ayrıldığım kişi intihar etti..

Konu sahibi kahroldu diger kimse inanmadı ne tuhaf.. belki başkasnn konusu olsa bu, o da inanmazdi ammada vicdan yaptı sorularina cvbi bulursa konu sahibi dugumu cozer illede ben demez heral artk: ))) 50 kisiden bi o inaniyor

3 ay görüştüğü birine saplantı haline gelecek kadar bağlanmak, çok sağlıklı bir ruh haline sahip olmadığını gösterir zaten. Onunla olamayacağını anlamış ve bunu ona açıkça anlatarak ayrılmışsın. Biri seni seviyor diye sen de onu sevmek zorunda değilsin herkesin duygu dünyası farklı dolayısıyla suç sende değil, onun bozuk ruh halinde.
Lütfen kendine gel, sağlığını tehlikeye atma, geçmiş olsun sana da

Bilerek yapmadim ki ben . severim derdim iyi gidiyordu ama baktimm tutku ask yok yol yakinken dönmek istedim 2.5 ayken bitsin dedim. Bilemedim boyle yapacagini.

Süre cok az, bu kadar sürede bu kadar baglanması onun için üzücü. Belki baska sıkıntıları da vardır ayrıca, senle ilgili degildir? Patlama noktası olmustur. Kendin de hastaymıssın, düzgünce al karsına konus bir kez, olmayacagını söyle. İstemiyorsan istemiyorsundur. Sevmedigi insanla sırf deger veriyor diye olan kişiler eninde sonunda ayrılıyor, gözü de dısarıda oluyor ilişkide iken. İleride bu hem sana zarar hem ona. Senin için ugrasacak ve eninde sonunda ayrılırsınız icinde hic his yoksa.

Ablam bir inan saf sen varsindir herhalde dedi. Hakli belki de. Onun Adina üzülüyorum ama kendimi daha fazla harap etmeyeceğim. Mesaj atan yardimci olan herkese çok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…