• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım kişi intihar etti..

Arkadaşlar inin yanina gitmiş hastane götürmüşler doktor sormuş sen başka bir şey yapmissin diye. Oda sonradan söylemiş psikiyatrist gelmiş . ailesini cagirmislar falan. Simdi onun arkadaşları bile beni sucluyormus. Benim haram emin olmadan baslamak kabul ama onab söylemiştim ben hazir değilim diye. Sonrada anladim ve bititrdim. Kandirsam daha mi iyiydi anlamiyorum
Size bunlari kim anlatiyor

Bana soyleyen oda arkadasim. O telefonda konustu iki arkadasdiyla yanimda hatta bak yalani olmaz bunun doğru söyleyin dedi. Onlarda cidden yalan değil dedi.

Ya güzelim boşver sen bunları, ip kopar mı ya :) çocuğa söylesen inanmaz. Bi dahaki sefere inşallah de geç, hiç arayıp sorma. İntihar numarası çok klasik.

Arkadaşlar inin yanina gitmiş hastane götürmüşler doktor sormuş sen başka bir şey yapmissin diye. Oda sonradan söylemiş psikiyatrist gelmiş . ailesini cagirmislar falan. Simdi onun arkadaşları bile beni sucluyormus. Benim haram emin olmadan baslamak kabul ama onab söylemiştim ben hazir değilim diye. Sonrada anladim ve bititrdim. Kandirsam daha mi iyiydi anlamiyorum

Ya arkadasım bosversene hala neyin vicdanını yapıyosun ? Akıl var mantık var kullanamıyorsa kendi problemi salla gitsin ya ne harap ediyosun kendini. Ayrıca blöf kanımca. yoksa simdiye öldüydü

Aramam zaten umut vermemek için. Ha ben de hastayim zaten olan bana olacak annem ondan korkuyor. Yine de bir yanim inabnmak istemiyor

Bana soyleyen oda arkadasim. O telefonda konustu iki arkadasdiyla yanimda hatta bak yalani olmaz bunun doğru söyleyin dedi. Onlarda cidden yalan değil dedi.

İspat yönteminizi notere falan da onaylattırın adı da "kulaktan kulağa" olsun, krizi fırsata çevirmiş olursunuz.

Lutfen takmayin. Gercek olmama ihtimali cok yüksek. Oyle seyler filmlerde olur. Siz vicdan yapin diye aralarinda anlasmislardir inanmayin.
Ha gercek olsaydi da her terk edilen kendini asacak olsa adam kalmazdi dunyada

İspat yönteminizi notera falan da onaylattırın adı da "kulaktan kulağa" olsun, krizi fırsata çevirmiş olursunuz.

Hayir ben hic saf bir insanda değilim. Uzmektende çekinmem doğru bildiğim bir şey varsa ama bu konuda saf salak oluyorum resmen. Ama haklisiniz belki arkadaslarini bile kandirdi

Allah korumuş ayrilmissin böyle birinden,o zaman boşanan çiftler canlı bomba olsun,sevgili olmadan önce insanlar senet imzalasin.gelme kimsenin gazına bence senin suçun değil. İnsan olarak üzülürsun hepsi bu.

Hayir ben hic saf bir insanda değilim. Uzmektende çekinmek doğru bildiğim bir şey varsa ama bu konuda saf salak oluyorum resmen. Ama haklisiniz belki arkadaslarini bile kandirdi

Ben size bu olayın gerçek halini söyleyeyim, bir yakınımın ayrıldığı kişi intihar etti, ertesi gün gazetelerde yazmış, kendisinin haberi olmadı, cenaze için arkadaşları çok üzülür diye aramamışlar ancak sonradan mezarına gidince inanabildi gerçekten olayın olmuş olduğuna, haftalarca yürüyen cenaze gibi oldu sonra, konuşamıyordu bile. Kendisi şoku atlattıktan sonra benim yüzümden olmuş olamaz o beni kazanmayı değil, ölümü seçti dedi kendi hayatına bu bu düşünceyle devam edebildi. O yüzden kendinizi falan suçlamayın intihar bencilliğin en uç hali ve tamamen kişisel. Ona geri dönmeniz için en ufak sebep bile yaratmaması gerekir duyduklarınızın.

Ben size bu olayın gerçek halini söyleyeyim, bir yakınımın ayrıldığı kişi intihar etti, ertesi gün gazetelerde yazmış, kendisinin haberi olmadı, cenaze için arkadaşları çok üzülür diye aramamışlar ancak sonradan mezarına gidince inanabildi gerçekten olayın olmuş olduğuna, haftalarca yürüyen cenaze gibi oldu sonra, konuşamıyordu bile. Kendisi şoku atlattıktan sonra benim yüzümden olmuş olamaz o beni kazanmayı değil, ölümü seçti dedi ancak hayatına bu düşünceyle devam edebildi. O yüzden kendinizi falan suçlamayın intihar bencilliğinin en uç hali ve tamamen kişisel. Ona geri dönmeniz için en ufak sebep bile yaratmaması gerekir duyduklarınızın.

Bu mesaj o kadar iyi geldi ki. Tesekkur ederim. Haklisiniz beni hep bununla korkuttu dönmem için. Çok sagolun

doğruda olabılır yalanda sonucta durum yınede ıyı olebılırdı dogruysa ..... sevmedıgı ve ıstemedıgı herbırseyde bu denlı davranışlar yapanla EVLILIK ZATEN OLMAZZ

Saf benim herhalde ya :\
Biraz öyle oluyor. Böyle bir seye kalkismis olsa bile bu seninle bi alakasi yoktur. Kimse üc bes aylik iliskisi icin kendini öldürmeye kalkismaz. aglar zirlar ama intihar etmez. Sakin bunlara kanip geri dönme, zira bunu hep koz olarak kullanabilir :)

TABIII EVLILIĞE KADAR GELINEBILSEYDI SEVGILIDE OLUNAMAZ YINE YAPAR YINE DENERR SONUCLARI NE OLURSA OLSUN BIRSEYIN KARARINI ALIRKEN HERKES RET OLUYOR ISTENIYOR ISTENMIYOR INTIHAR MI EDECEK EN IYI KARARI VERMISSIN ZATEN BU DUNYADA NE ACILAR YASAYAN INSANLAR VARR SAVASMAK VARKEN ACIZLIK.... IYISINI YAPMIIISNIZZ

Bu mesaj o kadar iyi geldi ki. Tesekkur ederim. Haklisiniz beni hep bununla korkuttu dönmem için. Çok sagolun

Amaç o tatlım duygu sömürüsü çok yapılır ben sana başka örnek vereyim benim çok yakın dostum ki kendisi erkek depresyona girip iki defa intihar etti ikisinde de kurtuldu ama onun ki 1 senelikti ilişkisi aileler biliyordu ama kız aldattırken yakalandı üstüne kızdan laf yemişti .

Şimdi sana bakalım gelecek görmemiş sevememişsin ve açık yüreklilik ile olmuyor demiisin ayrılmışsın. Oyun oynamamış aman ya diye takılmamışsın ve daha 3 ay o adamın ya psikolojik sorunları var ya da çok akıllı hissediyor kendini zira intihar edecek kişi hesabını kitabını sağlam yapar işini şansa bırakmaz.

Klasik kendimi öldürürümler yok efendim ben ölünce mutlu olursunlar hep oyun maalesef

Yoktur öyle birşey tatlım inanma.
Yahu kendini asarken ip kopar mı?
Adam hayatına heyecan katmak istiyordu belli ki eğer böyle bir şeye gerçekten kalkıştıysa ki hiç sanmıyorum.
Başka uğraşacak işi yok mu bu adamın da durdum yere 3 aylık ilişki için kendini aşıyor_?
Psikopatın önde gideniymiş.
aman sakın arayıp sorma, Allah yolunu açık etsin de uzaklaş.
Bugün sen terk ettin diye kendi canına kıyma raddesine gelen adam; yarın öbür gün Allah muhafaza haberlerde izliyoruz her gün; neler neler yapar sana. Ya benimsin ya kara toprağın lafı bunun gibi psikopatlardan çıkmıştır zaten eminim.
Hiiiç ama hiç vicdana zabı duyma aksine sevin arkadaşım

Back
X