- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin, dikis ipi! Cok guldum buna...Intihar ederken ip mi koptu. O nasil oluyo? Dikis ipiyle falan mi asmaya kalkti kendini acaba?![]()
Allah allah niye suç senin olsun.Evli insanlar boşanıyor.Bana bak güzelim,intihar edecek psikolojide olan insanın ruh sağlığı zaten yerinde değildir.3 aylık bir ilişki için (isterse 30 yıl olsun farketmezde)kendini asmaya kalkan insan sence normal bir insan mı.Hiç bulaşma.Hiç arama.Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..
Kullanici adin filan ne bilim fake geldi. Hem artik gunumuzde oyle intihar kalmadi.
Konu sahibi ile ilk iki mesajı yazanların yazım şekli nerdeyse aynı.
ben de ona takıldım iyi mi :)
Biri vardi hayatimda ayrilirsan kendimi vururum demisti ben dinlemedim ayrildim bi sure sonra bacagi sargili mahallede dolasti mesaj atti canima kiyacaktim silahi arkadasim elimden aldi silah ates aldi bacagimdan vuruldum dedi bende uzuld haliyle ben sebep oldum diye daha sonra annesi oturmaya geldi bize laf lafi acti annem sordu neyi var diye meger ameliyat olmus bacagindan al iste