ayrıldığım kişi intihar etti..

Annem aradi. Asil kötülük sana diyor. Senin uzulmenn için diyor. Ben onun anne babasini düşünüyorum. Bir insan bunu nasip yapar . kafam almiyor

Tekrar dönmem. Kimseyi aptal yerine koymak kandirmak doğru değil ama uzulmemekte elde değil.

bu senin suçun değil ki, neden kendini sorumlu hissediyorsun, demek ki depresyonda adam bi rahatsızlığı var yani seninle bi alakası yok, sağlıklı insan böyle bişey yapmaz zaten

Bilerek yapmadim ki ben . severim derdim iyi gidiyordu ama baktimm tutku ask yok yol yakinken dönmek istedim 2.5 ayken bitsin dedim. Bilemedim boyle yapacagini.

İnsanlar öyle birden aniden intihara kalkışmaz,aylarca hatta yıllarca kafasında kurup yaparki ağır depresyona girip sonra yapar.yani zaten sorunları olan,ağır depresyonda olan biriyle sevgiliymişsiniz.hatta ve hatta madde bağımlısı dahi olabilir,madde kullanınca cesaret gelir onlara...yani bence kesinlikle kaç o adamdan.problem veya suçlu sen değilsin,zaten problemli biriyle çıkıyormuşsun

Bunu size o söylediyse 2 kere düşünün derim şayet 3 aylık bir ilişkide intihar olayi zor biraz..

Konu sahibesi inanma yaa boşver,duygu sömürüsü yapıyor o küçük aklıyla..

3 aylık ilişkisi bitti diye, intihar edecek kadar takıntılı olan biriymiş!
Ayrılmakla, doğru karar vermişsiniz!!!
Eğer ki ayrılırken, kararınızı uygulamak amacıyla konuşmaya gitmiş ve egonuzu tatmin etmek için, suçlama ve hakaret içeren sözler söylemediğiniz sürece, kendinizi suçlamayın. Gerek yok...

Bilerek yapmadim ki ben . severim derdim iyi gidiyordu ama baktimm tutku ask yok yol yakinken dönmek istedim 2.5 ayken bitsin dedim. Bilemedim boyle yapacagini.

ne yapacaksın olmayacak bi adamla ya intihar ederse diye beraber olacak değilsin ya, bu olay senin problemin olmamalı, gereksik yük ediyorsun kendine, senin suçun değil
ama olaya üzülebilirsin tabii ama üzülürsün geçer gider, üstlenmede gerek yok

neden suç senin ki?
zorla sevmediğin halde devam etsen daha mı iyiydi?
demek ki normal değilmiş ki 3 aylık ilişki için bile kendini asmaya kalkmış.

Kizlar kesinlikle yalan değil. Ortak arkadaş imiz oda arkadasim. Oda inanmadi . ama ailesi gelmiş su an eve goturuyorlarmis. Dudagi falan patlamis ip kopup düşünce. O kadar kötüyüm ki. Suç benim..

ya ne alaka
kendine dram yaratma
senin yüzünden ettiğini biliyor musun ki
ha öyle dedi başka sebepleri olup olmadığını bilmiyorsun
hadi senden ayrıldığı için etti ne yapacaksın gidip hayatını mı adayacaksın

Konu sahibi senin için ölümü göze alan bu genci artık sensiz bırakmıcaksın sanırım gidişatın onu gösteriyor:S

Herkes demiş ne alaka diye anlarsın inşallah.
Ruh sağlığı yerinde olmayan bir insanın seçimi bu.
Senin suçun yok.
Çok büyütmüşsün.
O intihar etmeye sebep aramış resmen.
Tedavi olunca bi şeyi kalmaz.
İçin rahat olsun. Vicdan yapılacak hiçbir şey yok.

Hayir geri dönmek gibi bir planim yok. Onu kandiramam. Ama içim rahat değil iste. Ya yine yaparsa korkusu olacak hep. Annesine üzülüyorum. Değer mi gerçekten aklim almiyor

Böylesine bir durumda intihar eden biri eğer yaşasaydı ve ilişkiniz olsaydı belki sizide surukluyecekti intihara yazık yani

Aileye yazık anneye babaya yazık...

Sonuçta siz nerden bilecekdiniz böyle olacağını

Nasıl bir psikoloji ki o ipi doladi boynuna acaba önceden bir şeyler yaşadı ve artik tükendi mi ne denir ki bu duruma

Hayir geri dönmek gibi bir planim yok. Onu kandiramam. Ama içim rahat değil iste. Ya yine yaparsa korkusu olacak hep. Annesine üzülüyorum. Değer mi gerçekten aklim almiyor

senin yüzünden miymiş onu demiş mi?

bir de boşversene etmeseymiş sen mi dedin git intihar et diye
kendi zayıflığı

Back
X