld haliyle ben sebep oldum diye daha sonra annesi oturmaya geldi bize laf lafi acti annem sordu neyi var diye meger ameliyat olmus bacagindan al iste

Biri vardi hayatimda ayrilirsan kendimi vururum demisti ben dinlemedim ayrildim bi sure sonra bacagi sargili mahallede dolasti mesaj atti canima kiyacaktim silahi arkadasim elimden aldi silah ates aldi bacagimdan vuruldum dedi bende uzuld haliyle ben sebep oldum diye daha sonra annesi oturmaya geldi bize laf lafi acti annem sordu neyi var diye meger ameliyat olmus bacagindan al iste

Hic gulecegim yoktu :) ya ben kötülüğünü istemem onun iyi olsun ama bunlara yapmasin

Back
X